PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.466.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
dado16 kaže...
ruya kaže...

Meni se cini da mi konzola u rest modu sporije skida kad je upalim ide punom brzinom, zna li neko zbog cega?

meni totalno suprotno...kad je upaljena jedva se vuce, kad stavim u rest skida full brzinom

Meni je brzina 20 Mb/s i skida tacno 2 mb u sekundi bas sam pratio ali kad je stavim u rest mod i upalim ono uspori na ngd 1 mb/s, nzm sto a bolje je kad je u rest modu, ostavis je i skida lepo ovako je moram stalno upaljenu drzati a fajlovi su hvala bogu 50gb +

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
neaktivan
Ja bi cekao tjedan sa mojom brzinom od 5 Mbps..
28 sati za Titanfall 2...
12 godina
neaktivan
Ezio kaže...
L1nNk kaže...
geek_boy kaže...

Na kojem accountu igras igre kupljene sa americkog?

Konzola je primarna a ne account. Ako ne mislis taj americki shareati s nekim, stavi plejku da je primarna i za americki account.

Stavio sam da je primarna i na drugome i igre su otkljucane sad na oba i toe to. Svakako odlicna stvar imati dva racuna, ako nista barem nekad za neke jeftinija varijante igri.

Linnk00 add me tko zeli :) 

12 godina
neaktivan
slk21 kaže...

Ista stvar Tcom mi pruza samo usluge od 4Mbs a LOL cak i 10Mbs nije dozvoljeno zbog Max Tv a. Zato putem Tmobile stick a uzmem internet dan opciju i rijesim problem skidanja. Brzine su 20-30Mbs ovisi di se nalazis, 10kn 24h i spojis direktno konzolu na PC s LAN kabelom i napravis Bridge connections ili pomocu Virtual Router a ili na neki drugi nacin napravis wifi hotspot. . Nije neko rijesenje ali za skidanje je spas. Jedini problem je sto racunalo ili laptop mora biti upaljeno, dok konzola se moze staviti u rest mode. 

15 godina
L1nNk kaže...
slk21 kaže...

Ista stvar Tcom mi pruza samo usluge od 4Mbs a LOL cak i 10Mbs nije dozvoljeno zbog Max Tv a. Zato putem Tmobile stick a uzmem internet dan opciju i rijesim problem skidanja. Brzine su 20-30Mbs ovisi di se nalazis, 10kn 24h i spojis direktno konzolu na PC s LAN kabelom i napravis Bridge connections ili pomocu Virtual Router a ili na neki drugi nacin napravis wifi hotspot. . Nije neko rijesenje ali za skidanje je spas. Jedini problem je sto racunalo ili laptop mora biti upaljeno, dok konzola se moze staviti u rest mode. 

Bome snalazljivo 

MadeInCroatia
14 godina
PlayStation 4

Fora reklama 

Glacier White PS4 | Launching 24th January

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 10:29 (Spike1983).
Moj PC  
7 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

dali je moguce da kupim ps pretplatu na jednome useru a da igram online sa drugim userom?..

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

brijem da ne jer ti je ps+ vezan uz korisnicki racun na kojem mislish igrat...

zasto bi to radio?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Domo1950 kaže...

dali je moguce da kupim ps pretplatu na jednome useru a da igram online sa drugim userom?..

Naravno da je, ako su oba accounta na istoj konzoli koja im je primarna.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
Bitanga kaže...

Ma probao sam PSVR uživo, no bio je spojen na PS4 peasant edition. Samsung Gear je smeće naspram ovoga, to je istina. HTC Vive i Oculus nisam probao.

Više me brine što je većinom više za pokazat ekipici (i stavit lavor u blizinu dok im pozli) nego da bi se igrao s tim non stop.

Ne znam, vidim po redditu da ima ljudi koji igraju na psvr satima.

Ja rijetko koju igru igram toliko dugo u komadu pa tako ni ovo. Tako da baš i nisam neko mjerilo.

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
4mal kaže...

zasto bi to radio?

Uzmem preko njuskala ps pretplatu za 100kn i mogu igrati online ali nemogu koristiti store..zbog toga pitam

15 godina
Domo1950 kaže...
4mal kaže...

zasto bi to radio?

Uzmem preko njuskala ps pretplatu za 100kn i mogu igrati online ali nemogu koristiti store..zbog toga pitam

Ako je konzola primarna za account na kojem imaš kupljenu ps+ pretplatu, možeš na svim ostalim accountima igrati online

PSN - darklydexter
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Dali se za ps pretplatu isplati dati 300-400kn..ili mi je pametnije da je kupim na njuskalu za 100kn??

0 1 hvala 0
17 godina
Domo1950 kaže...

Dali se za ps pretplatu isplati dati 300-400kn..ili mi je pametnije da je kupim na njuskalu za 100kn??

Isplati se i jedno i drugo, ovisi na što briješ. Ja recimo nikad ne bih kupio s njuškala pretplatu.

Pametnije je svakako da kupiš za 365kn.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 11:45 (Bitanga).
10 godina
neaktivan
Ja sam kupio pretplatu sa nalogom za 8 eura haha i to od godinu dana, e sad videcemo kako ce funkcionisati, na mom nalogu sam instalirao fifu i malo igrao fut sinoc bez ikakvih problema, ako bude sve ok sto bih davao 50e kad mogu i za sicu uzeti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...
Ja sam kupio pretplatu sa nalogom za 8 eura haha i to od godinu dana, e sad videcemo kako ce funkcionisati, na mom nalogu sam instalirao fifu i malo igrao fut sinoc bez ikakvih problema, ako bude sve ok sto bih davao 50e kad mogu i za sicu uzeti.

I to je skroz ok. Samo nije pametno :-)

Čim se pitaš "ako bude sve ok" znači da nije baš ni tebi svejedno.

10 godina
neaktivan
Pa zato sto sam tek nov u tom svemu, skoro sam uzeo konzolu, ali deluje mi da ce sve biti u redu, inace sam uvek sumnjicav u sve pa mzd zato haha
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa zar nisu te pretplate s njuškala opet ukradeni accounti od nekih kukavaca?

Ma bjež od njuškala digitale, jedino kutija, mada 70-80% cijena used igara na njuškalu je skuplje od novih u UK 

...al bez obzira, tu i tamo da se nać po dobrim cijenama i na njušci.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

Ma bjež od njuškala digitale, jedino kutija, mada 70-80% cijena used igara na njuškalu je skuplje od novih u UK 

Yup, jeftinije je naručit izvana, a u neku ruku i manje stresno.

Imam razna iskustva s njuškala i dobra i loša, čak sam bio i "steran u kurac" od prodavača :-P

Žalosno je da njuškalo nema nikakav feedback tko je kakav trgovac, kao što ima ebay.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 13:30 (Bitanga).
9 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Kakve sam srice,ovaj sta ja kupim ce biti ukraden..

17 godina
Domo1950 kaže...

Svaki prodani account je potencijalno ukraden, jer uvijek te onaj koji prodaje, ako se predomisli, može optužiti da si ga baš ti ukrao!

12 godina
Bitanga kaže...
Domo1950 kaže...

Svaki prodani account je potencijalno ukraden, jer uvijek te onaj koji prodaje, ako se predomisli, može optužiti da si ga baš ti ukrao!

Ovo si odlično povezao.

Sony ima podatke o osobi koja je napravila account i e-mailu koji je prvi put bio povezan s određenim accountom (imao sam kontakt s njihovom službom za korisnike i pisao sam već o tome).

Account se ne smije prenositi na druge osobe i onaj tko je napravio account može komotno javiti u Sony službu za korisnike da mu je ukraden account.

Nakon toga, veseli kupac accounta za 8€ može čak popiti i ban konzole, budući da Sony preko serijskog broja točno zna koji accounti su bill ulogirani na kojoj konzoli.

Pa sad, tko voli....

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 13:38 (DeniZg).
9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jeli itko imao iskustva sa navedenom stranicom:

https://m.facebook.com/DFGames50/

0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Ovo si odlično povezao.

Sony ima podatke o osobi koja je napravila account i e-mailu koji je prvi put bio povezan s određenim accountom (imao sam kontakt s njihovom službom za korisnike i pisao sam već o tome).

Pa da, kad to i svaka moja aplikacija koju radim ima. Detaljni "change history log" svih promjena u bazi. I uvijek vidiš svu povijest.

Tako i Sony sigurno može vidjeti tko je mijenjao mail, security question i sl. Pitaju te samo koji je bio prošli mail, Security Question i odgovor i vrate ti account.

Ja se uvijek vodim za onom poslovicom "nemam dovoljno para da kupujem jeftino". Zato često dam više para nego da nepovratno izgubim i proizvod i lovu i tko zna još što.

16 godina
PlayStation 4

Ajmo jedno blesavo pitanje, da li ja na Store-u mogu kupiti npr. Sacred 3 koji ima samo za PS3, instalirat i igrati na PS4. I naravno tako za bilo koju igru od PS3 da li se može kupiti i skinuti i igrati na PS4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Inače samo da se nadovežem sa svojim iskustvom. Dok sam igrao WoW na početku imao sam account, koji sam prodao nakon što mi se klinac rodio (prije 10 godina).

Nakon 2 godine sam opet počeo igrati, al pošto sam prodao account morao sam kupiti novi i igrati sve ispočetka. Naravno da mi je u tom trenutku palo i na pamet da bih mogao pokušati otkupiti nazad account od čovjeka kojem sam prodao account, a i ako to ne uspije od Blizzarda tražiti da mi vrate account nazad. Na svu sreću sam obrisao sve kontakte od tog čovjeka baš zato da nikad ne dođem u napast više otkupiti account, a i zaboravio sam podatke o accountu pa nisam mogao ni Blizzard tražiti (jer u to vrijeme accounti još nisu bili po mail adresama).

Poanta priče: svaka poštenjačina ponekad poklekne, i tko zna kakav je taj od kojeg kupuješ account. Vidiš da neki s ovog foruma ni vlastitoj braći ne mogu vjerovati :-P

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2017 14:02 (Bitanga).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Kolika se lova vrti na tim ukradenim accountima.
Možeš izgubiti novac samo tako ili još gore ban konzole.
Igre nisu niti baš tako puno jeftinije od onih na njuški
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Jel netko igrao Divinity: Oringal Sin na PS4? Prešao sam Witchera, ali mi treba još jedna doza fantasy RPG-a.

Malo me muči taj turn-based combat. Wasteland 2 sam dvaput upalio jer mi taj spori combat ne paše. Da bar ima combat kao Diablo...

Platinirao Wasteland 2 (nista ne prodajem, samo se hvalim).

Ako ti ne odgovara turn-based combat iz W2, ne vjerujem, da ce ti odgovarati Divinity.

Nema automatike ili polu-automatike, da zadas sto ce ti raditi koji lik, nego moras sve naredbe sam odraditi.

Wasteland 2 ima dobre fore, setting, likove, reference na razne dogadaje i likove iz filmova/igara i sl. Ali da dodes do svega toga, moras "izdrzati" borbu.

Divinity sam odigrao pocetnih 2h i borba je slicna W2. Nema srljanja, jer obicno slijedi reload, ako uletis grlom u jagode.

U W2 je borba i kretanje po kvadratima, dok je u D:OS "cisto" polje i imas range kretanja koliko ti dopusta AP pojedinog lika.

Nazalost ostala na listi za igranje, jer su uletile druge igre, ali ne vjerujem da se mehanike borbe mijenja do kraja.

Posto vise volis Witcher 3, Bloodborne, D3 koji su akcijski, mislim da mozes preskociti Divinity.

Procijeni prema gameplay videu, da li imas strpljenja pimplanja po izbornicima tijekom borbe.

Prednost D:OS je sto ima co-op, pa moze zena uzeti drugi gamepad da ti pomogne.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel se account može drmnuti ako imaš 2 step verification?

Gledam čisto iz znatiželje neke accunte s ovog linka sa fejsa, čudno mi da npr ovaj s masu igara (šta se prodaje za 1300kn) nema nikakvu zaštitu. 

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
EraserHead kaže...

Jel se account može drmnuti ako imaš 2 step verification?

Gledam čisto iz znatiželje neke accunte s ovog linka sa fejsa, čudno mi da npr ovaj s masu igara (šta se prodaje za 1300kn) nema nikakvu zaštitu. 

Ne može se ukrasti, osim ako vlasniku ne mazneš mobitel (ili jednokratno generirane rezervne kodove).

Ali svejedno, accounti se ne smiju prenositi, imao neki account 2SV ili nemao.

Pa svi ti maznuti Sony accounti nisu imali 2SV. Ima takvih na stotine i tisuće.

To se radilo na sljedeći način. Hakiraju LinkedIn bazu korisnika i poberu im usere i pasworde (za LinkedIn).

Nakon toga, hakeri imaju programe koji automatski vrte te usere/passworde kroz Sony PSN login. Gdje se potrefi da netko ima isti user/password za PSN kao i za LinkedIn, tom maznu account.

PSN - DeniZg80
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice