stavis 2TB 2,5" HDD u njega i to je to (ne gubis garanciju sa time) mozes i 4TB stavit al ti nece radit rest mode.
Koji 2TB 2.5" stane u njega? Gledao sam prije dva-tri mjeseca i nisam vidio niti jedan koji je 9.5mm.
stavis 2TB 2,5" HDD u njega i to je to (ne gubis garanciju sa time) mozes i 4TB stavit al ti nece radit rest mode.
Koji 2TB 2.5" stane u njega? Gledao sam prije dva-tri mjeseca i nisam vidio niti jedan koji je 9.5mm.
Posto sam ja totalni laik oko tih stvari, moze li mi neko reci iz ove liste koji HDD je ono sto trebam? I kad ga kupim morat cu odnijeti u neki servis da ga postave, nebi se ja usudio to sam.
Posto sam ja totalni laik oko tih stvari, moze li mi neko reci iz ove liste koji HDD je ono sto trebam? I kad ga kupim morat cu odnijeti u neki servis da ga postave, nebi se ja usudio to sam.
Ma kakav servis. Youtube i potrazi filmic s promjenom diska.
Spomenutih 9.5mm je debljina diska koji stane u PS4. Ako je deblji od toga, nece stati. To mozes znati iz specifikacije koju imas na stranici prodavaca ili jos bolje proizvodaca.
Detaljne upute za zamjenu HDD-a: http://imgur.com/a/9giKA
Po meni normalne cijene , mozda i malo povisene ako mislis na samu konzolu. Ove igre koje daje uz njih pola ih je free, a ove koje mozes kupiti su ok cijene.
Navodno da ce cijena PS4 Neo u USA biti 450 dolara+neimenovani izvor iz Foxconna tvrdi da je teska oko 4.5 kg i nesto veca/visa radi hladjenja..(zivi bili pa vidjeli)...Uglavnom,jedva cekam srijedu :D
Navodno da ce cijena PS4 Neo u USA biti 450 dolara+neimenovani izvor iz Foxconna tvrdi da je teska oko 4.5 kg i nesto veca/visa radi hladjenja..(zivi bili pa vidjeli)...Uglavnom,jedva cekam srijedu :D
Znači kod nas nešto manje od 4500kn, ako bude sposoban vrtjeti 4k onda je to dobra cijena
Mislim da je kilaža dezinformacija. Taj Kinez je rekao da mu se čini teška kao da ima 10 funti. Al' budemo znali uskoro.
A što se tiče cijene, 450$ nije malo. Nadam se da su ga onda barem nasvirali na 5 tflopsa ili stavili nešto specijalno.
450$=4500 kn kod nas
Debelo previše sobzirom na procesor koji je unutra. Love na hajp ali opet manje od dobrog kompa.
To bas i nije istina posto je ps4 bil 399$=3399kn
To bas i nije istina posto je ps4 bil 399$=3399kn
Sad je 350$, a kod nas 2899kn.
Sony nas voli ili?
BD uhd drive i implatacija hevc-a dize isto cijenu
4.5 k kn za uhd,vr i gaming je dobar deal :-)
Ako ce stvarno biti "napucan" kako spada, oko 4200-4500 bi dao..
4500 je previse. Ako je tako mislim da preskacem.
450$=4500 kn kod nas
Debelo previše sobzirom na procesor koji je unutra. Love na hajp ali opet manje od dobrog kompa.
Ne znam zašto stavljate omjer cijena koji je kao u komponenti? To nema veze s time. Sony za svaku regiju odredi cijenu i gotova priča. Domaći trgovac ili se u to uklopi ili konzolu ne prodaje.. Santa Domenica je generalni distributer za područje Hrvatske i imat će cijene kakve im složi Sony Japan. Pa to smo zaključili već nekoliko puta..
Je li PS4 prilikom izlaska imao takav omjer u odnosu na američki dollar? Koštao je 399 dollara u Americi a u Hrvatskoj nije koštao 3990 kn već puno manje..
Sve preko 4k kuna mi se cini previse s moje tocke gledista, a to je youtube, netflix i ekskluzive. Morate na tu cijenu naravno nadodati i 4k tv da bi koristili 4k mogucnosti.
Sto se tice Vr mogucnosti radje bi ulozio u htc vive nego neo+ps vr.
Također.
Jedino ako daju full PS1, PS2, PS3 support + Neo support za većinu PS4 naslova koji su već izašli (GTA, Witcher, Uncharted itd.).
Onda bih vjerojatno iskeširao tu lovu.
Pa zar nisi rekao da ces uzet day one kada neo izdanje a sad imas second opinion ako ce kostat 4.5k kn hmmm?
Pa zar nisi rekao da ces uzet day one kada neo izdanje a sad imas second opinion ako ce kostat 4.5k kn hmmm?
Pokušavam smanjit hype da se ne razočaram.
Također.
Jedino ako daju full PS1, PS2, PS3 support + Neo support za većinu PS4 naslova koji su već izašli (GTA, Witcher, Uncharted itd.).
Potpuno se slazem. Full PS1, PS2 i PS3 support je stvarno nesto zbog cega bi dao taj novac.
Također.
Pod PS4 support mislis na 1080p@60fps kod sada vec,starijih naslova? (mozda i jaca reza/fps)
Mislim da je to i vrlo moguce,samo mi se cini da ce prije Rockstar predstaviti RDR2 nego prckati po 3 godine starom GTA V...Uncharted bi vec mogao letjeti :)
Ma ceka se iduci tjedan. Dosadilo su mi ove silne spekulacije vise, pa na kraju da cijena bude previsoka radi par frejmova vise.
http://www.hcl.hr/game-special/kako-besplatno-igrati-playstation-3-igre-na-pc-u-96968/
isprobao sam par igri i sve sljaka ok nema laga niti predugih ucitavanja
sa xbox kontolerom isto sve funkionira
iprobao sam infamous,TLOF i Uncharted 3
bdw bolje mi izgleda slika na lcd-u nego telki i preporuka za one koji igraju na telki da stave rezu na 1080p30
fludinije je onda za igrat radi 30fps- locka kod pojedinih igara.
http://www.hcl.hr/game-special/kako-besplatno-igrati-playstation-3-igre-na-pc-u-96968/
isprobao sam par igri i sve sljaka ok nema laga niti predugih ucitavanja
sa xbox kontolerom isto sve funkionira
iprobao sam infamous,TLOF i Uncharted 3
bdw bolje mi izgleda slika na lcd-u nego telki i preporuka za one koji igraju na telki da stave rezu na 1080p30
fludinije je onda za igrat radi 30fps- locka kod pojedinih igara.
Pa ja imam 50"lcd, kaj to nije telka? Daj definiraj što je lcd a što je telka?
za lcd mislim na monitor
Također.
I onda ce na vrbi pocet rast grozde
Ali kad vec mastamo, ja bih radije Vitu 2 koja podrzava PS3 igre
Po pitanju starijih konzola i igrica sa istih na PS4...ja bi bio prezadovoljan i da puste samo PS3 naslove....(GTA IV, RDR i sl...)..
Nekako ne vjerujem da će se zamarati sa time sad kad imaju Playstation Now uslugu. A i pitanje je koliko je backwards compatibility izvediv.
Nadam se da ćemo u srijedu stvarno saznati sve bitno o Neu. Samo mi sad fali da od toga ništa ne bude ove godine. Ako će biti cca 4500 to je nešto više nego sam očekivao, ali ako će u startu meni bitne igre imati Neo podršku onda ću preživjeti. A i dalje se nadam da će biti nekih Neo + VR + 4K TV kombinacija koje ću moći iskoristiti u svoju korist.