PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.437.017
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
10 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Spike1983 kaže...

stavis 2TB 2,5" HDD u njega i to je to (ne gubis garanciju sa time) mozes i 4TB stavit al ti nece radit rest mode.

Koji 2TB 2.5" stane u njega? Gledao sam prije dva-tri mjeseca i nisam vidio niti jedan koji je 9.5mm.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Posto sam ja totalni laik oko tih stvari, moze li mi neko reci iz ove liste koji HDD je ono sto trebam? I kad ga kupim morat cu odnijeti u neki servis da ga postave, nebi se ja usudio to sam.

http://www.olx.ba/pretraga?trazilica=hdd%202.5

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bonjasky93 kaže...

Posto sam ja totalni laik oko tih stvari, moze li mi neko reci iz ove liste koji HDD je ono sto trebam? I kad ga kupim morat cu odnijeti u neki servis da ga postave, nebi se ja usudio to sam.

http://www.olx.ba/pretraga?trazilica=hdd%202.5

Ma kakav servis. Youtube i potrazi filmic s promjenom diska.

Spomenutih 9.5mm je debljina diska koji stane u PS4. Ako je deblji od toga, nece stati. To mozes znati iz specifikacije koju imas na stranici prodavaca ili jos bolje proizvodaca.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4

Detaljne upute za zamjenu HDD-a: http://imgur.com/a/9giKA

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina

Po meni normalne cijene , mozda i malo povisene ako mislis na samu konzolu. Ove igre koje daje uz njih pola ih je free, a ove koje mozes kupiti su ok cijene.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
13 godina
PlayStation 4

Navodno da ce cijena PS4 Neo u USA biti 450 dolara+neimenovani izvor iz Foxconna tvrdi da je teska oko 4.5 kg i nesto veca/visa radi hladjenja..(zivi bili pa vidjeli)...Uglavnom,jedva cekam srijedu :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 17:38 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 2
10 godina
Purger155 kaže...

Navodno da ce cijena PS4 Neo u USA biti 450 dolara+neimenovani izvor iz Foxconna tvrdi da je teska oko 4.5 kg i nesto veca/visa radi hladjenja..(zivi bili pa vidjeli)...Uglavnom,jedva cekam srijedu :D

Znači kod nas nešto manje od 4500kn, ako bude sposoban vrtjeti 4k onda je to dobra cijena

12 godina

Mislim da je kilaža dezinformacija. Taj Kinez je rekao da mu se čini teška kao da ima 10 funti. Al' budemo znali uskoro.

A što se tiče cijene, 450$ nije malo. Nadam se da su ga onda barem nasvirali na 5 tflopsa ili stavili nešto specijalno.

PSN - DeniZg80
17 godina
odjavljen
PlayStation 4

450$=4500 kn kod nas  

Debelo previše sobzirom na procesor koji je unutra. Love na hajp ali opet manje od dobrog kompa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
PlayStation 4

To bas i nije istina posto je ps4 bil 399$=3399kn

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Santana kaže...

To bas i nije istina posto je ps4 bil 399$=3399kn

Sad je 350$, a kod nas 2899kn.

Sony nas voli ili?

17 godina

BD uhd drive i implatacija hevc-a dize isto cijenu 

4.5 k kn za uhd,vr i gaming je dobar deal :-)

13 godina
PlayStation 4

Ako ce stvarno biti "napucan" kako spada, oko 4200-4500 bi dao..

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 19:25 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

4500 je previse. Ako je tako mislim da preskacem.

1 0 hvala 0
17 godina
XXX kaže...

450$=4500 kn kod nas  

Debelo previše sobzirom na procesor koji je unutra. Love na hajp ali opet manje od dobrog kompa.

Ne znam zašto stavljate omjer cijena koji je kao u komponenti? To nema veze s time. Sony za svaku regiju odredi cijenu i gotova priča. Domaći trgovac ili se u to uklopi ili konzolu ne prodaje.. Santa Domenica je generalni distributer za područje Hrvatske i imat će cijene kakve im složi Sony Japan. Pa to smo zaključili već nekoliko puta..

Je li PS4 prilikom izlaska imao takav omjer u odnosu na američki dollar? Koštao je 399 dollara u Americi a u Hrvatskoj nije koštao 3990 kn već puno manje..

15 godina
PlayStation 4

Sve preko 4k kuna mi se cini previse s moje tocke gledista, a to je youtube, netflix i ekskluzive. Morate na tu cijenu naravno nadodati i 4k tv da bi koristili 4k mogucnosti. 

Sto se tice Vr mogucnosti radje bi ulozio u htc vive nego neo+ps vr.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

Također.

Jedino ako daju full PS1, PS2, PS3 support + Neo support za većinu PS4 naslova koji su već izašli (GTA, Witcher, Uncharted itd.). 

Onda bih vjerojatno iskeširao tu lovu.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
A moze li mi sa tog linka koji sam postavio reci sta je ono sto trebam, jer vidim ima raznih vrsta hdd-a.
17 godina

Pa zar nisi rekao da ces uzet day one kada neo izdanje a sad imas second opinion ako ce kostat 4.5k kn hmmm?

12 godina
4mal kaže...

Pa zar nisi rekao da ces uzet day one kada neo izdanje a sad imas second opinion ako ce kostat 4.5k kn hmmm?

Pokušavam smanjit hype da se ne razočaram. 

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Također.

Jedino ako daju full PS1, PS2, PS3 support + Neo support za većinu PS4 naslova koji su već izašli (GTA, Witcher, Uncharted itd.). 

Potpuno se slazem. Full PS1, PS2 i PS3 support je stvarno nesto zbog cega bi dao taj novac.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2016 23:59 (IvanDado).
13 godina
DeniZg kaže...
IvanDado kaže...

Također.

Pod PS4 support mislis na 1080p@60fps kod sada vec,starijih naslova? (mozda i jaca reza/fps)

Mislim da je to i vrlo moguce,samo mi se cini da ce prije Rockstar predstaviti RDR2 nego prckati po 3 godine starom GTA V...Uncharted bi vec mogao letjeti :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.9.2016 0:23 (Purger155).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Ma ceka se iduci tjedan. Dosadilo su mi ove silne spekulacije vise, pa na kraju da cijena bude previsoka radi par frejmova vise.

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

http://www.hcl.hr/game-special/kako-besplatno-igrati-playstation-3-igre-na-pc-u-96968/

isprobao sam par igri i sve sljaka ok nema laga niti predugih ucitavanja

sa xbox kontolerom isto sve funkionira 

iprobao sam infamous,TLOF i Uncharted 3 

bdw bolje mi izgleda slika na lcd-u nego telki i preporuka za one koji igraju na telki da stave rezu na 1080p30 

fludinije je onda za igrat radi 30fps- locka kod pojedinih igara.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.9.2016 12:47 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

http://www.hcl.hr/game-special/kako-besplatno-igrati-playstation-3-igre-na-pc-u-96968/

isprobao sam par igri i sve sljaka ok nema laga niti predugih ucitavanja

sa xbox kontolerom isto sve funkionira 

iprobao sam infamous,TLOF i Uncharted 3 

bdw bolje mi izgleda slika na lcd-u nego telki i preporuka za one koji igraju na telki da stave rezu na 1080p30 

fludinije je onda za igrat radi 30fps- locka kod pojedinih igara.

Pa ja imam 50"lcd, kaj to nije telka? Daj definiraj što je lcd a što je telka?

17 godina
PlayStation 4

za lcd mislim na monitor 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
IvanDado kaže...

Također.

I onda ce na vrbi pocet rast grozde 

Ali kad vec mastamo, ja bih radije Vitu 2 koja podrzava PS3 igre

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 8:56 (Chaky).
13 godina
PlayStation 4

Po pitanju starijih konzola i igrica sa istih na PS4...ja bi bio prezadovoljan i da puste samo PS3 naslove....(GTA IV, RDR i sl...)..

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2016 10:00 (Purger155).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Nekako ne vjerujem da će se zamarati sa time sad kad imaju Playstation Now uslugu. A i pitanje je koliko je backwards compatibility izvediv.

Nadam se da ćemo u srijedu stvarno saznati sve bitno o Neu. Samo mi sad fali da od toga ništa ne bude ove godine. Ako će biti cca 4500 to je nešto više nego sam očekivao, ali ako će u startu meni bitne igre imati Neo podršku onda ću preživjeti. A i dalje se nadam da će biti nekih Neo + VR + 4K TV kombinacija koje ću moći iskoristiti u svoju korist.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice