Nemam ode tako da nemogu pomoč
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo,napravio sam jailbrack na super slim konzoli i sve platio 850kn. i mislim da je to ok jer najjeftiniji ode 3 čip košta oko 60-70$ pa još troškovi slanja pa čekanje od 20-60 dana pa onda i ako te opale sa carinom i onda još sam sve moraš to instalirati a u mom slučaju i lemiti (4xxx konzola) ma ono da ne kažem da jedna hit igrica košta 400-500kn. i tako sam došao do zaključka da je to ok
E oprostite ljudi, vjerujem da ste već to sto puta napisali, ali evo imam i ja jedan sličan problem kao i svi početnici.
Planiram kupiti ps3, verzija 4.41, polovni, nije jailbreikan, za 1000 kn. Fat verzija.
Sad me zanima kako da ga ja jailbrejkam, jer ne želim kupovati original igrice.
Molim vas pomozite mi, i recite isplati li se uopće kupovati, dobijem i još nekoliko igrica s njim.
Evo link od oglasa: http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-60-gb-oglas-9512859
Nisam siguran dali mogu jailbrejkati ps3.
I možete li mi reći, dali ja mogu prebaciti piratske igre, na internu memoriju pa s nje igrati ili moram imati externi?
imam na ps3 instaliran roger 4.60 i multiman 4.6: sve uredu do prije dva dana. Izbrišem jednu igricu i problem: nema tona ni na jednoj drugoj igrici !!?? ponovo instalirao multiman isto nema pa nema. Molim pomoć.
Malo čudno da igrica napravi takav problem, možda je kvar na konzoli, probaj spojit konzolu preko vga kabela koji si dobio sa konzolom
, mislio sam RCA kabel
@Wontay ne postoji vga kabal za ps3 :P
E oprostite ljudi, vjerujem da ste već to sto puta napisali, ali evo imam i ja jedan sličan problem kao i svi početnici.
Planiram kupiti ps3, verzija 4.41, polovni, nije jailbreikan, za 1000 kn. Fat verzija.
Sad me zanima kako da ga ja jailbrejkam, jer ne želim kupovati original igrice.
Molim vas pomozite mi, i recite isplati li se uopće kupovati, dobijem i još nekoliko igrica s njim.
Evo link od oglasa: http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-60-gb-oglas-9512859
Nisam siguran dali mogu jailbrejkati ps3.
I možete li mi reći, dali ja mogu prebaciti piratske igre, na internu memoriju pa s nje igrati ili moram imati externi?
Pa ak mislis radit jailbreak na konzoli onda nikako nemoj kupiti 60GB modele (jer su ti svi modeli na NAND čipu) ili bilo koji drugi model koji u sebi ima NAND čip jer ti takvu modifikaciju po servisima racunaju po 500-600kn + mogu ti pokrast djelove, zamijenit ih s nekakvim repariranim i slicno...Najbolje ti je kod FAT konzola uzimat konzole koje su s NOR čipom odnosno slijedeci FAT modeli:
Osobno imam CECHL i prezadovoljan sam :)... Mozda jedan i od najboljih FAT modela jer se puno manje grije od prvih i drugih serija FAT modela, ovo je 3-ca serija FAT modela :)
Za modele tipa CECHL pa na niže znaci CECHM,CECHP,CECHQ neka ti nebude zao dati i do 1200kn jer te konzole vrijede te novce, realna cijena za ovu seriju koju ti preporucam je oko 1000kn...
Za ovaj popis sta treba izbjegavati, ako vam treba konzola za orginal igre moze posluziti i realna icjena je oko 800kn...
Izbjegavaj znaci slijedece modele:
Kad kupujes konzolu pitaj vlasnika konzole koji je CECH model konzole (procitati taj CECH model moze na poleđini konzole na bijeloj naljepnici ili isto to moze procitati na podu od konzole na crnoj naljepnici...). Ako ti ne zeli to procitati i javiti ti informaciju nemoj kupovati nego ga jos fino posalji u 3 lepe pippp...
U redu, pitao sam ga i čekam odgovor.
Znači da ne kupujem 60gb?
A kada nađem jedan od tih modela koji su s NOR čipom, onda je jailbreakanje jednostavnije i jeftinije, jesam dobro skužio?
A moraju li baš svi modeli modeli sa 60gb biti na NAND čipu?
I moram li ja kupovati eksterni disk, ili mogu prebaciti na ps3 pa igrati sa internog?
I još jedno pitanje, može li se dići sa 4.11 na 4.46, tj. jest spustiti na 3.55 pa onda dići na 4.46? Jer većina novih igrica radi sa 4.46 pa nadalje.
Hvala!
Ima li ovdje tko E3ODE modifikaciju i da je uz to instalirao multimana?
Evo čovjek mi je poslo da je model cech04, sad ne znam što to znači-?
HITNO MI JE!!!
Evo čovjek mi je poslo da je model cech04, sad ne znam što to znači-?
HITNO MI JE!!!
Covijek ti nije doslovno nista poslao jer cech04 ne znaci nista, svi playstation modeli pocinju s cech ali im je peto slovo razlicito tako da imas npr cech pa slova (a,b,c...) te nakon petog slova su dva broja najcesce na nasem podrucju 04 ...nek ti ponovno procita model jer kako kazem nije ti doslovno nista rekao...da se nadovezem na tvoj prethodni odgovor...da konzole s NOR čipom su duplo ak ne i troduplo jednostavnije za modificirati i modificiranje je puno jeftinije...sta se tice tvojih pitanja o nadogradnji verzije s modifikacijom se i radi to da se verzija prvo spusti na orginalnu 3.55 verziju te se zatim ubaci u playstation krekirana verzija 4.50 ili neka po tvojoj zelji, moze se i 4.46 ali nema potrebe kad vec ima najnovija...igre na ps3 mozes prebacivat USB stickom, externim HDD-om ili LAN kablom (najbrza varijanta)...takodjer igru mozes staviti na USB ili externi HDD i igrat ju odma direkt s njih bez da igru prebacujes na interni HDD od konzole...vidim da pitas i to dali bas sve verzije konzola od 60GB moraju imati NAND čip...odgovor je moraju ako su tako tvornicki dosle...jedina varjanta je da neko ima npr CECHH model koji je tvornicki 40GB i ima NOR čip pa da je taj covijek unutra stavio HDD disk od konzole od 60GB, ali na njsukalu ti je 95% 60GB modela NAND
Sudeci po oglasu radi se o super slim modelu, dobra cijena za takvu konzolu naravno kome treba da igra MP i orginale, kome treba radi modifikacije skup sport...
Hvala na ispravci za rogero, u brzini sam napisao pogrešno. Nemojte zamjeriti, ja sam malo stariji lik koji se voli poigrati s društvom PES-a i tako to.Imam Rogero4.46 i spomenuti multiman 4.46. Problem je ovakav (malo detaljnije): sve uredu sa plejkom,sve radi savršeno, ima tona: muzika filmovi i sve ostalo, ali ga nema u multimanu. Čita igrice bez problema (ima slike nema tona :). Izbrisao pa ponovo instalirao opet isto. Uzgred igrica je neki bezvezni PES2014 koji sam izbrisao a bio je u plejki mjesec dana, ali nekako: nikakav. Pa mi je zatrebalo prostora na HDD-u i tako ode igrica ode i ton s njom. Pa eto ako neko ima kakvo riješenje, valjalo bi. Hvala !
Wontay probao sam i to. ali nema logike da ima tona na plejki normala, jedino u multimanu nema. Imaju li kakve postavke u multimanu koje sam možda nesvjeno pobrkao ? Svejedno Hvala ti .
Too hvala puno
Ja sam pitao jednoga čovjeka koliko bi mi naplatio, i rekao je da se mora raditi downgrade na 3.55, pa onda update na 4.50, i da bi mi to naplatio 600 kn. A to mi je skupo... Ja neznam, bitno mi je samo da ps3 nije skuplji od 1000 kn, i da jailbreak ne košta više od 300 kn. Ako vam se da malo pronjuškati na njuškalu, bio bih vam zahvalan.
Što kažete za ovaj oglas? http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-playstation-3-fat-80-gb-oglas-9894488
ovo je otišlo u spam , računaj si da ti je downgrade oko 300 kn pa na više, gledaj da platiš što manje a dobiješ dobru plejku
sa što više opreme, npr. 2 kontrolera.
Ako za 1000 kn nađeš malo korišten PS3 sa dva kontrolera to je to, no nitko ti nemože sugerirat kupnju polovne plejke,
pogotovo preko njuškala, imaš Njuškalo, vidiš kako se cijene kreču, kolege su te savjetovale koje modele da gledaš,
iako ja nikad ne bih uzimao FAT, vodim se time da je konzola stara dvije godine bolja od one stare pet godina.
Znam da je bolja, ali je i skuplja. Evo čekam još da mi taj čovjek pošalje koje slovo stoji uz cech.
A imam još jedno pitanje, one verzije od 80 gb, jesu one na NAND čipu?
Evo u međuvremenu sam našao još jedan oglas koji mi je zapao za oko, http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-80gb-oglas-9916017
Kaže da je jailbreakan na 4.46, (što i meni treba), ima jedan joystick kupit ću drugi, i 80 gb nije baš malo.
Što kažete, molio bih vas za pomoć?!
I kaže da ej cechg 04
Evo u međuvremenu sam našao još jedan oglas koji mi je zapao za oko, http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/playstation-3-80gb-oglas-9916017
Kaže da je jailbreakan na 4.46, (što i meni treba), ima jedan joystick kupit ću drugi, i 80 gb nije baš malo.
Što kažete, molio bih vas za pomoć?!
I kaže da ej cechg 04
Cechg 04 je model s NAND čipom ali nebitno ako je modificiran ja bi ti sugerirao da uzmes taj playstation...Razlozi jednostavni: modificiran je i nemas kasnije brige s time jer uzevsi u obzir da nabavis i plejku s NOR čipom modificiranje u ZG-u je 250kn + naravno troskovi dok ti dodjes do Zagreba i slicno...Kompletan je ima kablove i jedan orginal kontroler sta je solidno...Neki zamjenski kontroler se nadje za 100kn ako ti bas treba drugi kontroler za npr utrke ili PES posluzio bi bez problema...HDD imam i ja u svojoj plejci 80GB pa bez problema imam 6-7 igara na njemu, a i lako se nadogradi kasnije za 200-tinjak kn nadje se dosta velik HDD...Prije kupnje jedino ga trazi da ti posalje jednu sliku iz multimana ili necega cime potvrdjuje da se radi o modificiranoj konzoli da nebi dobio nemodificiranu konzolu i to ti je to...
Sta se tice Wontaya, s njime se bas i nebi slozio u potpunosti...Ljepse naravno zvuci da je konzola manje stara nego vise stara, ali isto tako nebi dao ruku u vatru da modeli koje sam nabrojio iz trece serije FAT modela, znaci modeli od 80GB i 120GB da su manje kvalitetni i brze se kvare nego SLIM-ovi...nebi se slozio nikako...Moj FAT 80GB CECHL model dok igram GTA V ne prelazi 48 stupnjeva celzijusevih na CPU-u i isto tako tu negdje oko 45-48C je i GPU i to sve na LEVEL 2 90% nariktano u fan control programu...Sta ocu time reci, pa zelim samo reci da je stvarno na 3-coj seriji FAT konzola jako porađeno na hlađenju i ono je zapravo usudim se cak i reci bolje izvedeno neg na SLIM konzoli bez ikakvih modifikacija kucista i busenja rupa po konzoli...
Evo pričao sam upravo s tim gospodinom, i kaže mi da mogu slobodno doći isprobati konzolu kod njega, ali da se požurim jer je potražnja jako velika.
Pa neznam, ne bih se zaletao, jer nisam siguran što kupujem.
Rekao je da ne će slati slike, nego da dođem kod njega isprobati konzolu.
Pa što vi sugeritrate, da ju uzmem ili ne?
Evo pričao sam upravo s tim gospodinom, i kaže mi da mogu slobodno doći isprobati konzolu kod njega, ali da se požurim jer je potražnja jako velika.
Pa ako bi mogao otici do njega ako ti nije predaleko svakako onda sugeriram da odes i da provjeris i to ti je to, ali ono sudeci po oglasu i po slici nije losa konzola
Pa ako bi mogao otici do njega ako ti nije predaleko svakako onda sugeriram da odes i da provjeris i to ti je to, ali ono sudeci po oglasu i po slici nije losa konzola
Tesko je po slici skuziti, bitno je kako ventilator radi, dali tjera vruc zrak, kolko se ventilator pojaca kroz 10 minuta i dali je otvarana.
Nažalost, ne mogu otići do njega, daleko mi je.
Ali ja imam neke prijatelje u tom mjestu, pa sam dogovorio s njim da on njima odnese pa da oni pogledaju, iako nisu stručnjaci.
Valjda me neće prevariti
Po cemu je bolji J model od L modela ako mi mozes pojasnit? Jedino sta je na tim modelima razlicito je da je J izasao ranije od L, da J ima 40GB HDD a L ima 80GB te je razlika u maticnim plocama, a na jednoj i drugoj konzoli je noviji CPU i GPU čip, jedino je to sta je takodjer J prvi model FAT-a koji ima i GPU čip 65nm
Tesko je po slici skuziti, bitno je kako ventilator radi, dali tjera vruc zrak, kolko se ventilator pojaca kroz 10 minuta i dali je otvarana.
Tako je, najbitnije je da nije otvarana ( da nije rađen reballing) i bitna je stavka kako ventilator radi dok se konzola ugrije, iako može biti bučan zbog prašine.
SLIM - 1000 SATI, KONTROLER U BOLJEM STANJU , BOLJA BATERIJA, NEMA MANU ZVANU YLOD
, s druge strane može biti potpuno obrnuto , možda nađeš konzolu sa 100 sati rada no vjerojatnije je ovo prvo, da sam ograničen financijama gledao bih FAT,
recimo ovaj J model, spomenuo si da je na njemu dobro riješeno hlađenje, tih nema kod nas? I volim taj piano black
Pitao sam već u sličnoj temi, ali nitko mi nije dao odgovor.
Dali je moguće imati CFW i koristiti PSN u isto vrijeme, a da ne postoji nikakav rizik od bana?
Koristim webman od nedavno, totalno zakon stvar.. multiman praktički više i nije potreban jer je na ovom cijelo vrijeme aktivan ftp server a igre se mountaju izravno iz xmb..
I vidim da nitko nije spomenuo rogero/cobra cfw.. to je rogero 4.46 spojen sa featureima iz cobra usb-a, znači podrška za ps1, ps2, psp i ps3 igre u iso formatu, full discless support, pokretanje igara preko mreže, etc