A ako par ljudi skupa kupi stik,skopiraju se datoteke s tog sticka na ostale i uključe se ostali u konzolu i jeftinije je...
A ako par ljudi skupa kupi stik,skopiraju se datoteke s tog sticka na ostale i uključe se ostali u konzolu i jeftinije je...
ma da jako brzo ce se to rasirit
to je najmanji problem
Ako su već napravili ovo, sumnjam da nisu dovoljno pametni da ne možeš napravit obični c/p
Bilo je i vrijeme.
Mada mi se ovo čini prejednostavnim rješenjem - vjerojatno će idući "obvezni" firmware onesposobit ovakve egzibicije - kao i sa OtherOSom. Igre do releasea firmwarea će radit ok ali iza njega... Teško.
Inače, Hotzovo rješenje mi se više sviđalo - "siroviji" pristup na nižoj razini je bolji od nekog dev načina rada koji je na kraju ipak samo softverski (i Hotzovo rješenje je softversko ali je ipak išlo niže). Ovo samo zaobilazi zaštitu, ne probija ju. Kada modchip bude imao puni r/w pristup po memoriji i procesoru, onda možemo govorit o probijanju zaštite.
Ja bi im im u tom slučaju prek firmwarea ukinul podršku za USB, napravil posebni punjač za gamepad (kojeg bi fino trebalo kupiti), a sve bi igre postale PSN only!
Pa nek pirati pogledaju film "Prljavi igraju prljavo"
Ih kada se sjetim tamo 2002 godine kada sam gledao kako tip lemi neki čip i onda ubacuje cd sa firmwareom pa onda pirat igru. Od 10 pirata 2-3 su tek radila kako spada.
Kako ovo može ikome od igrača biti problem. Ako hočete originale, nitko vas ne tjera da ovo kupite, a o cheatanju nitko ništa ne zna, ni kako bi to bilo izvedivo. Ako se budu koristili kakvi cheatavi mislim da Sony ima dosta resursa da to kontrolira.
Gameri mogu samo profitirati ovime, makar na ilegalan način.
@Armor, kaj ti radiš za Sony da bi imao neke koristi od toga. Još bi kupovao dodatne stvari, a i ovako plačaš masno za igre...Zbilja te ne kužim.
Istina, za gamere ovo ne može bit loše, no i dalje ne sumnjam da će sony to riješit
Da
da, tako nešto
Da je jefinije vec bi narucio. Ali 170 USD (965 kn) .... Ipak mi je malo skupo.
Ali kako veli moj frend:
$170!?!? LOLOLOL. FUUUUUUU
The data on the usb stick will be leaked within a few days. Unless it involves a hardware hack.
LOL koji lik...
to je glupo kaj ljudi pokusavaju izvuc profit od toga
ja to nikad nebi radio
ionak tu na internetu lopovi od lopova kradu
al dobro da likovi 20 prodaju dobre novce si zarade
to je glupo kaj ljudi pokusavaju izvuc profit od toga
ja to nikad nebi radio
ionak tu na internetu lopovi od lopova kradu
al dobro da likovi 20 prodaju dobre novce si zarade
Lako je reć. Pa naravno da bi naplatio nešto za što sam radio ;)
Likovi to prodaju jer znaju da taj stick vrlo brzo neće vrijedit ničem. Sony će blokirati takav način rada na novim firmwareima. Vlasnicima modchipa će ostati izbor - ili igraj stare piratske igre ili stavi novi firmware, igraj orginale i čekaj da naprave pravi modchip. Svaki softverski mod će se dati blokirati preko firmwarea. Mislite da sony nije već kupio par tih stickova i da se ne radi na njihovom blokiranju? Ovako su im samo pokazali di je rupa - sad ju treba pokrpati i sve po starom.
Do hardware hacka...
ma sony ce sigurno ovo rijesit na ovaj ili onaj nacin.
ako ovo zazivi bit ce puno ogranicenja,tipa online igranje
nadajmo se da nece
Likovi to prodaju jer znaju da taj stick vrlo brzo neće vrijedit ničem. Sony će blokirati takav način rada na novim firmwareima. Vlasnicima modchipa će ostati izbor - ili igraj stare piratske igre ili stavi novi firmware, igraj orginale i čekaj da naprave pravi modchip. Svaki softverski mod će se dati blokirati preko firmwarea. Mislite da sony nije već kupio par tih stickova i da se ne radi na njihovom blokiranju? Ovako su im samo pokazali di je rupa - sad ju treba pokrpati i sve po starom.
Do hardware hacka...
pogledaj psp.
Plus, ko kaze da Sony nije iza svega ovog.
Do hardware hacka...
sigurno ce stavit da igru nemozes igrat ako nemas firmware 3.42 (npr) i to je to
Do hardware hacka...
sigurno ce stavit da igru nemozes igrat ako nemas firmware 3.42 (npr) i to je to
Daj Bože da to nikad ne zakrpaju. Sjecam se jos sad... ko da je bilo jucer... ( malo dramatiziram) kako je lijepo bilo igrati pirate na PS 1 i PS 2.... Nadam se da je ovaj puta i PS 3 poklekao pred piratima.
al bilo bi kull nabavit stick odigrat sve stare igre koje si htio igrat i onda kad si sve odigro instalirat novi firmware.
Daj Bože da to nikad ne zakrpaju. Sjecam se jos sad... ko da je bilo jucer... ( malo dramatiziram) kako je lijepo bilo igrati pirate na PS 1 i PS 2.... Nadam se da je ovaj puta i PS 3 poklekao pred piratima.
ah da, ta vremena... ali tada sam i ja te pirate kupovo a ne skido
Da, ludi su za piratstvom prije izlaska svoje najveće uzdanice za zaradu (kako prodajom igre, tako i konzola zbog nje) ikad, Gran Turisma 5...
Ne budi smješan, Japance ne može zahebati ni Čak Noris :D
Do hardware hacka...
pogledaj psp.
hmm neznam nekak mi je prerano da je sony iza ovog
jos nije dovoljna zarada na konzoli
a za ps2 sam siguran
zarada na konzoli je bila velika i konzola se nakon modanja puno brze kvarila
znaci puuno vise prodanih konzola nego inace i sony je na dobiti
Pa mislim da sony više para zaradi od igara nego od prodaje konzole, tako da sigurno ne stoje iza ovog
a za ps2 sam siguran
Meni je prijatelj stavio čip tamo 2004-2005 godine na PS2 i danas sasvim normalno radi. Stotine igara sam igrao.
Da, ludi su za piratstvom prije izlaska svoje najveće uzdanice za zaradu (kako prodajom igre, tako i konzola zbog nje) ikad, Gran Turisma 5...
Ne budi smješan, Japance ne može zahebati ni Čak Noris :D
Ako ti ovo procita Chuck Norris naje*o si.
a za ps2 sam siguran
Meni je prijatelj stavio čip tamo 2004-2005 godine na PS2 i danas sasvim normalno radi. Stotine igara sam igrao.
ah gle meni i svim okolnim frendovima su po 2-3 konzole crkle
tak da neznam
iako jos imam ps2 al vrti sam orginale
Iako,znao sam da budu nekaj smislili, sad dok sam ja kupil XBOX 360, samo zbog p*rata :D
masovno su se kvarili i oni mali PSOne kad bi se stavija čip
ja još iman stari stari ps 1 iz 96 godine odma sa čipom i još dan danas radi i sve pirate vrti
A čuj čip je koštao 100 Eura, radio je super, a prijatelj mi je to radio. Inače bio je onaj deblji PS2, ne onaj slim. PS2 je proslijeđena rođaku, a također imam i PS iz 98' sa čipom i on uredno radi iako ga nisam palio par godina.