PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.362.530
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
neaktivan
RE: PS3 - Pitanja i odgovori
bugonja kaže...

zasto ps3 ne podrzava NTFS vec se sve mora rastavljat da bude manje od 4gb

jer mi nismo proroci da možemo znat odgovor na to pitanje??

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan
bugonja kaže...

Koliko sam ja čuo,NTFS je Microsoftova tehnologija,pa je zato nema na ps3-ju.

The world is full of people who talk the talk,but how many of us walk the walk?
17 godina
bugonja kaže...

molim te prestani izvaljivati gluosti NTFS koriste windowsi a kolko znam ps3 OS je linux based OS to kaj ti i jos neki znate za da postoje dva formata koja se koriste u windowsima ne znaci da to jedino postoji informiraj se malo prije neg ovak nes napises,i btw NTFS je smece

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
16 godina
protjeran
bugonja kaže...

zgob zato...

preko media servera se mislim mogu prebacivat veci fileovi od 4gb 

CyberPunk
15 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...
bugonja kaže...

molim te prestani izvaljivati gluosti NTFS koriste windowsi a kolko znam ps3 OS je linux based OS to kaj ti i jos neki znate za da postoje dva formata koja se koriste u windowsima ne znaci da to jedino postoji informiraj se malo prije neg ovak nes napises,i btw NTFS je smece

dobro ako imas malog pišu nemoraš svoje frustracije ovdje ispoljavat.

onda cu preformulirat pitanje,zasto ps3 nema neki datotečni sustav koji   bolji of fat32 tako da file moze biti veci od 4 gb.jesi sad zadovljan hobbite

btw fat 32 je smece

17 godina
neaktivan
bugonja kaže...
...hobbite...

{#}

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ps3 podrzava NTFS al samo interni hard.usb ne prepoznaje NTFS samo FAT32 .ako nesto nije jasno nazovite SONY sluzbu za korisnike pa ih pitajte zasto je to tak

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
bugonja kaže...
btw fat 32 je smece

Na temelju čega? Zato što je to najsigurniji i najstabilniji format?

Slavonija u ♥ ;;;---;;; http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...
bugonja kaže...
btw fat 32 je smece

Na temelju čega? Zato što je to najsigurniji i najstabilniji format?

Ma to je zato što njemu smeta jer nema velikih fileova. Moram priznat i meni smeta, ali jbg činjenica je da je najsigurniji :D

Svakih 60 sekundi u Africi prođe jedna minuta. Stavi ovo u svoj potpis ako voliš burek :D
15 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

to sam bubnio bezveze jer je onaj gore isto tako bubnio da je ntfs smece?zasto bi ntfs bio smece?to vama nekolicini super ultra kninskih hakera debilčeka kad hakirate ne zadovoljava vase kriterije!kad nesta moram splitat da prebacim onda bi natako taj fat32 na onu stvar jer bas me briga kako je siguran ovo ono kad obični dvd film nemoze prebacit odjednom.najbolje da se vratimo na far 16 on je jos sigurniji

0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Danas sam  frendu instalirao downgrade s 3.55 na 3.41 i instalirao open manager. Moje pitanje je, da li on sad treba čip koji je dobio držat priključen na konzolu ili može sve bit isključeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedno pitanje.Mogu li pirat igru prebacit na hard sa čipom ili mora biti orginal igra.

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Za igranje igrica na novoj konzoli su potrebne originalke.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

pa ntfs i jest smece naspram ext4 

i unutarnji hard disk od ps3 nije sigurno ntfs neg ima svoj filesystem

CyberPunk
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ivan-zd kaže...
Za igranje igrica na novoj konzoli su potrebne originalke.

kako za koje..neke traze da imas ogrinal BR i s njim samo pokrenes igru a sve ostalo ide preko harda,dok druge mozes pokretati bez ikakvog diska,imas listu tu na temi pa pogledaj koje su to igre

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam pitanje znaci da li se u originalnom pakiranju dualshocka 3 dobije i onaj kabel za punjenje i da li ima neki drugi nacin za napunit taj gamepad?

0 0 hvala 0
15 godina

dobijes sve mozes si kupiti stalak na koji stavis pa se puni

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Vogels twistdock PS3 -----------link

Cijena 450 kn.

Može ti držati i debeli i slim model, možeš sakriti i organizirati kabele, izgleda dobro, možeš proširiti broj usb portova, te dobiješ dodatak koji ti puni kontrolere pa ni konzolu i ne trebaš imati upaljenu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel se ikako moze downgreadat sa 3.55 na 3.41, ako se moze da mi neko da najbolji tutorial. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

E samo da kažem svima koji neznaju, postoji super program za streamanje video sadržaja na ps3, vjerojatno ima i druge funkcije ali ja sam koristio samo ovu kod frenda. Nismo mogli naštimat titlove pa smo s ovim uspijeli streamat titlove na video...

http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list

Video meliora proboque deteriora sequor
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
APazinjan kaže...

E samo da kažem svima koji neznaju, postoji super program za streamanje video sadržaja na ps3, vjerojatno ima i druge funkcije ali ja sam koristio samo ovu kod frenda. Nismo mogli naštimat titlove pa smo s ovim uspijeli streamat titlove na video...

http://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list

Ja ga vec dugo koristim super je program ;-)
17 godina
protjeran
virtuozo kaže...

te u nekim aspektima ćeš imat bolju sliku nego kaj je na plasmama ili lcd-u manjoj rezoluciji usprkos. Pod uvjetom da je taj "obični" tv kvalitetan i uščuvan

Hmmm, moj stari Philips 100 Hz 16:9 CRT televizor se moze sakrit u odnosu na plazmu kod mojih roditelja kad se stavi HDMI kabel i HD prikaz.

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
virtuozo kaže...

te u nekim aspektima ćeš imat bolju sliku nego kaj je na plasmama ili lcd-u manjoj rezoluciji usprkos. Pod uvjetom da je taj "obični" tv kvalitetan i uščuvan

Hmmm, moj stari Philips 100 Hz 16:9 CRT televizor se moze sakrit u odnosu na plazmu kod mojih roditelja kad se stavi HDMI kabel i HD prikaz.

ne čitaš :D

Ima bolji prikaz crne boje u odnosu na lcd, a u odnosu na obje ima bolji kontrast, ja mislim.

17 godina
protjeran
nailer kaže...
MorciTheCroat kaže...
virtuozo kaže...

ne čitaš :D

Ima bolji prikaz crne boje u odnosu na lcd, a u odnosu na obje ima bolji kontrast, ja mislim.

Citam, ali ne mogu citat misli, jer gore navedena izjava se moze protumacit na xy nacina :-)

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY, AND DONT STEAL THE GOVERNMENT HATES COMPETITION
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 11:21 (MorciTheCroat).
16 godina
neaktivan

mogao bi netko odgovorit.... i da imam slim...

17 godina
neaktivan
dooma kaže...

mogao bi netko odgovorit.... i da imam slim...

Može, valjda.

Ali nema svrhe, puno ti je bolje instalirati CFW :S

16 godina
neaktivan

kupio sam onaj ps3usbjailbreak, slucajno sam nadogradio na 3.55 verziju... dalje ne znam sta, jel mozes pomoci?

15 godina
dooma kaže...

kupio sam onaj ps3usbjailbreak, slucajno sam nadogradio na 3.55 verziju... dalje ne znam sta, jel mozes pomoci?

LOOK here

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

hvala na pomoci, ici cu po tim koracima... ufff nadam se da cu bit gotov do 23:00 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dooma kaže...

hvala na pomoci, ici cu po tim koracima... ufff nadam se da cu bit gotov do 23:00 :D

samo polako i radit ce...

Edit: napravio sam tutorial na hrv pa pogledajte

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 19:15 (CroVandal).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice