PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.429.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
Re: PlayStation 4
3100 ili 3000
13 godina
PlayStation 4

Vise vam se isplati potrazit na njuskalu novo zapakirano, nego cekat BF.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Za te novce imaš i PRO verziju koja je dobra za 4K TV-e, naravno bez igri i gamepad-a - LINK

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

2900kn ps4 pro Link

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.11.2017 20:40 (jpantalon).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nisam mislio na Project Cars nego na komp... I dalje sam u dilemi ... :(

2 0 hvala 0
16 godina
Nikolacurak kaže...

To ti ne može biti dilema, jer nijedno ni drugo nije isključivo. PC ne može u svemu zamijeniti playku, a ni playka ne može nikako zamijeniti PC.

Ja imam oboje, spojeno od nedavno na 43'' 4k TV. Nešto najbolje što sam mogao napraviti :-) Još na slici fali G29 volan koji mi je inače s lijeve strane ispred playke dok ga ne koristim (i TV izgleda puno manje na slici nego uživo, inače je veći od ove rupe u stolu gdje ide stolica).

Skužio sam da kod kuće ništa pametno ne radim na kompu za posao nego se samo igram, maknuo dva monitora i stalak i montirao 4k TV. Win 10 izgleda predobro na 4k.

S druge ja strane često imam dilemu na kojoj platformi kupiti igru. Na playki mi paše jednostavnost - upališ i igraš s kontrolerom. A na PCu mi paše konfigurabilnost i sirova snaga (koja košta naravno), ali često ovisno o igri imaš probleme s kontrolerom, i svim ostalim što živcira na PCu.

Pa često je neka igra jeftinija na PCu nego na playki, i obrnuto.

Neki dan sam se dvoumio cijeli dan oko AC Originsa, pa na kraju kupio na PCu i igram sa DS4 kontrolerom (igra ga podržava i prilagođava kontrole). Dok nešto treba u GUIu napraviti što je nepraktično s kontrolerom, uzmem miša i s njim radim, pa se vratim na kontroler.

Takve stvari na konzoli ne možeš.

Ako imaš para kupi gaming PC. Ako nemaš para, kupi konzolu. To tako ide.

A ako imaš još više para, kupi oboje.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.11.2017 10:25 (Bitanga).
9 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...

koje tipove igara igras najvise?

mozda ti pomogne moje iskustvo

zadnje 2-3 godine imao sam vise "gaming" racunala sa skupim komponentama, i7 4790, i5 4690, i5 6600, sa grafickima, 980Ti, 970, 960, 390X, 470, vodena hladenja itd

krenuo sam sa i7 4790 i 980Ti, i poceo rasprodavati pa si kupiti neke druge stvari, a ono sto bi ostalo zamjeniti sa jeftinijim komponentama, jer sam skuzio da igram vecinu vremena HoTS, DOTA, Paragon, Overwatch, Diablo, WoW i slicne, relativno ne zahtjevne igre pa mi ne treba bjesna masina

zatim sam skuzio da je PC postao multiplayer platforma i da su sve odlicne single player igre na playstationu, pogotovo epic eksluzive, a i one koje imas na PC-u, recimo Witcher, Tomb Raider i slicno, imas i na PS 

onda je dosla prosle godine promocija PS4 Pro preko moga operatera, pa sam uzeo PS4, prodao jos PC komponenti i zavrsio na i5 6600 sa 1050Ti i to mi je vise nego dovoljno za ono sto igram

za sve ostalo tu je PS4 koji ima trenutno uvjerljivo najbolje single player igre od svih platformi, i sa konzola se ionako vecina igara porta na PC

najbolje ti je da vidis sta volis igrati, koji tip igara, ako su to single player igre, sportske igre, voznje auta onda ti je puno bolja opcija PS, pogotovo ako volis igrati u dvoje s nekime doma

sretno

9 godina
neaktivan
X3M kaže...
Nikolacurak kaže...

koje tipove igara igras najvise?

mozda ti pomogne moje iskustvo

zadnje 2-3 godine imao sam vise "gaming" racunala sa skupim komponentama, i7 4790, i5 4690, i5 6600, sa grafickima, 980Ti, 970, 960, 390X, 470, vodena hladenja itd

krenuo sam sa i7 4790 i 980Ti, i poceo rasprodavati pa si kupiti neke druge stvari, a ono sto bi ostalo zamjeniti sa jeftinijim komponentama, jer sam skuzio da igram vecinu vremena HoTS, DOTA, Paragon, Overwatch, Diablo, WoW i slicne, relativno ne zahtjevne igre pa mi ne treba bjesna masina

zatim sam skuzio da je PC postao multiplayer platforma i da su sve odlicne single player igre na playstationu, pogotovo epic eksluzive, a i one koje imas na PC-u, recimo Witcher, Tomb Raider i slicno, imas i na PS 

onda je dosla prosle godine promocija PS4 Pro preko moga operatera, pa sam uzeo PS4, prodao jos PC komponenti i zavrsio na i5 6600 sa 1050Ti i to mi je vise nego dovoljno za ono sto igram

za sve ostalo tu je PS4 koji ima trenutno uvjerljivo najbolje single player igre od svih platformi, i sa konzola se ionako vecina igara porta na PC

najbolje ti je da vidis sta volis igrati, koji tip igara, ako su to single player igre, sportske igre, voznje auta onda ti je puno bolja opcija PS, pogotovo ako volis igrati u dvoje s nekime doma

sretno

Potrosio sam 2 godine svog zivota igrajuci igricu League of Legends te sam se rijesio te igre shvatio kako je community toxic jako i da gubim vrijeme na nju,dosao sam Diamond 5 i prodao acc za 300 kuna sta i nije tako lose...Volim igrati Assassin's Creed serijal,a pogotovo mi se svidja ovaj novi Origins...Call of Duty igre takodjer volim(puno sati potroseno na stari cod2 mp  ) I nisam napomenio da volim igrati Fifu,i poceo sam sve vise gledat fifu na ytu,ali pratim temu fifa 18 na ovom forumu i puno je vise negativnih komentara o igri nego pozivitnog dosta ljudi govori kako se zivciraju radi nje,da igra unistava mozak ljudima itd...

Ne znam je li ti ovo ista znaci al imam 15 godina i upisao sam Tehnicara za racunalstvo (1. srednje sam) pa me to isto malo vuce da idem na PC jer je to moj smjer a ne na PS

16 godina
Nikolacurak kaže...

Potrosio sam 2 godine svog zivota igrajuci igricu League of Legends te sam se rijesio te igre shvatio kako je community toxic jako i da gubim vrijeme na nju,dosao sam Diamond 5 i prodao acc za 300 kuna sta i nije tako lose...Volim igrati Assassin's Creed serijal,a pogotovo mi se svidja ovaj novi Origins...Call of Duty igre takodjer volim(puno sati potroseno na stari cod2 mp  ) I nisam napomenio da volim igrati Fifu,i poceo sam sve vise gledat fifu na ytu,ali pratim temu fifa 18 na ovom forumu i puno je vise negativnih komentara o igri nego pozivitnog dosta ljudi govori kako se zivciraju radi nje,da igra unistava mozak ljudima itd...

Ne znam je li ti ovo ista znaci al imam 15 godina i upisao sam Tehnicara za racunalstvo (1. srednje sam) pa me to isto malo vuce da idem na PC jer je to moj smjer a ne na PS

Ako nemaš dobar PC, kupi prvo PC jer ćeš više naučiti o računalima, a i trebat će ti za školovanje.

Samo računaj da će ti dobar PC uzeti minimalno duplo više love nego playka (ne računajući ekran/monitor), a to znaš i sam :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
9 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...

onda je PC za tebe, jer ces imati vise koristi od njega, prvenstveno zbog skole, a onda zbog tipa igara koje igras 

odes u temu preporuka PC konfiguracije do XXXX kuna pa ce ti vec netko predloziti sto bi ti bila najoptimalnija kupnja

9 godina
X3M kaže...
Nikolacurak kaže...

onda je PC za tebe, jer ces imati vise koristi od njega, prvenstveno zbog skole, a onda zbog tipa igara koje igras 

odes u temu preporuka PC konfiguracije do XXXX kuna pa ce ti vec netko predloziti sto bi ti bila najoptimalnija kupnja

Samo kaj ce mu Cod online i Fifa online bit bolji na PS-u.
No naravno ak nema PC onda mu je on prioritet

12 godina
PlayStation 4

@Bitanga- igras gran turismo online? Moze neka usporedba sa project cars2? Meni je project cars odlican ali problem je nac server 90% servera je GT3 klasa i to mi ide ba onu stvar. Formula a server pronac je ravno zgoditku na lotu.

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
X3M kaže...
Nikolacurak kaže...

Cod2 sam davno igrao,u zadnje vrijeme me Fifa najvise vuce i AC Origins...Trenutno je moj budzet 3000 kuna pa ne znam jel se moze sastavit konfa za taj novac a da moze pokrenit AC Origins...

Trenutno moj PC koji koristim je:

Intel 2 Core Quad Core 2.4 GHZ

Maticna je hp (proc se ne moze oc)

AMD Radeon R7 Series 200 2 GB

6 GB Rama DDR3

16 godina
omomomomoomm kaže...

@Bitanga- igras gran turismo online? Moze neka usporedba sa project cars2? Meni je project cars odlican ali problem je nac server 90% servera je GT3 klasa i to mi ide ba onu stvar. Formula a server pronac je ravno zgoditku na lotu.

Igram GT Sport ponekad, al nisam impresioniran previše. Multiplayer komponenta mi je ok, al me nervira što se mora dugo čekati na neke utrke, i što ima previše klikanja i čekanja da krene utrka.

Kužim da je to tehnički potrebno radi matchmaking, pripreme i sl, ali nakon 2 utrke izgubim volju za igranjem i ugasim.

Ne mogu ti usporediti s PC2 jer sam ga igrao doslovno pola sata i obrisao i prodao.

Nemam živaca ja za simulacije. Ovako nešto polu-sim polu-arkadno mi je puno bolje poput Forze 7, F1 2017 ili GT Sporta.

17 godina
PlayStation 4

igra tko nfs jel se isplati ubost ili pricekat blackfriday da padne malo cijena ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.11.2017 17:56 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

igra tko nfs jel se isplati ubost ili pricekat blackfriday da padne malo cijena ? 

Cisto sumnjam da ce past cijena vec za black friday, pa izasla je prije par dana?

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
PlayStation 4

Koliko sam čitao igra je čisto smeće, tako da će začas biti free to play u sklopu Origin Accessa, a vjerojatno i na akcijama za Božić.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

@Nikolacurak

Uzmi si neki rabljeni PS4 Slim sa garancijom preko Njuškala. Može ih se naći za cca 1700 kn.

I dok se igraš na PS4, traži si nadogradnju grafičke u obliku rabljene GTX770/R9 280x. Trebalo bi ih biti do 100€ na Ebayu.

Ako će ti proc raditi bottleneck, lagano gledaj neke ponude za bolji proc/matičnu. Npr. ovako nešto.

Uz malo sreće i strpljenja, ostat ćeš u budžetu i imat ćeš dvije dobre platforme za igranje.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
10 godina
Naručio sam si ps4 pro s 2 gamepada bez igre za 3400 :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Ja sam se veselio novom NFS-u ali po recenzijama, konkretno Worth A Buy -a gameplay izgleda kao Asphalt 8 na mobitelima. Vozis od cutscene do cut scene kroz checkpointove. 

MadeInCroatia
16 godina
DeniZg kaže...

@Nikolacurak

Uzmi si neki rabljeni PS4 Slim sa garancijom preko Njuškala. Može ih se naći za cca 1700 kn.

I dok se igraš na PS4, traži si nadogradnju grafičke u obliku rabljene GTX770/R9 280x. Trebalo bi ih biti do 100€ na Ebayu.

Ako će ti proc raditi bottleneck, lagano gledaj neke ponude za bolji proc/matičnu. Npr. ovako nešto.

Uz malo sreće i strpljenja, ostat ćeš u budžetu i imat ćeš dvije dobre platforme za igranje.

Core 2 Quad će sigurno biti bottleneck za GTX 770. CPU intensive efekti će biti koma.

To je CPU star 10-11 godina. Tu treba uložiti u novu ploču, proc, memoriju, moguće i napajanje, znači novi PC skoro kompletno.

Najbolje neka kupi playku, a starce žica za novi PC da mu treba za školu/faks :-)

16 godina
Ghost777 kaže...
4mal kaže...

Ja sam se veselio novom NFS-u ali po recenzijama, konkretno Worth A Buy -a gameplay izgleda kao Asphalt 8 na mobitelima. Vozis od cutscene do cut scene kroz checkpointove. 

Da, to i po netu pišu. Burnout brija sa puno grinda.

I ja sam se nabrijavao na njega, al preskočit ću.

8 godina
PlayStation 4

Navodno su ovo neke od igara koje će biti na popustu na PS Store-u za Black Friday. Popusti do 40%. Osobno mi je smiješno nešto reklamirati kao popust za Black Friday i onda dati takav mizeran popust. 

COD WWII
Destiny 2
NBA 2K18
FIFA 18
Madden 18 
South Park
...
Rado bih stavio izvor ali mi se javlja Unable to find this page. 

0 0 hvala 0
15 godina
Vandit kaže...

Navodno su ovo neke od igara koje će biti na popustu na PS Store-u za Black Friday. Popusti do 40%. Osobno mi je smiješno nešto reklamirati kao popust za Black Friday i onda dati takav mizeran popust. 

COD WWII
Destiny 2
NBA 2K18
FIFA 18
Madden 18 
South Park
...
Rado bih stavio izvor ali mi se javlja Unable to find this page. 

jbg trebali su sve hit naslove izasle u zadnja 2 mejseca dat dabe....

Alienware m17x R4
8 godina
PlayStation 4

Popust od 40% je standardan popust koji se da je na gotovo svakoj PS Store akciji. Ista stvar kada u HR trgovinama za Black Friday daju popust od 10%. 

2 1 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

40% off za crni petak, kaj to neka zajebancija??  

barem 70% off bi bilo ok 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Ovo navedeno su sve igre izašle u zadnjih mjesec dva. 40% je sasvim fer popust. Na neke starije naslove će sigurno biti i više.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

barem 70% off bi bilo ok 

40% na COD, South Park, mozda Wolfa 2, bi bilo odlicno. Igre su izasle u zadnjih tjedan/dva. Tako da ... 

Ghost777 kaže...
4mal kaže...

Ja sam prednarucio malom, nije jos stiglo.

Osobno mi vozni model djeluje gore nego u zadnjem NFS, a tamo je bio koma.

Polazem nadu, da ce biti dobro poslozeno pimpanje i sredivanje auta, jer mislim da bi tu mali mogao izgubiti sate.

Te se nadam da ce moci sam relativno jednostavno grindati novce, a ne da ja moram voziti "nevozivu" voznju, da on moze pimpati.

Rivals su mu dosta teski kasniji nivoi, ali osobno mi je ok tamo vozni model.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.11.2017 11:58 (Chaky).
9 godina
Chaky kaže...
Spike1983 kaže...

barem 70% off bi bilo ok 

40% na COD, South Park, mozda Wolfa 2, bi bilo odlicno. Igre su izasle u zadnjih tjedan/dva. Tako da ... 

Ghost777 kaže...
4mal kaže...

Polazem nadu, da ce biti dobro poslozeno pimpanje i sredivanje auta, jer mislim da bi tu mali mogao izgubiti sate.

Te se nadam da ce moci sam relativno jednostavno grindati novce, a ne da ja moram voziti "nevozivu" voznju, da on moze pimpati.

kolko sam skuzil to pimpanje se krije iza loot boxeva tj. glupih kartica 
tak da ce  se razocarat ili ces ti grindat dan i noc

17 godina
neaktivan
Santana kaže...
Chaky kaže...

kolko sam skuzil to pimpanje se krije iza loot boxeva tj. glupih kartica 
tak da ce  se razocarat ili ces ti grindat dan i noc

Jebga onda. Hvala na infu. 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice