PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.447.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Grga1984 kaže...

Ne pričam gluposti Vjeruj mi da sam ga znao namjestiti i kalibrirati. to je prvo šta sam napravio kada sam ga montirao.

To što si ti kupio taj tv ne znači da je dobar. I po svemu sudeći ne vidiš dobro.

Niže su ti testovi koje su napravili profesionalci i mjere sa instrumentima, a ne sa naočalama.

Znaši taj Sony ima očajnu kvalitetu slike i ja se ne sramim se priznat grešku što sam ga kupio..

Radije sam ga prodao i izgubio par kuna nego gledao lošu sliku.

Ok, pa sve cool onda. Taj TV ima probleme (počevši s Androidom) no kvaliteta slike nije jedan od njih.

Ali i testove treba znati protumačiti. Ja ne gledam TV na visokom brightnessu jer je brutalno jaki backlight nego možda na 30%, i crna mi je sasvim dobra.

Bolje od toga mi ne treba. Nije kvaliteta TVa samo mjerenje kontrasta. Možda je tebi to najbitnije, ali sigurno nije najbitnija stvar za gaming.

A HDR ne bi smio ovisiti o brightnessu, u tome i je cijeli problem trenutno sa HDRom. I čak mislim da to i nije jedini problem sa HDRom, jer bez njega na max brightnessu slika izgleda zadovoljavajuće odlično. Da ne locka brightness na max nitko se ne bi bunio jer ljudsko oko se ionako prilagodi izvoru svjetla. Kako white balanceu, tako i kontrastu. To možeš mjeriti radi prikazivanja nekih brojki, ali mozak to ionako procesira puno bolje nego što jedna kamera može izmjeriti. Tako da se ja s tim ne optrerćujem.

Odabir TVa je komplicirana stvar, i ovisi i o rasporedu prostorije, prozorima, mjestu gdje sjediš, osobnim preferencijama i sl. Ja ne bih diskreditirao jedan televizor kao loš samo zato što tebi nije pasao.

No loš kut gledanja je definitivno nešto što meni užasno smeta, jer imam široku prostoriju i mogu gledati iz raznih kuteva. Onaj tko ima usku prostoriju njemu to ne igra ulogu npr.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 15:34 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo sve na Amzonu u HDR je u formatu hdr10+ što znači da ima dinamičke metapodatke i nije lockana svjetlina na max nego svjetlinom upravlje video od scene do scene. I u tom smjeru će se dalje razvijati HDR.

Ugl taj Sony ima brightness od samo 440 cd/m2 i ako ga ti držiš na 30 % ne vidiš ni H od HDR-a.

Ok je njega držati na 30% i manje kod običnog sadržaja ali to ne utječe na prikaz crne, pogotovo na Sony-u. Na drugim uređajima da ali na Sony-u ne.

In the 'Brightness' tab,  we set the 'Brightness' to the minimum to reach a luminosity level closest to our calibration target of 100 cd/m² in our totally dark room. This should be adjusted to match your room lighting, and it won't affect the picture quality. 

Tako da vidiš da su ljudi mjerili kvvalitetu crne na minimalnoj svjetlini i nije uspjelo popraviti očajan rezultat.

Ugl. ja se ne želim tu nadje... sa nikim samo želi podjeliti koji dobar savjet.

I od Sonya ove godine valja samo XE8505, xe9005 koji je odličan jer ima FALD i sve na gore što ima VA panele. Ali to sve je papreno skupo.

Na žalost serije Xe8005 nije baš za preporuku zbog IPS panela i takva je i cijena.

I da nije sve u kontrasu i crnoj ali je jedno 70-80 %, svi 4k tvi danas i ovako imaju dobar raspon boja, solidan motion i ostalo.

Na slikama je usporedba slike iz kuta kod tvog Sony - a i mog Samsunga.

I ja vidim da tu nema razlike u gubitku boje jedino crne ali to je u startu debelo na strani Samsunga tako da do tih 30 stupnjeva nemaš problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 16:00 (Grga1984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Trebalo bi napraviti temu pod nazivom "Vodič za odabir gaming TV-a", pa da možemo fino raspravljati.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
6 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Purger155 kaže...

FIFA 18 na akciji u SD...uz promo kod od 10% (koji se dobije za bilo koji mail) ispada 359 kn...

A koliko ti ocekujes da ces dobiti za igricu koju ima 80% ljudi koji imaju ps? Ako je 359 moci ces ju prodati za max 100-150 kn. Tak da je gubitak bar 200 kn (ako samo gledamo kroz novce) a isto ces izgubiti ako kuois online preko storea. I koji kod imas? Ja nisam jos dobio mail iako mislim da cu kupiti online

13 godina
maronaldo kaže...
Purger155 kaže...

FIFA 18 na akciji u SD...uz promo kod od 10% (koji se dobije za bilo koji mail) ispada 359 kn...

A koliko ti ocekujes da ces dobiti za igricu koju ima 80% ljudi koji imaju ps? Ako je 359 moci ces ju prodati za max 100-150 kn. Tak da je gubitak bar 200 kn (ako samo gledamo kroz novce) a isto ces izgubiti ako kuois online preko storea. I koji kod imas? Ja nisam jos dobio mail iako mislim da cu kupiti online

Stvari koje vise ne mislim koristiti/igrati odmah prodajem,jbga..takav sam...tako da ne skupljam digitalna izdanja..izuzev naslova koje sam ranije naveo...kako god okrenes,matematika ne valja 100% ,ali bar dobijem lovu za daljnju kupovinu...100 kn-100 kn..

Prekjucer sam poslao zahtjev na newsletter od SD-a na mail koji slabo koristim pa nek se nadje tih 10% za buducu kupovinu...

17 godina
Grga1984 kaže...

Evo sve na Amzonu u HDR je u formatu hdr10+ što znači da ima dinamičke metapodatke i nije lockana svjetlina na max nego svjetlinom upravlje video od scene do scene. I u tom smjeru će se dalje razvijati HDR.

Ugl taj Sony ima brightness od samo 440 cd/m2 i ako ga ti držiš na 30 % ne vidiš ni H od HDR-a.

Ok je njega držati na 30% i manje kod običnog sadržaja ali to ne utječe na prikaz crne, pogotovo na Sony-u. Na drugim uređajima da ali na Sony-u ne.

In the 'Brightness' tab,  we set the 'Brightness' to the minimum to reach a luminosity level closest to our calibration target of 100 cd/m² in our totally dark room. This should be adjusted to match your room lighting, and it won't affect the picture quality. 

Tako da vidiš da su ljudi mjerili kvvalitetu crne na minimalnoj svjetlini i nije uspjelo popraviti očajan rezultat.

Ugl. ja se ne želim tu nadje... sa nikim samo želi podjeliti koji dobar savjet.

I od Sonya ove godine valja samo XE8505, xe9005 koji je odličan jer ima FALD i sve na gore što ima VA panele. Ali to sve je papreno skupo.

Na žalost serije Xe8005 nije baš za preporuku zbog IPS panela i takva je i cijena.

I da nije sve u kontrasu i crnoj ali je jedno 70-80 %, svi 4k tvi danas i ovako imaju dobar raspon boja, solidan motion i ostalo.

Čekaj malo, 70-80% kažeš da je do kontrasta? A zanimljivo, sajt koji tako jako voliš citirati kaže da je samo 24% i to za filmove. Za serije konstrast kaže da je bitan samo 2%, a za igre 8%. Pa tko laže onda?! :-P

I opet ponavljam, ono što kamera vidi i oko, nije jedno te isto. Mjeri se contrast, a ne kvaliteta crne. To je raspon između crne i bijele, a to ne znači da crna nije dovoljno crna. To je samo broj nijansi sive koji se može prikazati. Možda bijela nije dovoljno bijela?

Uglavnom, kažem, nije sve tako jednostavno. I dok sam ja birao TV znam da nije bio lak izbor. Sa svojim sam poprilično zadovoljan.

Naravno da je veći kontrast bolji, ali je pitanje što dobivaš, a što gubiš odabirom TVa s većim kontrastom. Jer ne postoji najbolji TV na svijetu za male pare, inače bi svi njega kupovali.

Svatko se tu mora sam odlučiti. Ok je diskusija, nemam ništa protiv. Uvijek se nešto novo nauči.

Ja sam kupio XD8005 za TV i XE8005 za monitor. Prvenstveno jer sam htio dobar TV s Androidom. Samsunga imam H6400 od ranije i imao je katastrofa crnu i kut gledanja još gori. A po reviewu je imao super vrhunski contrast score. Tako da ja to ne priznam ni 5% :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 16:55 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kažem da je do crne i kontrasta tj. da je ostalo sve i onako podjednako na televizorima tog cijenovnog segmenta, znači max svjetlina, uniformiranost sive raspon boja i da ne nabrajam.

Sajt i ja ne kažemo ni približno šta ti želiš izvući iz konteksta. oni ocjenjuju pojedine segmente na temelju određenih rezultata. Ocjenjuju dosta segmenata koje ja i večina ne koriste tj nisu nam bitni.

A tebi ako nije bitan kontrast ili crna boja nije ti ni bitna sama kvaliteta slike.

Meni se neda više raspravljati ja sam samo htje preporučiti neki tv ili dati smjernice šta gledati kod kupovine TV-a.

Ako si ti zadovoljan sa tim tvom nitko sretnijo od mene. jbg ja nisam bio jer sam dolazio sa odličnog TV-a na taj Sony IPS i čim sam ga kalibrirao sam vidio da to nije to.

Sada sam zadovoljan kada sam ga zamjenio i želim samo pomoći drugima da izbjegnu gnjavažu koju sam ja imao sa prodajom i zamjenom.

Samo za kraj usporedba Samsunga 55 koji sam platio 7300kn i Sonya koji sam platio doslovno par kuna manje.

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800e

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks9000

I zato mislim da je pametnije malo proučiti šta kupuješ i šta tražiš od TV-a, pričekati koju dobru akciju nego samo kupiti prvi tv dobrog imena.

Toliko od mene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Purger155 kaže...
maronaldo kaže...
Purger155 kaže...

Stvari koje vise ne mislim koristiti/igrati odmah prodajem,jbga..takav sam...tako da ne skupljam digitalna izdanja..izuzev naslova koje sam ranije naveo...kako god okrenes,matematika ne valja 100% ,ali bar dobijem lovu za daljnju kupovinu...100 kn-100 kn..

Prekjucer sam poslao zahtjev na newsletter od SD-a na mail koji slabo koristim pa nek se nadje tih 10% za buducu kupovinu...

Ono sto sam mislio je kupis igru online za 229 kn i ok ne mozes ju prodati tako da je financijski gubitak 229 kn ako to tako gledas da je gubitak. Kupis fizicku kopiju za 399 kn pa ju kasnije prodas za 150, izgubio si 250 kn i jos se natezes preko njuskala da se ekipa cjenka i da li je izgreban dvd ili nije. Svatko odluci sto mu je najbolje. Ali kako sam ja shvatio od kolega sa foruma igrice tipa fifa koje izlaze svaku godinu se kupi najjeftinija opcija. Al sve u svemu kak je tak je ak si vec kupio :-)

9 godina
PlayStation 4

Trenutno imam Medion Life 18122 55" UHD kojeg sam platio 499 eura, te sony xe8005 55" i Oled LG C7 55" i svaki daje upravo onoliko koliko košta. Ne mogu reći za Mediona da je sranje kad sam ga kupio jeftino, ali da je lošiji od sonyja, a uopće neusporediv s LG-om, to je činjenica. Činjenica je i da xe8005 nema neki kontrast i crnu i da nije top model za gledanje filmova, pogotovo u mračnoj sobi, ali da je loš i negledljiv, nije. A za igre, bilo na PRO-u ili kao PC monitor je odličan za tu lovu. Govorim iz iskustva, a i čovjek je pitao za tv za 6-7 tisuća, normalno da ne možeš kupiti savršen tv za tu lovu kad i duplo skuplji imaju boljke. A što se tiče HDR-a Bitanga, kako ti on može biti loša stvar i kako odmaže LCD-ima kad svijetlije čini svijetlijim, a tamnije tamnijim, znači poboljšava kontrast uz bolji prikaz boja i naglašavanje detalja koje inače ni ne vidiš na slici, bilo da gledaš film ili igraš igru. To si nećeš podesiti svjetlinom na 30%, jer kontrast ti ostaje isti, zatamnjuješ i svjetli dio scene. HDR, kao i Dolby Vision i Dolby Atmos su zakon, samo treba imat telku za to. Oni koji su igrali Horizon, kad lurkas Thuderjawa, razvijaš strategiju skriven iza stijene u mrklom mraku, odjednom nešto te počne osvjetljavati sve jače i jače, okreneš se punih gaća, a ono izlazi mjesec. Još ako zrake prolaze kroz neko granje, uf da se naježiš kako dobro izgleda. Bez hdr-a ne tako impresivno.

3 0 hvala 0
17 godina
NathanDrek kaže...

Trenutno imam Medion Life 18122 55" UHD kojeg sam platio 499 eura, te sony xe8005 55" i Oled LG C7 55" i svaki daje upravo onoliko koliko košta. Ne mogu reći za Mediona da je sranje kad sam ga kupio jeftino, ali da je lošiji od sonyja, a uopće neusporediv s LG-om, to je činjenica. Činjenica je i da xe8005 nema neki kontrast i crnu i da nije top model za gledanje filmova, pogotovo u mračnoj sobi, ali da je loš i negledljiv, nije. A za igre, bilo na PRO-u ili kao PC monitor je odličan za tu lovu. Govorim iz iskustva, a i čovjek je pitao za tv za 6-7 tisuća, normalno da ne možeš kupiti savršen tv za tu lovu kad i duplo skuplji imaju boljke. A što se tiče HDR-a Bitanga, kako ti on može biti loša stvar i kako odmaže LCD-ima kad svijetlije čini svijetlijim, a tamnije tamnijim, znači poboljšava kontrast uz bolji prikaz boja i naglašavanje detalja koje inače ni ne vidiš na slici, bilo da gledaš film ili igraš igru. To si nećeš podesiti svjetlinom na 30%, jer kontrast ti ostaje isti, zatamnjuješ i svjetli dio scene. HDR, kao i Dolby Vision i Dolby Atmos su zakon, samo treba imat telku za to. Oni koji su igrali Horizon, kad lurkas Thuderjawa, razvijaš strategiju skriven iza stijene u mrklom mraku, odjednom nešto te počne osvjetljavati sve jače i jače, okreneš se punih gaća, a ono izlazi mjesec. Još ako zrake prolaze kroz neko granje, uf da se naježiš kako dobro izgleda. Bez hdr-a ne tako impresivno.

Ma problem je kod HDRa što je nekako neujadnečeno iskustvo. U nekim igrama poput HZDa i Second Sona mi je bio vrhunski. Ali u nekim drugima poput CoD WW2, AC Origins i SW Battlefront mi je čisto sranje u usporedbi bez HDRa. Bez HDRa su mi boje življe. Možda je to tako namjerno, da su boje realnije, ali ja volim dok je pijesak u pustinji više žuti, a nebo više plavo, nego što me zanima realni prikaz boja. Također mi je Netflixov Stranger Things Season 2 bio dosta lošiji u HDRu nego bez njega. Probao sam gledati i na Noteu 8 u HDRu koji ima vrhunski kontrast i nisam bio impresioniran bojama.

Također je problem kod snimanja HDRa, još uvijek ne možeš snimati gameplay tako jednostavno u HDRu pa reproducirati na youtubeu i sl. Ono što uploadaš bude sa pogrešnim bojama.

Kontrast od oko 1000 bi trebao biti sasvim dovoljan za prikaz 10 bitnog HDRa.

HDR je sigurno bolji na TVima koji imaju local dimming. Ali to su već skuplje telke.

17 godina
Grga1984 kaže...

Kažem da je do crne i kontrasta tj. da je ostalo sve i onako podjednako na televizorima tog cijenovnog segmenta, znači max svjetlina, uniformiranost sive raspon boja i da ne nabrajam.

Sajt i ja ne kažemo ni približno šta ti želiš izvući iz konteksta. oni ocjenjuju pojedine segmente na temelju određenih rezultata. Ocjenjuju dosta segmenata koje ja i večina ne koriste tj nisu nam bitni.

A tebi ako nije bitan kontrast ili crna boja nije ti ni bitna sama kvaliteta slike.

Meni se neda više raspravljati ja sam samo htje preporučiti neki tv ili dati smjernice šta gledati kod kupovine TV-a.

Ako si ti zadovoljan sa tim tvom nitko sretnijo od mene. jbg ja nisam bio jer sam dolazio sa odličnog TV-a na taj Sony IPS i čim sam ga kalibrirao sam vidio da to nije to.

Sada sam zadovoljan kada sam ga zamjenio i želim samo pomoći drugima da izbjegnu gnjavažu koju sam ja imao sa prodajom i zamjenom.

Samo za kraj usporedba Samsunga 55 koji sam platio 7300kn i Sonya koji sam platio doslovno par kuna manje.

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800e

https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ks9000

I zato mislim da je pametnije malo proučiti šta kupuješ i šta tražiš od TV-a, pričekati koju dobru akciju nego samo kupiti prvi tv dobrog imena.

Toliko od mene.

A čuj, KS9000 uopće nije isti rang TVa kao X800E. Ono, fala bogu da će skuplji TV biti i puno bolji, nije da si baš otkrio Ameriku.

Dok sam ja kupovao svoj 49'' XD8005 za 6.5k kn, 49'' KS9000 je bio 12k kn. Kasnije je pao na 9k kn.

Sad ga vjerojatno ne možeš više ni nabaviti, to je problem s akcijama, rasprodaju se stare zalihe malo jeftinije i dolaze nove po opet skupim cijenama, a stare više teško možeš naći.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 17:51 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ja samo kažem da za 7tkn ima odličnih TV-a, sa dosta boljom slikom od tog Sonya.

Samsung 6400 i Panasonic 700. Ti televifori imaju odličnu crnu za lcd i kontrast 5000:1 za razliku os Sony 950:1.

Nećemo se lagati nisu to OLEDi ali svakako bolji.

Sada će biti i TCL Qleda po približnoj cijeni.

I da igrao sam Horizon i Uncharted u HDR-u i izgledaju pervezno oba naslova.

Čak i obična FIFa izgleda znatno bolje nego na običnom TV-u.

Amazon i Netflix koristim svakodnevno tako da HDR ne otpisujem tako olako kao neki.

55MU8000 je na akciji 8000kn, za keš se da nabaviti za 7tkn.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.1.2018 17:52 (Grga1984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maronaldo kaže...

Ono sto sam mislio je kupis igru online za 229 kn i ok ne mozes ju prodati tako da je financijski gubitak 229 kn ako to tako gledas da je gubitak. Kupis fizicku kopiju za 399 kn pa ju kasnije prodas za 150, izgubio si 250 kn i jos se natezes preko njuskala da se ekipa cjenka i da li je izgreban dvd ili nije. Svatko odluci sto mu je najbolje. Ali kako sam ja shvatio od kolega sa foruma igrice tipa fifa koje izlaze svaku godinu se kupi najjeftinija opcija. Al sve u svemu kak je tak je ak si vec kupio :-)

Ta logika stoji samo u teoriji, ali u praksi nema šanse da će igra X u digitalnom obliku koštati 229 kuna, a najjeftinije u fizičkom 399 kuna. Bez obzira na sve moguće i nemoguće akcije na PSN-u.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Grga1984 kaže...

Ja samo kažem da za 7tkn ima odličnih TV-a, sa dosta boljom slikom od tog Sonya.

Samsung 6400 i Panasonic 700. Ti televifori imaju odličnu crnu za lcd i kontrast 5000:1 za razliku os Sony 950:1.

Nećemo se lagati nisu to OLEDi ali svakako bolji.

Sada će biti i TCL Qleda po približnoj cijeni.

I da igrao sam Horizon i Uncharted u HDR-u i izgledaju pervezno oba naslova.

Čak i obična FIFa izgleda znatno bolje nego na običnom TV-u.

Amazon i Netflix koristim svakodnevno tako da HDR ne otpisujem tako olako kao neki.

55MU8000 je na akciji 8000kn, za keš se da nabaviti za 7tkn.

Pa naravno da ima odličnih TVa za te novce. Ali ja ne mogu preporučiti nešto što nisam vidio i detaljno sam isprobao. A ovo mogu bez problema preporučiti. 99% ljudi neće imati nikakve primjedbe na sliku jer su do sad gledali sranja od televizora.

Naravno da ja sad da kupujem novi da ne bih išao na ništa lošije nego samo na bolje. Isto kao što dok jednom probaš super slušalice i zvučnike sigurno nećeš ljudima govoriti da kupe neke za "samo" 1500kn kad za 3000kn imaš duplo bolje slušalice :-)

Malo smo prodiskutirali, bacili par modela i mišljenja, i sad čovjek mora sam odlučiti što mu je bolje i bitnije, pogledati po dućanima kvalitetu slike na TVima, i što uopće od toga može kupiti po uvjetima koje želi.

Izbor nije lak. Nismo se još dotakli teme zakrivljenih televizora :-)

13 godina
Bitanga, baš si bitanga!
Pa daj pusti čovjeka da te uvjeri da si kupio loš tv i da je IPS smeće. Kakve veze ima ako je tebi tv ok kad drugi znaju šta je za tebe bolje od samoga tebe. Baš si mi čudan lik.
Moj PC  
3 1 hvala 0
7 godina
neaktivan

Nije teorija. Pogledaj koliko trenutno kosta fifa 18 u psn storeu a koliko u sd gdje je trenutno najniza 399 kn

13 godina
PlayStation 4

Ako ce netko slucajno prodavati L.A. Noire, biljezim se sa stovanjem... :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maronaldo kaže...

Nije teorija. Pogledaj koliko trenutno kosta fifa 18 u psn storeu a koliko u sd gdje je trenutno najniza 399 kn

Pa nije Santa Domenica jedini dućan na svijetu da se njime vodiš. Ak naručiš iz UK-a, koštat će te oko 300 kuna. Na njuškalu bi se vjerojatno dalo i za manje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
neaktivan

Slazem se da nije sd jedini ducan s igricama. Al sam gledao po vecini ducana u Hrvatskoj cijene. Ako imas neku stranicu gdje mogu jeftino dobiti igrice a da nisu na prethodnih par stranica slobodno stavi link. Nisam lud da placam skuplje ako postoji negdje jeftinije pa je svaki savjet (barem meni) dobrodosao. Ovo sve sto sam napisao dosad vezano uz te cijene je ono sto sam ovdje naucio od kolega forumasa. Da ne bi netko pomislio da reklamiram neku firmu koja god bila. :-)

13 godina
odjavljen
Hexfire kaže...

Pa nije Santa Domenica jedini dućan na svijetu da se njime vodiš. Ak naručiš iz UK-a, koštat će te oko 300 kuna. Na njuškalu bi se vjerojatno dalo i za manje.

Jel ima trenutno neka akcija na PS+?
Nije jedina SD, ali prosle god su imali solidan popust na ovo i jos sam ga na rate uzeo i ko bog, ove god mi se nekaj zaj*bavaju...

15 godina
Kupio neki dan nioh. Kako sam presao bloodborne,ds3 tako cu i ovo. Za sada mi se igra svidja. Jedino me smeta taj jebeni mrak. Cijela igra je mrak barem za sada. Ide mi to malo na jetra. Neznam kako je kasnije ali trenutno moram sve zamracit ili cekat mrak da bi mogao igrat jebenu igru.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...
Kupio neki dan nioh. Kako sam presao bloodborne,ds3 tako cu i ovo. Za sada mi se igra svidja. Jedino me smeta taj jebeni mrak. Cijela igra je mrak barem za sada. Ide mi to malo na jetra. Neznam kako je kasnije ali trenutno moram sve zamracit ili cekat mrak da bi mogao igrat jebenu igru.

Ili kupiš bolji TV s boljom crnom :-P

Iskreno, meni taj mrak ide na živce u većini igara. HZD me frustrirao po noći. Tako lijepa igra i onda sam 50% vremena proveo igrajući po noći.

AC Origins to ima dosta dobro riješeno, nikad nije full mrak, a i možeš promijeniti doba dana kad poželiš. Ali ima dijelova sa špiljama.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Kill Frenzy kaže...

Pa nije bas cijela igra, al dobar dio igre. 
Mene nije tolko smetalo. 

Kad skroz prokuzis sistem borbe vidjet ces kak je dobra igra :). Cak mi je i bolji nego u Dark soulsu.To kaj mozes promjenit taj stance je super stvar. Jedino kaj Nioh nema level dizajn i bosseve na toj razini. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 2:05 (Santana).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

moram ti priznat da moja g30 panasonic plazma jos izvrsno radi svoj posao.nemogu se pozalit na nista.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 10:24 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

U zadnje vrijeme dosta igram project cars 2 i dirt 4.

I moram reci da sam prezadovoljan igrama.Mozda i najbolje simulacije voznje(ne mislim hc simulacije) koje sam do sada igrao.Bas se lijepo daju voziti i na gamepadu i cista je uzivancija.

Igram obje igre sa iskljucenim asistima a postavke auta su na realistic.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Odigrao sinoc 3 epizode Batmana od Telltail-a, kakve su to strahote od neoptimizirane igre pa to je uzas, od na momente super fluidne igre do gledanja slideshow-a gdje ide valjda ispod 20fps

Igrao sam i Game of thrones od njih i bila je ista situacija, ta igra s obzirom kak zgleda treba se vrtit u 120fps-a ne ovako... 

na istoj toj konzoli imamo igre poput HZD i Uncharted 4 koje izgledaju apsolutno predivno 

Prica je odlicna i jedva cekam danas nastavit al optimizacija, boze sacuvaj...  

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB Audio Card ?

Pozdrav ekipa!

Koristi li netko USB Audio Card za PS4? Može neka preporuka?

Spajam PS4 preko HDMI-a na Samsungov TV koji nema 3.5mm audio izlaz, nego samo optički za kojeg mi opet treba konverter. Mislim da mi je jeftinije (?) uzeti USB Audio Card za PS4 i spojiti zvucnike direktno na PS4, nego uzeti kabel + digital/analog konverter na koji mogu kasnije spojiti zvucnike.

Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
Spike1983 kaže...

Odigrao sinoc 3 epizode Batmana od Telltail-a, kakve su to strahote od neoptimizirane igre pa to je uzas, od na momente super fluidne igre do gledanja slideshow-a gdje ide valjda ispod 20fps

Igrao sam i Game of thrones od njih i bila je ista situacija, ta igra s obzirom kak zgleda treba se vrtit u 120fps-a ne ovako... 

na istoj toj konzoli imamo igre poput HZD i Uncharted 4 koje izgledaju apsolutno predivno 

Prica je odlicna i jedva cekam danas nastavit al optimizacija, boze sacuvaj...  

Je, slažem se, i mene je to iznenadilo. Fine FPS dropove imaju iako nema nekog razloga za to. Vjerojatno im je engine neki generički da radi na svim platformama.

Pisao sam o tome u 7mj kad sam igrao:

"No razočarao me malo Telltale. Batman je full zabagiran i užasne dropove ima, i GUI se smrzava u menijima da moraš ugasiti igru.

I u nekoliko igara mi je kasnije u priči zabrijao krivo nešto, kao da sam ranije izabrao jednu stvar, a ustvari sam izabrao skroz drugu. Takve greške ne bi smjeli imati, to im je osnova igara."

10 godina
PlayStation 4

pa to je za njih standardna prica

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Grga1984 

HZD i GT-S u 4k HDR+game mode  na mom KS9002 izgleda fantasticno 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.1.2018 14:46 (4mal).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice