Ps3 hacked to run “backup” games!

poruka: 460
|
čitano: 158.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Sumnjam

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ps3 hacked to run “backup” games!

nije njihove kao sto sam napiso vec su neki njemci zaradili finu tuzbu zbog toga(tako sam bar procito na jednom forumu)

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
odjavljen

Pa, razmišljaj malo kao Sony CEO ili netko iz uprave.

Pravog hacka nema, neki klinac piskara po zaštićenim lokacijama u RAMu (obični buffer overflow?) i povlači se sa tog posla, sve veći broj ljudi je zainteresiran za modchip. Kad odjednom, evo rješenja za igranje "backup" kopija. Ideja je vrlo blentava (kako se nismo prije sjetili?) - konzolu prebaci u dev način rada. I da se u 4 godine nitko nije sjetio dev načina rada?

Ti stickovi sada negdje idu ko' vruće kifle jer se konačno mogu igrati piratice na PS3 i to na najjednostavniji mogući način - ubodeš stick i radi. Nema lemljenja, nema vađenja loader CDa u pravom trenutku i guranja kopirane igre unutra... Konzola se ne može oštetiti ni na koji način - neće biti vraćenih neispravnih konzola koje treba zamijenit.

Stickovi se prodaju, zarada dolazi, konzolama se neće ništa dogoditi...

Kad prodaja opadne ili se po netu raširi kopija sticka, novi firmware će biti izdan. Ako nemaš novi fw, nema PSNa i nema igranja novih igara (GT5 anyone?).

Zvuči ko teorija zavjere ali je logično. I profitabilno.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan

Sumnjam da bi se sony blamirao radi te siće koju bi zaradio tim stickom, a prodaja konzola bi pala kad bi to srezali.

MS je tu dobar posao napravio, možeš igrat piratice online dok te ne uhvate :D

A onda trk po još jednu konzolu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Korporativne igre bez granica. Možemo samo pretpostavljati tko stoji iza ovog.

Ugl, idući firmware ruši to 100%... Neće dopustit da se GT5 tako igra...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina

evo prijavljene prve igre koje ne rade s time

http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=64970

WORKING:

FIFA 08

FIFA 09

Fight Night Round 3

Infamous

Mirror's Edge

MotorStorm

MX vs. ATV Reflex

Need for Speed ProStreet

Race Driver GRID

Resistance Fall Of Man

Skate 2

Uncharted 2

Wall-E

NOT WORKING:

Call of Duty 4 Modern Warfare (black screen on startup)

FIFA 10 (hangs before startup)

NHL 10 (hangs before startup)

UFC 2010 Undisputed (hangs before startup)

evo slika jednog fake softwera koji "omogucuje" instalaciju toga na bilo koji usb/DA NEBI NEKOM BISERU PALO NAPAMET SKINUT TAK NES JEL JE TROJAN

http://ps3jailbreak.com/wp-content/uploads/2010/08/psjailbreak.gif

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 19:04 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan

To su zablude da proizvođači prave hackove i te gluposti. Znam da ćete sad napast, ali ja nevjerujem u to.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

To su zablude da proizvođači prave hackove i te gluposti. Znam da ćete sad napast, ali ja nevjerujem u to.

ah nikad neznas 

ja sam isto gotovo siguran da neki proizvođači antivirusa prave viruse

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
17 godina
neaktivan

To je već druga priča :D

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
čak i postoje proizvođači virusa koji proizvode antiviruse... jednom mi je neki popup nudio instalaciju 'najboljeg' av softvera na svijetu. ne sjećam se kako se zvao, ali se guglanjem lako došlo do podatka da je to običan virus, a ne AV.
16 godina
betmen kaže...
čak i postoje proizvođači virusa koji proizvode antiviruse... jednom mi je neki popup nudio instalaciju 'najboljeg' av softvera na svijetu. ne sjećam se kako se zvao, ali se guglanjem lako došlo do podatka da je to običan virus, a ne AV.

Pa za takve popupove i spam poruke je ocito jer ko ce lud nudit najbolji antivirus na svijetu pomocu maila/popupa/reklame i to jos mozda besplatno? Mozda,neki rogue virus ti ponudiOsmijeh

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
17 godina

Evo Redboxmods sada nudi po nizoj cijeni inace kolko sam gledo prije bio je 169.99$ a sad je $129.95 LINK inace mislim da isporuka kod svih ne samo kod njih pocinje tek 27

Official distributor www.redboxmodds.com has lowered their preorder price to $129.95 USD. Orders will ship starting August 27th. redboxmodds is offering the LOWEST price for PSJailbreak anywhere on the web. Preorder now to lock in price and ensure the quickest delivery!

15 godina
odjavljen
betmen kaže...

To je nešto sasvim drugo, to ti je lažni AV. Odnosno virus.

Upali svijetlo-Žuja je mrak.
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 14:36 (R4zOR229).
17 godina

Neznam da li je netko napomenuo ali za sve one "nevjerne Tome" koji pisu da ce Sony ovo diseablat u sjedecem firmware-u - da, zasigurno hoce, ali:

"Something else that has been promised is the PS Jailbreak mod chip will be firmware updateable, so not only will there be updates to their backup manager homebrew software, but there will be core updates for the PS Jailbreak device itself, this ensures that bugs found can be addressed in a firmware update for the dongle device itself. The PS Jailbreak will disable your console from doing automatic updates after installed, this is to prevent any newer firmwares released for the console that could interfere with the way the product works."

Znaci bit ce nesto u stilu:
-Sony izda firmware da ga diseabla
-Ovi izdaju firware da se ponovo enablea

I tako ukrug...

isti slucaj imamo Apple vs iPhone jailbreak...

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 15:46 (Chris).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Chris kaže...

Neznam da li je netko napomenuo ali za sve one "nevjerne Tome" koji pisu da ce Sony ovo diseablat u sjedecem firmware-u - da, zasigurno hoce, ali:

"Something else that has been promised is the PS Jailbreak mod chip will be firmware updateable, so not only will there be updates to their backup manager homebrew software, but there will be core updates for the PS Jailbreak device itself, this ensures that bugs found can be addressed in a firmware update for the dongle device itself. The PS Jailbreak will disable your console from doing automatic updates after installed, this is to prevent any newer firmwares released for the console that could interfere with the way the product works."

I tako ukrug...

samo sto ce proci vrimena dok ovi naprave update za usb,pa neces moci igrati igre dok to ne naprave

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan
Pa što ne možeš jednostavno isključiti internet konekciju , pa nek oni ratuju sa update-ovima.Jer na neki način Sony nas ucjenuje , ako nemaš internet , nemoš igrati igre , ako nemaš update kad se njima digne ona stvar.

1 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Chris kaže...

I tako ukrug...

Neće biti potrebe, jer lijepo piše da će update-i biti disableani tako da neće biti potrebe za 'stizanjem' ;)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
17 godina
ivan-zd kaže...
Pa što ne možeš jednostavno isključiti internet konekciju , pa nek oni ratuju sa update-ovima.Jer na neki način Sony nas ucjenuje , ako nemaš internet , nemoš igrati igre , ako nemaš update kad se njima digne ona stvar.

opet pises gluposti a neznas nista o tome prvo sony nikog ne ucjenje i sad ovako

1.Novije igre nece radit zato sto zahtijevaju noviji firmewire

2.Ti taj firewire imas i na disku na kojemu je igra i on se sam instalira(tako da oni ne ucjenju nikog tko nema internet,dapace omogucuju mu da ima isti firmwire ko onaj tko ga ima)

17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Neće biti potrebe, jer lijepo piše da će update-i biti disableani tako da neće biti potrebe za 'stizanjem' ;)

Onda nećeš moć novije igre igrat bez tog firmwarea koji ti i na disku dodje uz igru ;)

16 godina
protjeran
Ige kaže...
APazinjan kaže...

Onda nećeš moć novije igre igrat bez tog firmwarea koji ti i na disku dodje uz igru ;)

Da, ali bar neće blockat ove stare pa da nemaš šta radit dok ovi updateaju hack ;)

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
protjeran
Ige kaže...

Bar budi iskren :D

Kradeš zato što možeš i ne misliš da je to prava krađa jer to da ne kradeš ne bi ni kupio i nisi nikog oštetio.

Pa da se može downloadat ferrari svi bi bili face Cool i vozikali se okolo

Potpisujem jer i ja tako mislim i nije mi neki bed radi toga Cool

born to be gamer
17 godina

Bolje da se ikako mogu igrat piratske nego nikako ;) Ovo mi malo komplicira stvari kako sam htio ubost X360 Slim čim ga se bude moglo modificirati... A ništa čekam dok za njega ne izađe novi firmware i pratim situaciju s PS3 samo ako se čak i neke starije igre neće moć igrat (recimo UFC 2010 koji mi je prežestok) onda odmah po xbox i riješeno jel sam već lagano nestrpljiv hahah

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivan-zd kaže...

Sony nikog ne ucjenjuje, nitko te ne tjera da updateaš... A update ne služi samo da se spriječe pirati nego da se unaprijedi software, sigurnost, mogućnosti itd.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...
ivan-zd kaže...

Sony nikog ne ucjenjuje, nitko te ne tjera da updateaš... A update ne služi samo da se spriječe pirati nego da se unaprijedi software, sigurnost, mogućnosti,...

...makne mogućnost instaliranja linuxa :DDDD

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina

da to su nam uzeli zbog budala koje bi pirate a sad nemamo nis jbt,onda je bar bilo emulatora i takvih stvari i da ne spominjem da si imo jedan super pc,al kolko vidim i ovo bi trebalo omogucit homebrew aplikacije

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 21:48 (R4zOR229).
15 godina
neaktivan

kako to radi uštekaš i onda imas igre ili kak?malo sam zbunjen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ajd molim te ti i takvi ohladite malo prvo procitaj/pogledaj nesto o tome onda mozes pisat,sve imas na netu +video na youtubu,i to uopce jos nije pocelo s isporukom tak da(al ipak su kinezi vec uspjeli kopiju napravit),inace kako su i samo autori rekli ovome nije svrha igranje pirata nego igranje vlastith backupova i pokretanje homebrew aplikacija

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 22:04 (R4zOR229).
14 godina

Yeah right samo za backup ti vjeruješ autorima ,a cijeli svijet  ceka da se probije zaštita da se mogu igrati pirati.

Čekaj koja je svrha linuxa na PS3 pa imaš comp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Evo sheme(nije 100% sigurno da je tocno)

Evo kineske verzije(opet nis nije 100% sigurno ;P)

http://x3jailbreak.com/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice