Daj baci pogled na moje pitanje u sub accountu. Vidim da si gotovo svima odgovorio:)
Ja dobio Šarića i Bendera, a kao LEGEND Hakeem Olajuwon ne znam jel ima Dražena. Mislim da ne.
Ja dobio Šarića i Bendera, a kao LEGEND Hakeem Olajuwon ne znam jel ima Dražena. Mislim da ne.
Imam pitanje u vezi PS acc znači frend je napravio svoj glavni acc. nakon toga je napravio acc za sina.
To je sve ok Ali PS+ na 3 mj. je umjesto na svojem acc. aktivirao na acc. od sina, a na njemu je ograničenje datum rođenja. jel se to može maknut ili ne?
Ako ne ako on želi kupovati na svom acc. znači glavnom nema popust od PS+. Što se PS+ ne preslikava na ovaj drugi acc glavni ako je konzola primarna.
Jel se Playsationu može poslat zahtjev za ukidanje roditeljske zaštite ili prebacivanja PS+ na glavni acc.
Znam da je bitanga pisao o tome nedavno ali ima puno postova nemogu tražiti hitno je čovjeku.
Koja je najbolja solucija za ovo riješiti?
Isto u vezi accaunta,kad napravim novi user da mogu igrati tazlicito od klinca moram staviti email adresu novu,zasto ne mogu na istoj adresi gdje je primarni mail staviti novi user,ako moze kako?
LJUDI ZNAM DA NIJE OVO TEMA.. ALII JA PODHITNO TREBAM POMOC!!!!!
KUPIO SAM PS4 500G SLIM I DOBIO COD WW2.. UDEM U IGRU I NEMOGU NIKAKO SLOZIT DA IMAM SPRINT .. BRZO TRCANJE.. MOLIM VAS ZA SAVIJET AKO ITKO IGRA OVU IGRU NEKA MI NAPISE NAJBOLJU 'CONTOL SETTINGS' OPCIJU.. DA MOGU NORMALNO IGRAT... HVALA VAM PUNO!! .... meni je X (skok) Kocka mi je uzimanje oruzja i punjenje.. gljivice ljevo napred nazad ljevo desno... gljivice desno okretanje... L1 ciljanje.. R1 pucanje... i strelica prema desno mi je za energiju... molim vas da mi pomognete kako da stavim sprint opciju uz to sve...
Nemam igru, al ovak napamet: stisni gljivu?
Imam pitanje u vezi PS acc znači frend je napravio svoj glavni acc. nakon toga je napravio acc za sina.
To je sve ok Ali PS+ na 3 mj. je umjesto na svojem acc. aktivirao na acc. od sina, a na njemu je ograničenje datum rođenja. jel se to može maknut ili ne?
Ako ne ako on želi kupovati na svom acc. znači glavnom nema popust od PS+. Što se PS+ ne preslikava na ovaj drugi acc glavni ako je konzola primarna.
Jel se Playsationu može poslat zahtjev za ukidanje roditeljske zaštite ili prebacivanja PS+ na glavni acc.
Znam da je bitanga pisao o tome nedavno ali ima puno postova nemogu tražiti hitno je čovjeku.
Koja je najbolja solucija za ovo riješiti?
Eh, zanimljivo da je to prošlo uopće.
Ali da, izbjegavati subaccounte pod svaku cijenu, bolje lagati za godine.
LJUDI ZNAM DA NIJE OVO TEMA.. ALII JA PODHITNO TREBAM POMOC!!!!!
KUPIO SAM PS4 500G SLIM I DOBIO COD WW2.. UDEM U IGRU I NEMOGU NIKAKO SLOZIT DA IMAM SPRINT .. BRZO TRCANJE.. MOLIM VAS ZA SAVIJET AKO ITKO IGRA OVU IGRU NEKA MI NAPISE NAJBOLJU 'CONTOL SETTINGS' OPCIJU.. DA MOGU NORMALNO IGRAT... HVALA VAM PUNO!! .... meni je X (skok) Kocka mi je uzimanje oruzja i punjenje.. gljivice ljevo napred nazad ljevo desno... gljivice desno okretanje... L1 ciljanje.. R1 pucanje... i strelica prema desno mi je za energiju... molim vas da mi pomognete kako da stavim sprint opciju uz to sve...
Zašto vičeš? :)
ne vice...na pola puta je skuzio da mu je caps lock bio ukljucen
Evo dobio sam i Rodmana.
Probao sam i online na početku mislim frajer će me razbiti krene žestoko na kraju ja njega razbio 14 razlike za mene.
Misliš to da si mogao otvarat na njegovom PS-u ili nisam skužio pitanje? Ako si sa svojim acc. onda kao da si na svojoj plejki.
Oprostite mi mozete sada dat infor.
Jesi pogledao Controls opcije? Obično je u svakoj FPS igri trčanje na L3 buttonu.
It's nothing wrong with Sprint. Only Airborne Division have long sprint runners! If you like to run, get Battlefield games. But, COD developers make it you can only run 5 secs. Rest. Run, rest. Run & rest. It's awful. I thought real soldiers can run regardless of their top shape...don't have to stop after 5 or 3 seconds. That's the way the game is built. If I was the developers, diff. class have speed of running non-stop 'til you stop. Sprint is good for 3 secs. or 5 secs. if you charge in with a Infantry Division soldiers! Again, Battlefield 2 (would be out, if not Lucas asked for their company to make it STAR WARS: BATTLEFRONT 2) would be the next World Wars 2. Hint: After the FPS, STAR WARS will come out a RPG/ACTION-ADVENTURES next! Nothing wrong with you joystick! If you want to move with ton of Sprints, try Airborne!
Neka, neka
Za couch igranje jos vidi Diablo 3, Alienation, Helldivers, Lovers in dangerous Spacetime, Overcooked, Towerfall Ascension, Broforce, Rocket League, Enter the Gungeon, Guntlet, LBP.
Ili pitaj google, ovo sam iz glave.
Poslusajte Bitangu i ne kreirajte accounte za klince, nego normalne accounte. Ionako im vi kupujete i dajete igre koje da igraju.
Nema na cemu. Tome i sluze forumi.
Zavisi od zanra koji vam se svida i broj igraca 2 ili vise.
Diablo 3 ide do 4 igraca akcijski RPG lijepo se vrti i nema problema. Mozak na pasu i drobite demone.
Alienation, Helldivers, Gauntlet, pa cak i stariji Dead Nation su twin stick shooteri, mora biti malo bolja koordinacija pokreta nego kod Diabla. Svaki ima svoje prednosti i mane, te razliciti setting dogadanja. Nekako mi najvise sjeo Alienation zbog Diablovskog loot sistema, pa imas vise poticaja za igranje. Mislim da isto idu svi do 4 igraca, ali provjeri.
Towerfall Ascension nije co-op neko competitivni. Neka te grafika ne zavara dobra je igra. Ali je najvise skill/sreca ovisna, pa ocekuj puno svadanja i znojenja, jer ce svi mrziti najspretnijeg igraca i obicno se slabiji urote protiv njega :D
Broforce je slican grafikom, ali je co-op pa ce te se manje svadati.
Em su neki sad na popustu do 20.01. pa mozda prodes jeftinije.
Neka, neka
Za couch igranje jos vidi Diablo 3, Alienation, Helldivers, Lovers in dangerous Spacetime, Overcooked, Towerfall Ascension, Broforce, Rocket League, Enter the Gungeon, Guntlet, LBP.
Ili pitaj google, ovo sam iz glave.
Poslusajte Bitangu i ne kreirajte accounte za klince, nego normalne accounte. Ionako im vi kupujete i dajete igre koje da igraju.
ja bi listi samo jos dodao Knack koji ima co op, znam cesto sa sinom igrati i zanimljivo je, skakanje, udaranje bez nekog mozganja. Knack 2 takodjer ima, nisam igrao, a kazu da je bolji od jedinice.
Bok ekipa,
ima li netko preporuku za nekakve budget slusalice za PS4, po mogucnosti wireless.
Thanx
Bok ekipa,
ima li netko preporuku za nekakve budget slusalice za PS4, po mogucnosti wireless.
Thanx
Ja imam ove Sony sluje i zadovoljan sam, al ne bih baš mogao reći da su budget slušalice, ali nisu ni pre skupe.
jel NBA playgrounds moze 2 vs 2 online? da prijatelj igra od svoje kuce ja od svoje i da smo u istom timu.
Chaky, uspjelo je to za pes:)
Ubacio patch i kad krenem ligu prvaka ili druga natjecanja i na select side kad izaberem desno na drugi kontroler spojim se na taj novi account i sve radi za deset:)
Ne izgubi se patch kao prije. Sad je kompletno sve licencirano. Imena klubova, dresovi. Sretan sam kao malo dijete:))) Jedino kad idem na exibition match upali se live update i izgubi se bayern i bundes liga jer je naknadno ubačena. Tako da ne diram exibition match i update live.
Lordsnow, nisam probao to za 2 vs 2. Ako ti ne odgovori nitko isprobati ću ja kasnije. Sad se igra PES:)
Bok ekipa,
Thanx
Napisao sam svoj kratki osvrt baš u ovoj temi na te slušalice, uzmi i ne traži dalje + dijelili su ljudi dodatnih 40kn popusta tako da ti i poštarina praktički free ispadne..
Što se tiče couch igranja Trivial Pursuit Live! je savim ok ako volite kvizove, a može se igrati i online (doduše to nisam nikad probao).
E sad imam pitanje što se tiče korištenja eksternog hard diska za igre. Ima li kakvih problema s tim, usporava li to učitavanje/igranje?
Mislio sam kupit WD My Passport od 2 GB. Jel to ok ili imate neki drugi disk za preporučiti?
Bok ekipa,
Thanx
Moja preporuka za ove ultra budget: Sharkoon Skiller SGH1.
Nikad nisam volio stavljati sluške na glavu, a ove sad koristim non-stop.
Nisu wireless, ali ih spojim na Dualshock 4 i kao da jesu.
Možda sam krkan,ali ja koristim slušalice koje sam dobio sa mobitelom (S8+)...čisto solidno posluže za neko kasnovečernje gameanje...
Uzeo si neki dan L.A. Noire...Budući da sam veliki Rockstar games štovatelj (a nisam je igrao na PS3), nisam mogao odoliti...zasada vrlo zadovoljan :)
Pa da, vidio, sad gledam di da kaparim :-)
To bi bila brutalnost za PC i playku combo.
Pozdrav svima. Kupio sam na january sale fifu, witcher 3 i nba 2k18. Horizon je na popustu ali “samo” 34 % a i nije mi hitna kad imam witcera i cod ww 2. Jedino sam jos mislio na ratnu temu uzet battlefield 1 jer je isto dobar popust. Kakva su vasa iskustva s tom igrom?