PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.442.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
Re: PlayStation 4
mariclius kaže...
Petrovića? Ma to se otvaraju neki paketići na početku i za sada nema ovih jačih igrača. Ili ja to nisam najbolje skužio:)
Daj baci pogled na moje pitanje u sub accountu. Vidim da si gotovo svima odgovorio:)

Ja dobio Šarića  i Bendera, a kao LEGEND  Hakeem Olajuwon ne znam jel ima Dražena. Mislim da ne.

15 godina
PlayStation 4

Imam pitanje u vezi PS acc znači frend je napravio svoj glavni acc. nakon toga je napravio acc za sina.

To je sve ok Ali PS+ na 3 mj. je umjesto na svojem acc. aktivirao na acc. od sina, a na njemu je ograničenje datum rođenja. jel se to može maknut ili ne?

Ako ne ako on želi kupovati na svom acc. znači glavnom nema popust od PS+. Što se PS+ ne preslikava na ovaj drugi acc glavni ako je konzola primarna.

Jel se Playsationu može poslat zahtjev za ukidanje roditeljske zaštite ili prebacivanja PS+ na glavni acc.

Znam da je bitanga pisao o tome nedavno ali ima puno postova nemogu tražiti hitno je čovjeku.

Koja je najbolja solucija za ovo riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PlayStation 4

Isto u vezi accaunta,kad napravim novi user da mogu igrati tazlicito od klinca moram staviti email adresu novu,zasto ne mogu na istoj adresi gdje je primarni mail staviti novi user,ako moze kako?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
PlayStation 4

LJUDI ZNAM DA NIJE OVO TEMA.. ALII JA PODHITNO TREBAM POMOC!!!!! 

KUPIO SAM PS4 500G SLIM I DOBIO COD WW2.. UDEM U IGRU I NEMOGU NIKAKO SLOZIT DA IMAM SPRINT .. BRZO TRCANJE.. MOLIM VAS ZA SAVIJET AKO ITKO IGRA OVU IGRU NEKA MI NAPISE NAJBOLJU 'CONTOL SETTINGS' OPCIJU.. DA MOGU NORMALNO IGRAT... HVALA VAM PUNO!! .... meni je X (skok) Kocka mi je uzimanje oruzja i punjenje.. gljivice ljevo napred nazad ljevo desno... gljivice desno okretanje... L1 ciljanje.. R1 pucanje... i strelica prema desno mi je za energiju... molim vas da mi pomognete kako da stavim sprint opciju uz to sve... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 19:56 (Lore23).

0 0 hvala 0
14 godina

Nemam igru, al ovak napamet: stisni gljivu?

16 godina
hummer0 kaže...

Imam pitanje u vezi PS acc znači frend je napravio svoj glavni acc. nakon toga je napravio acc za sina.

To je sve ok Ali PS+ na 3 mj. je umjesto na svojem acc. aktivirao na acc. od sina, a na njemu je ograničenje datum rođenja. jel se to može maknut ili ne?

Ako ne ako on želi kupovati na svom acc. znači glavnom nema popust od PS+. Što se PS+ ne preslikava na ovaj drugi acc glavni ako je konzola primarna.

Jel se Playsationu može poslat zahtjev za ukidanje roditeljske zaštite ili prebacivanja PS+ na glavni acc.

Znam da je bitanga pisao o tome nedavno ali ima puno postova nemogu tražiti hitno je čovjeku.

Koja je najbolja solucija za ovo riješiti?

Eh, zanimljivo da je to prošlo uopće.

Ali da, izbjegavati subaccounte pod svaku cijenu, bolje lagati za godine.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
13 godina
Chaky, da sa drugim kontrolerom smo išli pod guest. Sad evo ubacujem novi patch i napravio sam novi account samo za pes pa ću uzeti od kolege drugi kontroler samo da isprobam da li će tako raditi. Krenemo LP igrati i kad on igra protiv COM ja bi samo kad krene utakmica ušao u select side i stisnuo desno i ja bih igrao umjesto COM. Tako bi jedan drugoga pokušavali izbaciti još u skupini LP:)
Još uvijek samo čitam ffa.hr forum. Vrijeme je i da tamo malo vas gnjavim:)

hammer0, ja sam kod frenda pokrenuo igru i opet te paketiće mi otvaralo. Jel to uvijek tako ili? Igra mi je super zabavna i ne žalim tih 46 kn ni malo.
17 godina
Lore23 kaže...

LJUDI ZNAM DA NIJE OVO TEMA.. ALII JA PODHITNO TREBAM POMOC!!!!! 

KUPIO SAM PS4 500G SLIM I DOBIO COD WW2.. UDEM U IGRU I NEMOGU NIKAKO SLOZIT DA IMAM SPRINT .. BRZO TRCANJE.. MOLIM VAS ZA SAVIJET AKO ITKO IGRA OVU IGRU NEKA MI NAPISE NAJBOLJU 'CONTOL SETTINGS' OPCIJU.. DA MOGU NORMALNO IGRAT... HVALA VAM PUNO!! .... meni je X (skok) Kocka mi je uzimanje oruzja i punjenje.. gljivice ljevo napred nazad ljevo desno... gljivice desno okretanje... L1 ciljanje.. R1 pucanje... i strelica prema desno mi je za energiju... molim vas da mi pomognete kako da stavim sprint opciju uz to sve... 

Zašto vičeš? :)

PSN: Muskarcina77
17 godina
PlayStation 4

ne vice...na pola puta je skuzio da mu je caps lock bio ukljucen 

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...

hammer0, ja sam kod frenda pokrenuo igru i opet te paketiće mi otvaralo. Jel to uvijek tako ili? Igra mi je super zabavna i ne žalim tih 46 kn ni malo.

Evo dobio sam i Rodmana.

Probao sam i online na početku mislim frajer će me razbiti krene žestoko na kraju ja njega razbio 14 razlike za mene.

Misliš to da si mogao otvarat na njegovom PS-u ili nisam skužio pitanje? Ako si sa svojim acc. onda kao da si na svojoj plejki.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.1.2018 21:53 (hummer0).
7 godina
neaktivan

Oprostite mi mozete sada dat infor.

16 godina
Lore23 kaže...

Jesi pogledao Controls opcije? Obično je u svakoj FPS igri trčanje na L3 buttonu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Lore23 kaže...

Re: i can't sprint in WW2
in reply to datlam1509

It's nothing wrong with Sprint. Only Airborne Division have long sprint runners! If you like to run, get Battlefield games. But, COD developers make it you can only run 5 secs. Rest. Run, rest. Run & rest. It's awful. I thought real soldiers can run regardless of their top shape...don't have to stop after 5 or 3 seconds. That's the way the game is built. If I was the developers, diff. class have speed of running non-stop 'til you stop. Sprint is good for 3 secs. or 5 secs. if you charge in with a Infantry Division soldiers! Again, Battlefield 2 (would be out, if not Lucas asked for their company to make it STAR WARS: BATTLEFRONT 2) would be the next World Wars 2. Hint: After the FPS, STAR WARS will come out a RPG/ACTION-ADVENTURES next! Nothing wrong with you joystick! If you want to move with ton of Sprints, try Airborne!

Puno njih je reklo na ovom forumu da im ne radi sprint evo ovaj je odgovorio zašto.
13 godina
Ma uzeo sam svoju plejku, ali imam dosta profila pa sam sve to pobrkao:)
Napokon ubacio patch u pes 2018 i čim bi krenuo na exibition match pokrenulo bi live update i ode bayern(m) tako da ponovio postupak i sve je ok osim da ne diram exibition match ili sam pokrenem live update. Ujutro ću još kad dobijem drugi kontroler privjeriti da li se patch i licence opet izgube čim pokreneš taj drugi kontroler i igrača. Nadam se da je taj novi account riješenje za to. Godinama nismo igrali toliko turnira u pesu, a sve ekipa preko 40+:)
Uz to jedino još taj NBA playgrounds za zabavu malo odigramo.
Nego vidim da last of us ima tu neku privat sobu kako već za igranje u dvoje online?
Da li to ja mogu samo sa par frendova igrati ili mora biti puno drugih igrača?
Ima li takvih igri da se može samo dvoje, troje online sa frendovima igrati?
Ako može da frend odmah kupi the last of za da se malo ganjamo:)
17 godina
neaktivan
mariclius kaže...
...Godinama nismo igrali toliko turnira u pesu, a sve ekipa preko 40+:)
...

Neka, neka 

Za couch igranje jos vidi Diablo 3, Alienation, Helldivers, Lovers in dangerous Spacetime, Overcooked, Towerfall Ascension, Broforce, Rocket League, Enter the Gungeon, Guntlet, LBP.

Ili pitaj google, ovo sam iz glave.

Poslusajte Bitangu i ne kreirajte accounte za klince, nego normalne accounte. Ionako im vi kupujete i dajete igre koje da igraju.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
Chaky care:) Hvala ti puno. Sad ću sve te igre pregledati na youtube pa da vidimo šta nam se sviđa. Olakšao si mi puno za početak:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Chaky care:) Hvala ti puno. Sad ću sve te igre pregledati na youtube pa da vidimo šta nam se sviđa. Olakšao si mi puno za početak:)

Nema na cemu. Tome i sluze forumi.

Zavisi od zanra koji vam se svida i broj igraca 2 ili vise.

Diablo 3 ide do 4 igraca akcijski RPG lijepo se vrti i nema problema. Mozak na pasu i drobite demone.

Alienation, Helldivers, Gauntlet, pa cak i stariji Dead Nation su twin stick shooteri, mora biti malo bolja koordinacija pokreta nego kod Diabla. Svaki ima svoje prednosti i mane, te razliciti setting dogadanja. Nekako mi najvise sjeo Alienation zbog Diablovskog loot sistema, pa imas vise poticaja za igranje. Mislim da isto idu svi do 4 igraca, ali provjeri.

Towerfall Ascension nije co-op neko competitivni. Neka te grafika ne zavara dobra je igra. Ali je najvise skill/sreca ovisna, pa ocekuj puno svadanja i znojenja, jer ce svi mrziti najspretnijeg igraca i obicno se slabiji urote protiv njega :D

Broforce je slican grafikom, ali je co-op pa ce te se manje svadati.

Em su neki sad na popustu do 20.01. pa mozda prodes jeftinije.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
13 godina
Chaky kaže...
mariclius kaže...
...Godinama nismo igrali toliko turnira u pesu, a sve ekipa preko 40+:)
...

Neka, neka 

Za couch igranje jos vidi Diablo 3, Alienation, Helldivers, Lovers in dangerous Spacetime, Overcooked, Towerfall Ascension, Broforce, Rocket League, Enter the Gungeon, Guntlet, LBP.

Ili pitaj google, ovo sam iz glave.

Poslusajte Bitangu i ne kreirajte accounte za klince, nego normalne accounte. Ionako im vi kupujete i dajete igre koje da igraju.

ja bi listi samo jos dodao Knack koji ima co op, znam cesto sa sinom igrati i zanimljivo je, skakanje, udaranje bez nekog mozganja. Knack 2 takodjer ima, nisam igrao, a kazu da je bolji od jedinice.

PSN Tokioplastic292
13 godina
Dok ne kupimo takvu neku igru dao sam sada kolegi svoj profil pa je skinuo the last of us i igramo private match. Ima dosta mapa. Jako slabo igram online, ali ovo mi se sviđa. Još da drugoj dvojici kolega nabavimo tu igru pa da se ganjamo malo:) To nam je taman kad nemamo vremena za druženje. Diablo i knack bi mogli skupa uz pes i nba playgrounds. Ovo the last of us je taman prije spavanja. Bit će nam svakako jako zanimljivo:)
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Bok ekipa,

ima li netko preporuku za nekakve budget slusalice za PS4, po mogucnosti wireless.

Thanx

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 13:16 (Maddog_HR).

0 0 hvala 0
15 godina
Maddog_HR kaže...

Bok ekipa,

ima li netko preporuku za nekakve budget slusalice za PS4, po mogucnosti wireless.

Thanx

Ja imam ove Sony sluje i zadovoljan sam, al ne bih baš mogao reći da su budget slušalice, ali nisu ni pre skupe.

13 godina
mariclius kaže...
Dok ne kupimo takvu neku igru dao sam sada kolegi svoj profil pa je skinuo the last of us i igramo private match. Ima dosta mapa. Jako slabo igram online, ali ovo mi se sviđa. Još da drugoj dvojici kolega nabavimo tu igru pa da se ganjamo malo:) To nam je taman kad nemamo vremena za druženje. Diablo i knack bi mogli skupa uz pes i nba playgrounds. Ovo the last of us je taman prije spavanja. Bit će nam svakako jako zanimljivo:)

jel NBA playgrounds moze 2 vs 2 online? da prijatelj igra od svoje kuce ja od svoje i da smo u istom timu.

PSN Tokioplastic292
13 godina

Chaky, uspjelo je to za pes:)
Ubacio patch i kad krenem ligu prvaka ili druga natjecanja i na select side kad izaberem desno na drugi kontroler spojim se na taj novi account i sve radi za deset:)
Ne izgubi se patch kao prije. Sad je kompletno sve licencirano. Imena klubova, dresovi. Sretan sam kao malo dijete:))) Jedino kad idem na exibition match upali se live update i izgubi se bayern i bundes liga jer je naknadno ubačena. Tako da ne diram exibition match i update live.

Lordsnow, nisam probao to za 2 vs 2. Ako ti ne odgovori nitko isprobati ću ja kasnije. Sad se igra PES:)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.1.2018 14:12 (mariclius).
13 godina
odjavljen
Maddog_HR kaže...

Bok ekipa,

Thanx

THIS

Napisao sam svoj kratki osvrt baš u ovoj temi na te slušalice, uzmi i ne traži dalje + dijelili su ljudi dodatnih 40kn popusta tako da ti i poštarina praktički free ispadne..

8 godina
PlayStation 4

Što se tiče couch igranja Trivial Pursuit Live! je savim ok ako volite kvizove, a može se igrati i online (doduše to nisam nikad probao).

E sad imam pitanje što se tiče korištenja eksternog hard diska za igre. Ima li kakvih problema s tim, usporava li to učitavanje/igranje?

Mislio sam kupit WD My Passport od 2 GB. Jel to ok ili imate neki drugi disk za preporučiti?

0 0 hvala 0
12 godina
Maddog_HR kaže...

Bok ekipa,

Thanx

Moja preporuka za ove ultra budget: Sharkoon Skiller SGH1. 

Nikad nisam volio stavljati sluške na glavu, a ove sad koristim non-stop.

Nisu wireless, ali ih spojim na Dualshock 4 i kao da jesu.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
13 godina
PlayStation 4

Možda sam krkan,ali ja koristim slušalice koje sam dobio sa mobitelom (S8+)...čisto solidno posluže za neko kasnovečernje gameanje...

Uzeo si neki dan L.A. Noire...Budući da sam veliki Rockstar games štovatelj (a nisam je igrao na PS3), nisam mogao odoliti...zasada vrlo zadovoljan :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Pa da, vidio, sad gledam di da kaparim :-)

To bi bila brutalnost za PC i playku combo.

7 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav svima. Kupio sam na january sale fifu, witcher 3 i nba 2k18. Horizon je na popustu ali “samo” 34 % a i nije mi hitna kad imam witcera i cod ww 2. Jedino sam jos mislio na ratnu temu uzet battlefield 1 jer je isto dobar popust. Kakva su vasa iskustva s tom igrom?

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice