PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.436.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Matoje kaže...

ako kupim neku igru u americi da li može biti nekih problema kad se vratim i hoću ju igrati tj. da li će sve raditi kako treba?

nikakvih problema neces imat, ni da kupis fizicku niti digitalnu verziju u USA. Sve bu ti radilo. Ukoliko ces kupovat kasnije neki DLC za tu istu igru, moras ga kupit sa USA stora.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2018 14:40 (Spike1983).
10 godina
neaktivan
Seki001 kaže...

Ako ti nevidiš na 2m i na 42" titlove tebi netreba veći TV nego očale sinko

Ja na 2,5m na 40" vidim titlove savršeno.

Iz nekog razloga mi nije došla notifikacija uopće, ali kolega XXX je dobro rekao. Titlovi nisi problem, to vidi i moj deda, ali one informacije oko HUD-a i sitnija slova su problem.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
15 godina
Da li je itko imao problema s NAT Type 3, i kako ga je riješio? Čitam po internetu port fowarding, ne razumijem se previše, ali neki kažu da to nije bas sigurno za radit, drugi pak da treba otvoriti samo neke portove i sl. Ima li tko konkretno iskustva i da li im je to doista riješilo problem? Ps4 je spojen preko wifi a ne žicom.
PSN: Carlikaa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FiCoO kaže...
Da li je itko imao problema s NAT Type 3, i kako ga je riješio? Čitam po internetu port fowarding, ne razumijem se previše, ali neki kažu da to nije bas sigurno za radit, drugi pak da treba otvoriti samo neke portove i sl. Ima li tko konkretno iskustva i da li im je to doista riješilo problem? Ps4 je spojen preko wifi a ne žicom.

Na kojem si operateru za početak?

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Iskon
10 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ajmo ekipa brzo, jel se isplati dat 2000-2100 kn za 1tb slim verziju? Račun od kraja srpnja, al veli čovjek da je zapakirano, stoji mu doma 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2018 10:58 (kbenzema).

0 0 hvala 0
15 godina
Pa ja bi rekao da je okej cijena ako dobiješ 2 kontrolera
10 godina
odjavljen
Nope, jedan kontroler
16 godina
FiCoO kaže...
Iskon

Vrlo vjerojatno onda CG-NAT (CarrierGrade NAT - NAT od operatera). Već smo pisali o tome. 

Nemaš svoju jedinstvenu public IP adresu nego ju vjerojatno dijeliš sa još nekoliko ljudi (zbog pomanjkanja public IP adresa) pa PSN ne može tvojoj playki nešto poslati direktno i to zaglavi kod operatera.

Već smo pisali, da je PSN dobro isprogramiran tog problema ne bi bilo, ali pošto nije onda ljudi imaju sranja.

Nazovi Iskon support i reci im svoj problem. Dole niže post s HCL foruma. Proguglao u jednoj minuti (lako je dok znaš što tražiš :-P).

https://www.hcl.hr/forum/playstation-4/ps4-pomoc-nat-type/15/

06. Ožujak, 2018., 23:36 »
@VanjcaL ne znam kako je prije bilo i kako se prije moglo to namjestit ali znam da sam ja prije koji mjesec imao isti problem sa NAT Type 3 i da sam gledao po forumima i pokušavao sve metode ali bezuspješno te sam kontaktirao ISKON pošto imam njihov net te sam im objasni problem i rekli su mi da se to u nikakvim postavkama, nikakvim podešavanjima ne može to napravit već da sam morao bas njih kontaktirat pa su mi oni kroz nekih 20 tak minuta riješili sa type 3 na type 2 sad ne znam dali se i dali je moguće sam podešavati ali najbolje provjeri sa službom točnije tamo od koga ti je net da ti oni riješe
PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2018 11:21 (Bitanga).
9 godina
neaktivan
Vjerojatno si iza CGN-a, kako je kolega gore rekao.

Zovi Iskon neka te maknu s toga, pa bi ti nakon toga sve trebalo raditi kako treba.
15 godina
Okej hvala na pomoći, zvat ću ih sutra pa javim šta su rekli. To mi neće utjecat na ništa, taj cgcna jel tako?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FiCoO kaže...
Okej hvala na pomoći, zvat ću ih sutra pa javim šta su rekli. To mi neće utjecat na ništa, taj cgcna jel tako?

Zovi odmah, pa valjda rade i nedjeljom :-)

Neće ništa utjecati, samo će te prebaciti da imaš svoju dinamičku public IP adresu, a ne da dijeliš sa više ljudi.

15 godina
Ne znam iskreno, ja sam kupio taj isti model s dodatnim kontrolerom i FIFA 18 za 2100. Nije neki deal na koji bi odmah “skočio”. To je barem moje neko mišljenje ali pričekaj možda netko još kaže. Po meni je ta ponuda samo OK.
7 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Neko igra Spider-Mana? Kakvi su prvi dojmovi?

ja sam odigrao prvu misiju i onda sam se samo bacao po gradu sa mrezom haha, opustajuce :D  ima puno kombinacija napada, mogu se i unaprijedjivat, nesto na foru GOW-a. Jos ih pola nisam pohvatao, al zasad sam jako zadovoljan. Grafika je stvarno odlicna, a ja igram na obicnom ps4 na tv-u od 81cm. Mogu mislit kako ce izgledat nekom sa pro konzolom i 4k tv-om 

16 godina
PlayStation 4

koji prijenosni hdd ili flash drive preporucate za ps4 igre 250- 500 GB?

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Ovaj Battlefield V me ubija u pojam sa onim revive pa respawn sistemom. Jbt, užas kako smara. Bio je bitanga u pravu. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2018 7:58 (Vandit).

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel neko naručivao PS4 igre sa ove stranice https://www.base.com/ , i koliko ste otprilike čekali da vam stigne igra?

0 0 hvala 0
16 godina
Vandit kaže...

Ovaj Battlefield V me ubija u pojam sa onim review pa respawn sistemom. Jbt, užas kako smara. Bio je bitanga u pravu. 

Aha, užasno je. Nerviralo me to i u BF1, ali ono tamo je mila majka, sad je triput gore.

Donekle je bolje jer vidiš akciju na kom team-mateu ćeš se spawnat, al je previše čekanja i klikanja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2018 18:48 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako je neko zainteresiran za cod bo4 battleroyale betu:

1Y35-ZXRVD-ZB5N

kako bi redeemali i dobili "pravi" kod za zatvorenu betu, kod koji smo 
vam poslali morate aktivirati na službenim stranicama igre.

callofduty.com/beta

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

koji prijenosni hdd ili flash drive preporucate za ps4 igre 250- 500 GB?

Ispod 1TB nemoj ni gledati.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina

Rego sam se i pise da je uspjelo medutim nisam dobio na mail kod za betu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ekipa posudio sam.ps4 od frenda.Plejka je na engleskom.jeziku a store je na njemackom.zato valjda jer je njemacki account.Isto tako skinuo sam wolf2 i nemogu nigdje naci u igri da promijenim jezik...moze li se ikako jezik storea i u igri stavit na engleski jer ovako nemam blage veze o cemu se radi igra?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Einstellungen pa sprache. Ako ima najcesce se sve igre mogu igrat na engleskom dosada sam naletio na 1 ili 2 da jezik nemoze promjenit. Jezik na storu nemozes promjenit jedino da napravis novi acc. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Ne znam da li se pisalo o tome. Ali da imate ps4 vec dugo, od izlaska prakticki, biste li sada cekali ps5 ili upgrejdali na ps4 pro. Čitao sam prognoze ali nitko ne zna kada ce izaci, koliko sam uspio zakljuciti iz procitanog cca 2 godine.

13 PS4 PRO
4 PS5
14 godina
Hazar kaže...

Ne znam da li se pisalo o tome. Ali da imate ps4 vec dugo, od izlaska prakticki, biste li sada cekali ps5 ili upgrejdali na ps4 pro. Čitao sam prognoze ali nitko ne zna kada ce izaci, koliko sam uspio zakljuciti iz procitanog cca 2 godine.

Ako imaš 4K HDR sposoban TV onda ima smisla nadograditi na PS4 PRO. Pogotovo ak nađeš nekog za zamjenu pa se odmah riješiš svog PS4 NOOB. U slučaju da si na Full HD malo je teže opravdati upgrade jer PRO nije donio neke drastične pomake pošto se velikom broju developera neda previše gnjaviti sa tim. Iz mog iskustva samo za Tekken 7 i God of War mogu reći da je razlika očigledna. 

Ne vjerujem da će PS5 prije 2020., a i onda će trebati sigurno godina dvije da se koliko toliko popuni ekskluzivama. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
protjeran

Ja sam upgrade napravio nedavno na ps4 pro (2000kn njuškalo) a nemam 4K TV nit mi zasad treba. Meni je to na mom FHD tv  čisto perfektno vjerovatno a to sam se i uvjerio na 4K tv je zero bolje doživljaj  al ništa da glava previše boli zbog toga.

Meni je konzola trebala najviše jer sad nailaze odlične igre a svoj stari ps4 sam prodao prije dvije godine isto na njuški.

Moj ti je savjet imao il neimao 4K Tv i ako želiš igrat fino ove najnovije naslove obavezno upgrade na ps4 pro.

Napad je najbolja obrana :)
14 godina

Hvala puno ljudi, baš sam nabavio 4k telku, tako da bi stvarno bilo fino nabaviti PRO. Samo želio bih se prije riješiti svojeg PS4, ne želim da mi skuplja prašinu jer i dalje radi bez problema.

https://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/ps4-1tb-pro-model-menjave-vas-ps4-playstation4-500gb-1tb-oglas-24083384

Vidim da ovi Slovenci imaju neke fore, jel ko imao posla s njima

9 godina
protjeran
Hazar kaže...

Hvala puno ljudi, baš sam nabavio 4k telku, tako da bi stvarno bilo fino nabaviti PRO. Samo želio bih se prije riješiti svojeg PS4, ne želim da mi skuplja prašinu jer i dalje radi bez problema.

https://www.njuskalo.hr/ps4-konzole/ps4-1tb-pro-model-menjave-vas-ps4-playstation4-500gb-1tb-oglas-24083384

Vidim da ovi Slovenci imaju neke fore, jel ko imao posla s njima

Ja sam nabavljao novi Wheel Stand Pro za Thrustmaster T300RS kod ovog slovenca.

Bio je ljubazan i lako sam obavio naruđbu imaš e-mail pa ga pitaj pojedinosti.

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2018 23:56 (Seki001).
14 godina

Hvala, sve je dobro prošlo pretpostavljam, poslao sam im mail već. Vidjet ćemo kako to funkcionira

11 godina

Razmisljam o prodaji konzole, jednostavno ne stignem upalit uz sve obaveze pa me zanima kako ostavit account sa digitalnim igrama na konzoli a da se promijene ili izbace moji osobni podaci, jel to izvedivo?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice