Ps3 hacked to run “backup” games!

poruka: 460
|
čitano: 158.167
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

A ako par ljudi skupa kupi stik,skopiraju se datoteke s tog sticka na ostale i uključe se ostali u konzolu i jeftinije je...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Ps3 hacked to run “backup” games!
netko,netkovic kaže...

A ako par ljudi skupa kupi stik,skopiraju se datoteke s tog sticka na ostale i uključe se ostali u konzolu i jeftinije je...

ma da jako brzo ce se to rasirit 

to je najmanji problem 

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
17 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...

Ako su već napravili ovo, sumnjam da nisu dovoljno pametni da ne možeš napravit obični c/p

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
16 godina
odjavljen

Bilo je i vrijeme.

Mada mi se ovo čini prejednostavnim rješenjem - vjerojatno će idući "obvezni" firmware onesposobit ovakve egzibicije - kao i sa OtherOSom. Igre do releasea firmwarea će radit ok ali iza njega... Teško.

Inače, Hotzovo rješenje mi se više sviđalo - "siroviji" pristup na nižoj razini je bolji od nekog dev načina rada koji je na kraju ipak samo softverski (i Hotzovo rješenje je softversko ali je ipak išlo niže). Ovo samo zaobilazi zaštitu, ne probija ju. Kada modchip bude imao puni r/w pristup po memoriji i procesoru, onda možemo govorit o probijanju zaštite.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Ja bi im im u tom slučaju prek firmwarea ukinul podršku za USB, napravil posebni punjač za gamepad (kojeg bi fino trebalo kupiti), a sve bi igre postale PSN only!

Pa nek pirati pogledaju film "Prljavi igraju prljavo"

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
6 8 hvala 0
17 godina

Ih kada se sjetim tamo 2002 godine kada sam gledao kako tip lemi neki čip i onda ubacuje cd sa firmwareom pa onda pirat igru. Od 10 pirata 2-3 su tek radila kako spada.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Kako ovo može ikome od igrača biti problem. Ako hočete originale, nitko vas ne tjera da ovo kupite, a o cheatanju nitko ništa ne zna, ni kako bi to bilo izvedivo. Ako se budu koristili kakvi cheatavi mislim da Sony ima dosta resursa da to kontrolira.

Gameri mogu samo profitirati ovime, makar na ilegalan način.

@Armor, kaj ti radiš za Sony da bi imao neke koristi od toga. Još bi kupovao dodatne stvari, a i ovako plačaš masno za igre...Zbilja te ne kužim.

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 23:49 (Ad4pt3r).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mozda je ovo glupo pitanje, ali ako to radi sta cemo onda skidati ps3 igre sa torrenta i prebacivat ih direkno na hdd disk? (nemam ps3)
17 godina
neaktivan

Istina, za gamere ovo ne može bit loše, no i dalje ne sumnjam da će sony to riješit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
davorinho kaže...
mozda je ovo glupo pitanje, ali ako to radi sta cemo onda skidati ps3 igre sa torrenta i prebacivat ih direkno na hdd disk? (nemam ps3)

Da

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
15 godina
davorinho kaže...

da, tako nešto

bc2: SaPPhir3
16 godina
neaktivan

Da je jefinije vec bi narucio. Ali 170 USD (965 kn) .... Ipak mi je malo skupo. Cool

Ali kako veli moj frend:

$170!?!? LOLOLOL. FUUUUUUU

The data on the usb stick will be leaked within a few days. Unless it involves a hardware hack.

LOL koji lik... Cool

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

to je glupo kaj ljudi pokusavaju izvuc profit od toga

ja to nikad nebi radio 

ionak tu  na internetu lopovi od lopova kradu 

al dobro da likovi 20 prodaju dobre novce si zarade

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

to je glupo kaj ljudi pokusavaju izvuc profit od toga

ja to nikad nebi radio 

ionak tu  na internetu lopovi od lopova kradu 

al dobro da likovi 20 prodaju dobre novce si zarade

Lako je reć. Pa naravno da bi naplatio nešto za što sam radio ;)

16 godina
odjavljen

Likovi to prodaju jer znaju da taj stick vrlo brzo neće vrijedit ničem. Sony će blokirati takav način rada na novim firmwareima. Vlasnicima modchipa će ostati izbor - ili igraj stare piratske igre ili stavi novi firmware, igraj orginale i čekaj da naprave pravi modchip. Svaki softverski mod će se dati blokirati preko firmwarea. Mislite da sony nije već kupio par tih stickova i da se ne radi na njihovom blokiranju? Ovako su im samo pokazali di je rupa - sad ju treba pokrpati i sve po starom.

Do hardware hacka...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran

ma sony ce sigurno ovo rijesit na ovaj ili onaj nacin.

ako ovo zazivi bit ce puno ogranicenja,tipa online igranje

nadajmo se da nece

ljepo li je hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Likovi to prodaju jer znaju da taj stick vrlo brzo neće vrijedit ničem. Sony će blokirati takav način rada na novim firmwareima. Vlasnicima modchipa će ostati izbor - ili igraj stare piratske igre ili stavi novi firmware, igraj orginale i čekaj da naprave pravi modchip. Svaki softverski mod će se dati blokirati preko firmwarea. Mislite da sony nije već kupio par tih stickova i da se ne radi na njihovom blokiranju? Ovako su im samo pokazali di je rupa - sad ju treba pokrpati i sve po starom.

Do hardware hacka...

pogledaj psp.

Plus, ko kaze da Sony nije iza svega ovog.

16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Do hardware hacka...

sigurno ce stavit da igru nemozes igrat ako nemas firmware 3.42 (npr) i to je to 

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Do hardware hacka...

sigurno ce stavit da igru nemozes igrat ako nemas firmware 3.42 (npr) i to je to 

Daj Bože da to nikad ne zakrpaju. Belji se Sjecam se jos sad... ko da je bilo jucer... ( malo dramatiziram) kako je lijepo bilo igrati pirate na PS 1 i PS 2.... Nadam se da je ovaj puta i PS 3 poklekao pred piratima. Smijeh

17 godina
neaktivan

al bilo bi kull nabavit stick odigrat sve stare igre koje si htio igrat i onda kad si sve odigro instalirat novi firmware.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Njambris kaže...

Daj Bože da to nikad ne zakrpaju. Belji se Sjecam se jos sad... ko da je bilo jucer... ( malo dramatiziram) kako je lijepo bilo igrati pirate na PS 1 i PS 2.... Nadam se da je ovaj puta i PS 3 poklekao pred piratima. Smijeh

ah da, ta vremena... ali tada sam i ja te pirate kupovo a ne skido

bc2: SaPPhir3
17 godina
nailer kaže...

Da, ludi su za piratstvom prije izlaska svoje najveće uzdanice za zaradu (kako prodajom igre, tako i konzola zbog nje) ikad, Gran Turisma 5...

Ne budi smješan, Japance ne može zahebati ni Čak Noris :D

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
16 godina
protjeran
nailer kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Do hardware hacka...

pogledaj psp.

hmm neznam nekak mi je prerano da je sony iza ovog 

jos nije dovoljna zarada na konzoli 

a za ps2 sam siguran 

zarada na konzoli je bila velika i konzola se nakon modanja puno brze kvarila 

znaci puuno vise prodanih konzola nego inace i sony je na dobiti 

17 godina
neaktivan
nailer kaže...

Pa mislim da sony više para zaradi od igara nego od prodaje konzole, tako da sigurno ne stoje iza ovog

17 godina

a za ps2 sam siguran 

Meni je prijatelj stavio čip tamo 2004-2005 godine na PS2 i danas sasvim normalno radi. Stotine igara sam igrao.

16 godina
neaktivan
Armor kaže...
nailer kaže...

Da, ludi su za piratstvom prije izlaska svoje najveće uzdanice za zaradu (kako prodajom igre, tako i konzola zbog nje) ikad, Gran Turisma 5...

Ne budi smješan, Japance ne može zahebati ni Čak Noris :D

Ako ti ovo procita Chuck Norris naje*o si. Smijeh

16 godina
protjeran
boxer kaže...

a za ps2 sam siguran 

Meni je prijatelj stavio čip tamo 2004-2005 godine na PS2 i danas sasvim normalno radi. Stotine igara sam igrao.

ah gle meni i svim okolnim frendovima su po 2-3 konzole crkle 

tak da neznam 

iako jos imam ps2 al vrti sam orginale 

15 godina
protjeran

Iako,znao sam da budu nekaj smislili, sad dok sam ja kupil XBOX 360, samo zbog p*rata  :D

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

masovno su se kvarili i oni mali PSOne kad bi se stavija čip

ja još iman stari stari ps 1 iz 96 godine odma sa čipom i još dan danas radi i sve pirate vrti

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

A čuj čip je koštao 100 Eura, radio je super, a prijatelj mi je to radio. Inače bio je onaj deblji PS2, ne onaj slim. PS2 je proslijeđena rođaku, a također imam i PS iz 98' sa čipom i on uredno radi iako ga nisam palio par godina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 0:14 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice