PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.987
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

imam pitanjce za vas konzolaše, naime pošto sam kupio ps4 tek prije 2 tjedna i nisam baš previše naviknut na kontroler (oduvijek igrao na kompu sa mišem i tipkovnicom), da li i vi igrate pucačine tipa bf4 i cod na kontroleru ili sa nečim drugim?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
fluj kaže...

imam pitanjce za vas konzolaše, naime pošto sam kupio ps4 tek prije 2 tjedna i nisam baš previše naviknut na kontroler (oduvijek igrao na kompu sa mišem i tipkovnicom), da li i vi igrate pucačine tipa bf4 i cod na kontroleru ili sa nečim drugim?

Na kontroleru naravno. Obzirom da si samo igrao na mišu i tipkovnici, trebat će ti možda malčice duže da se navikneš, al stvarno nije bauk kako to neki žele predstaviti.

Malo si spusti sensitivity opcije u pucačini koju igraš.

10 godina
neaktivan
Crofarmer kaže...

Ne znam dal je netko napisao, al izasao je Resident evil 7 trailer (demo). Kratak je, al vrijedi probati.

Ja igrao, prošao na jedan način, ima dva, par scena u kojima se hoće psihički malo prestrašiti ali samo jedan jumpscare, sve u svemu onaj tko je igrao P.T. demo neće biti zadovoljan.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav posto sam vlasnik konzole pa me zanima gdje je najeftinija kupovina igara u digitalnom izdanju i mogu li se uopce kupiti negdje drugdje osim ps stora?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Najsigurniji i najbolji način je kupovina preko storea. Sve ostalo digitalno je štrc brc.

PSN ID : Eraserhead_981
12 godina
EraserHead kaže...

Najsigurniji i najbolji način je kupovina preko storea. Sve ostalo digitalno je štrc brc.

Konkretno, digitalni accounti preko Njuškala, Ebaya i psngames.org su ukradeni accounti (ili ukradeni login podaci). Pa, tko voli...

Ključevi za PS4 igre su vrlo rijetki i obično su to US account ključevi za digitalno "bundle-ane" igre koje su išle uz PS4 uređaje.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2016 11:26 (DeniZg).
17 godina
PlayStation 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JozoBozo121 kaže...
Chaky I ja dobijem vrijednost vise nego sto uložim, ali pitam te koliko si tih igara odigrao zato jer su ti bile baš baš dobre? Ja sam odigrao brat bratu 10-ak i uživao sam možda tri-četiri. Broken Age, Outlast, Rocket League i Walking Dead. Znaci platio sam 1000kn i dobio tri četri igre vrijedne igranja. Realna vrijednost mi onda bas i nije neka

JozoBozo121 

Ne razumijem sto si platio 1000kn?

Samo ih i igram, jer su mi dobre. Ako mi se ne svidaju, gasim za 5min.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)#PlayStation_4

Rocket League i Tabletop Racing, mali igra svaki dan.

Ove sam igrao i svidjele su mi se.

Resogun, Stick It to the Man, Towerfall, Fez, Injustice,Transistor, CounterSpy, Valiant Hearts, Never Alone, Ground Zeroes, Styx, Limbo, Gauntlet, Helldivers.

A ove nisam stigao niti probati zbog nedostatka vremena, a sigurno su vrijedne igranja.

Gone Home, NBA 2k16, Tropico 5, Zombie, Broforce, Grim Fandango, Magicka 2, The Walking Dead:S2, Broken Age, Teslagrad, Skulls of the Shogun, Guacamelee, Oddworld, inFamous: First Light,Binding Of Isaac, Spelunky, Velocity 2x, Strider, Trine 2, Dead Nation, Dont Starve, Outlast, Contrast.

2014.

2015.

2016.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 18:39 (Chaky).
17 godina
Chaky kaže...

Resogun, Stick It to the Man, Towerfall, Fez, Injustice,Transistor, CounterSpy, Valiant Hearts, Never Alone, Ground Zeroes, Styx, Limbo, Gauntlet, Helldivers.

Vjerojatno misli da je platio 3 godine pretplate = 1000 kn. 

Resogun, Helldivers i Styx sam kupio jer sam ih htio igrati, poslije su došle na PS+. Tako da od njih ja nisam imao nikakve koristi. CounterSpy i Valiant Hearts su mi jedne od boljih koje su bile free.

O tome pričam, daješ im pare, a nemaš nikakvu kontrolu za što će se iskoristiti. Ne znaš što ćeš dobiti za njih, a traže te unaprijed lovu. Ajd jedno vrijeme je čak bilo i glasanje, al i to su ukinuli jer im očito ne odgovara da ljudi znaju šta će biti for free drugi mjesec.

Tu furku je sad i HumbleBundle počeo isfuravat, daš im 12$ mjesečno pa dobiješ jednu igru zagarantiranu i 7 nekih indie gluparija većinom. Opet, moš ih igrati i bez pretplate i puno je više igara pa se čak i isplati!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 19:06 (Bitanga).
12 godina
Bitanga kaže...
. Ajd jedno vrijeme je čak bilo i glasanje, al i to su ukinuli jer im očito ne odgovara da ljudi znaju šta će biti for free drugi mjesec.

Nisam siguran da je ovo istina. Znam da su čak su onemogućavali da se kupe igre koje bi išle za par dana na PS+, a znam i da su radili refunde ako je netko kupio igru dan prije nego je izšla na PS+.

Meni je Guacamelee jedna od boljih igara na PS+. Odlična metrodivania. Također Trine 2, vizualno predivna igra.

Također, zaboravljate da PS+ daje i igre za PS3 i Vitu.

Jedino me živcaira što nemam lijepi pregled PSN librarya. To mi stvarno nije jasno da nisu mogli bolje složiti. Sučelje na webu uopće ne postoji.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Jedino me živcaira što nemam lijepi pregled PSN librarya. To mi stvarno nije jasno da nisu mogli bolje složiti. Sučelje na webu uopće ne postoji.

Slažem se, ipak je 2016 god...

17 godina
DeniZg kaže...
Bitanga kaže...
. Ajd jedno vrijeme je čak bilo i glasanje, al i to su ukinuli jer im očito ne odgovara da ljudi znaju šta će biti for free drugi mjesec.

Nisam siguran da je ovo istina. Znam da su čak su onemogućavali da se kupe igre koje bi išle za par dana na PS+, a znam i da su radili refunde ako je netko kupio igru dan prije nego je izšla na PS+.

Meni je Guacamelee jedna od boljih igara na PS+. Odlična metrodivania. Također Trine 2, vizualno predivna igra.

Također, zaboravljate da PS+ daje i igre za PS3 i Vitu.

Ne znam, 10.06.2015 sam kupio Styx - 07.07 se pojavio kao PS+ game. Da sam znao da će biti u PS+ (da je bilo glasanje) sigurno ga ne bih kupio jel.

Trine2 sam isto kupio na svim mogućim platformama. Ako nešto vrijedi, kupim (barem na akciji), ne čekam da se pojavi na PS+. Tako da meni osobno nije koristan.

Da, pregled librarya ili kupovina na webu je katastrofa.

10 godina
PlayStation 4

bolje da ti nist nedaju pa bus bil zadovoljan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Santana kaže...

Logika ti je vrhunska. Jasno ti je da nam nisu ništa "dali", mi to plaćamo. A ako nešto plaćam onda mogu i prigovarat. Ili ne plaćati...

Sad mogu radit sta hoce, od mene pare vise ne budu vidjeli. ;-) Ta "usluga" mi ne vrijedi tih para.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 0:32 (Bitanga).
10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Logika ti je vrhunska. Jasno ti je da nam nisu ništa "dali", mi to plaćamo. A ako nešto plaćam onda mogu i prigovarat. Ili ne plaćati...

Sad mogu radit sta hoce, od mene pare vise ne budu vidjeli. ;-) Ta "usluga" mi ne vrijedi tih para.

Pa kaj fali ? Kak je ekipa bila zadovoljna dok je placala za Xbox360, a nisu bas nist dobivali.

Meni su bas pogodili sa nekim igrama, ovaj kratki Gone Home mi vise znaci nego call of duty kojeg nebi nit upalil.

17 godina
Santana kaže...

Pa kaj fali ? Kak je ekipa bila zadovoljna dok je placala za Xbox360, a nisu bas nist dobivali.

Meni su bas pogodili sa nekim igrama, ovaj kratki Gone Home mi vise znaci nego call of duty kojeg nebi nit upalil.

Pa ok, neka budale plaćaju, ja ne budem. To što drugi plaćaju nije argument za kvalitetu.

Gone Home možeš kupiti za 30kn svako malo na steamu, i toliko i vrijedi. I vrti se na svakoj mašini. ;-)

10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Pa ok, neka budale plaćaju, ja ne budem. To što drugi plaćaju nije argument za kvalitetu.

Gone Home možeš kupiti za 30kn svako malo na steamu, i toliko i vrijedi. I vrti se na svakoj mašini. ;-)

Nisam nit reko da je. Samo velim kak je bilo i kak bi bilo ;)
To nije jedina igra kroz godinu. Bas igram jos jednu PS+ igru od prije. Transistor.
Btw. steam me ne zanima nit pc za igranje. Prije par godina sam se toga ostavio od kad je mojoj ekipi dojadio Company of Heroes.

17 godina
Santana kaže...

To nije jedina igra kroz godinu. Bas igram jos jednu PS+ igru od prije. Transistor.
Btw. steam me ne zanima nit pc za igranje. Prije par godina sam se toga ostavio od kad je mojoj ekipi dojadio Company of Heroes.

Ma znam, sva ok, al to su sve indie igrice koje taman toliko i vrijede, i možeš ih i sam kupiti ako ti se igraju. To je poanta.

Ovako te ko foll oni "darivaju", a većini to ne treba. 80% igara sam pokrenuo na par minuta i obrisao odmah. Problem je, što ako izbace te igre iz PS+a plaćao bi samo za multiplayer i cloud save.

Transistor je iznadprosječna indie igra, ali ni nju nisam nikad dovršio jer mi je dosadila vrlo brzo.

10 godina
Bitanga kaže...
Santana kaže...

Ma znam, sva ok, al to su sve indie igrice koje taman toliko i vrijede, i možeš ih i sam kupiti ako ti se igraju. To je poanta.

Ovako te ko foll oni "darivaju", a većini to ne treba. 80% igara sam pokrenuo na par minuta i obrisao odmah. Problem je, što ako izbace te igre iz PS+a plaćao bi samo za multiplayer i cloud save.

Transistor je iznadprosječna indie igra, ali ni nju nisam nikad dovršio jer mi je dosadila vrlo brzo.

Pa oni se na to vade da nece svi igrat sve igre inace im nebi bilo isplativo. 

Istina je da na PS3 su bile puno bolje igre i puno vise AAA igara pa ljudi imaju sada visoka ocekivanja. 

No dobro nadam se da ce ic na bolje :) ovaj NBA je nadam se najava vise tih AAA igara. 

17 godina
Bitanga kaže...

Pa ja u ove tri godine nisam odigrao niti jednu igru koju sam mogao skinuti kao plus pretplatnik niti me interesira. Dvije ili tri igre sam skinuo, probao i deinstalirao. Plus pretplatu kupim jer igram online fifu i služi mi jedino za to. Ne mogu utjecati na cijenu niti plaćanje takve usluge i ako se hoću zabavljati moram platiti. S time sam se pomirio i to ne shvaćam kao neku tragediju. Godišnje potrošim 360 kn i na veće gluposti koje me manje zabave od igranja fife...

17 godina
movie kaže...

Pa ja u ove tri godine nisam odigrao niti jednu igru koju sam mogao skinuti kao plus pretplatnik niti me interesira. Dvije ili tri igre sam skinuo, probao i deinstalirao. Plus pretplatu kupim jer igram online fifu i služi mi jedino za to. Ne mogu utjecati na cijenu niti plaćanje takve usluge i ako se hoću zabavljati moram platiti. S time sam se pomirio i to ne shvaćam kao neku tragediju. Godišnje potrošim 360 kn i na veće gluposti koje me manje zabave od igranja fife...

Ma sve ok, nemam ništa protiv. Svatko zna što je za njega dobro, valjda. Ja pričam iz svoje perspektive, gdje imam odličan gamerski PC i (i PS4 kojeg sam se riješio). Ne pada mi na pamet plaćati za multiplayer ;-)

Čak ni WoW pretplatu više ne moram plaćati za prave novce. ;-)

17 godina
Bitanga kaže..

Ma sve ok, nemam ništa protiv. Svatko zna što je za njega dobro, valjda. Ja pričam iz svoje perspektive, gdje imam odličan gamerski PC i (i PS4 kojeg sam se riješio). Ne pada mi na pamet plaćati za multiplayer ;-)

Pa nije niti moj za baciti ali nažalost igranje nekih igri izgubilo je svaki smisao na PC. FIFA je školski primjer igre koja je uništena na računalu raznoraznim varalicama. Od onih šupaka koji ubijaju vezu kako bi ostvarili prednost pa do onih koji izlaze iz igre nakon par sekundi upisujući si pobjedu kako bi što brže farmali coinse. I sad imam izbor. Igrati besplatno na PC i svakodnevno se frustrirati ili platiti online kao plus pretplatnik i igrati bez problema. Milsim da me iz vrlo jasnih razloga neće tako skoro vidjeti na računalu... izbor je logičan i jasan...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Bitanga kaže..

Pa nije niti moj za baciti ali nažalost igranje nekih igri izgubilo je svaki smisao na PC. FIFA je školski primjer igre koja je uništena na računalu raznoraznim varalicama. Od onih šupaka koji ubijaju vezu kako bi ostvarili prednost pa do onih koji izlaze iz igre nakon par sekundi upisujući si pobjedu kako bi što brže farmali coinse. I sad imam izbor. Igrati besplatno na PC i svakodnevno se frustrirati ili platiti online kao plus pretplatnik i igrati bez problema. Milsim da me iz vrlo jasnih razloga neće tako skoro vidjeti na računalu... izbor je logičan i jasan...

Ja sam iz istog razloga odustao od igranja BF4 i općenito igranja na PC.Cheateri su uništili kompetativni multiplayer na računalima, a time i sav žar igranja na njima šta se mene tiče.PC gaming is dead.

12 godina

Slažem se za ovo sa varalicama na PC-u. Meni je to također jedan od glavnih razloga prelaska na PS4.

Pogledajte samo kako su uništili Ubisoftov The Division. A bilo je još dosta sličnih primjera.

Također, u kompetitivnom multiplayeru ako netko ima jači PC, veći framerate, bolji miš, sigurno ima prednost.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Slažem se za ovo sa varalicama na PC-u. Meni je to također jedan od glavnih razloga prelaska na PS4.

Pogledajte samo kako su uništili Ubisoftov The Division. A bilo je još dosta sličnih primjera.

Također, u kompetitivnom multiplayeru ako netko ima jači PC, veći framerate, bolji miš, sigurno ima prednost.

Nije problem u platformi nego u developerima. Division su uništili amateri od developera. Ima masa igara na PCu koji nemaju cheatere jer je to nemoguće zbog dobre arhitekture sustava, igram nekoliko takvih. One koji imaju cheatere ne igram.

Osim toga, ne vidim što imaš tražiti u competitivnom multiplayeru ako nemaš relativno dobar hardware ili podešene postavke da ti radi pristojno ako je to moguće.

Obrnuti primjer isto ima kad već platforme spominjete. Diablo 3 na PCu nema cheatera, ali zato na PS4 je svaki drugi cheater sa 10.000 max paragon levelom koji ti zbusta lika sa 1 na lvl 70 s jednim killom.

Nije ni PS4 imun na cheatere, ali kažem, to sve ovisi o developerima i koliko cheateri jako žele cheatati. Igrao sam D3 na playki i svidio mi se puno više nego na PCu (imam oba kupljena), ali sam odustao dok sam vidio da ne mogu igrati multiplayer koliko ima cheatera, a ne da mi se gubiti pola sata da nađem grupu bez njih. Tako da, svaka medalja ima dvije strane :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 23:05 (Bitanga).
17 godina
Bitanga kaže..

Nije problem u platformi nego u developerima. Division su uništili amateri od developera. Ima masa igara na PCu koji nemaju cheatere jer je to nemoguće zbog dobre arhitekture sustava, igram nekoliko takvih. One koji imaju cheatere ne igram.

Osim toga, ne vidim što imaš tražiti u competitivnom multiplayeru ako nemaš relativno dobar hardware ili podešene postavke da ti radi pristojno ako je to moguće.

Obrnuti primjer isto ima kad već platforme spominjete. Diablo 3 na PCu nema cheatera, ali zato na PS4 je svaki drugi cheater sa 10.000 max paragon levelom koji ti zbusta lika sa 1 na lvl 70 s jednim killom.

Nije ni PS4 imun na cheatere, ali kažem, to sve ovisi o developerima i koliko cheateri jako žele cheatati. Igrao sam D3 na playki i svidio mi se puno više nego na PCu (imam oba kupljena), ali sam odustao dok sam vidio da ne mogu igrati multiplayer koliko ima cheatera, a ne da mi se gubiti pola sata da nađem grupu bez njih. Tako da, svaka medalja ima dvije strane :-)

Nisam još čuo za i doživio cheatera na PS4? Na koji način funkcioniraju na PS4? Kako da si lik recimo na PS4 štanca pobjede u fifi kao na PC?

12 godina

Diablo 3 slučaj nije bilo klasično varanje kao na PC-u gdje se koristi cheat program, nego se radilo o zloupotrebi nekih itema tj. "exploitu"

Developeri imaju i bolju varijantu kako da se riješe varalica i pirata. Jednostavno ne izdaju igru na PC-u i boli ih k..

Kao npr. Destiny. Prodali su skoro 30 milja primjeraka i ne moraju gubiti vrijeme i novce sa anti-cheat programima i Denuvo zaštitama.

PSN - DeniZg80
15 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

na drugoj strani pc medalje su cheateri u svakoj igri koja uopce postoji, a na drugoj strani ps4 medalje su "cheateri" u diablu...

imas pravo na svoje misljenje ali stvarno si dosadan sa tim pc preachingom. Nisi ni prvi ni zadnji niti pricas nesto sto prosjecni konzolas vec nije procitao na milion drugih foruma na kojima neki frustrirani pisijas zadovoljava svoju potrebu za pametovanjem konzolasima. 

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 23:51 (Ezio).
17 godina
movie kaže...

Nisam još čuo za i doživio cheatera na PS4? Na koji način funkcioniraju na PS4? Kako da si lik recimo na PS4 štanca pobjede u fifi kao na PC?

Uvijek postoji netko tko nađe neki exploit i iskoristi ga. Na developerima je da to isprave.

Nemam pojma ništa o Fifi, pričao sam za Diablo3 i njegovo činjenično stanje. Kog briga za Fifu, svake godine ionako izađe nova :-P

17 godina
Ezio kaže...

na drugoj strani pc medalje su cheateri u svakoj igri koja uopce postoji, a na drugoj strani ps4 medalje su "cheateri" u diablu...

imas pravo na svoje misljenje ali stvarno si dosadan sa tim pc preachingom. Nisi ni prvi ni zadnji niti pricas nesto sto prosjecni konzolas vec nije procitao na milion drugih foruma na kojima neki frustrirani pisijas zadovoljava svoju potrebu za pametovanjem konzolasima. 

Naveo sam samo jedan primjer, nisam radio studiju cheatinga na platformama. Googleaj malo, svaka MP igra ima potencijal za cheatere. Koliko sam vidio i MGSV na PS4 nije imun na cheatere u multiplayeru, GTA V također. I u Uncharted4 multiplayeru isto ima exploita. Nebitno jel cheat ili exploit - ako exploit nitko ne ispravi onda to prerasta u cheatanje - iskorištavanje nečega u svoju korist.

Movie je spomenuo FIFU, ja sam mu dao suprotni primjer Diabla3. Da je zagriženi fan Diabla3 vjerojatno bi bio ogorčen na PS4 (pogotovo jer updejti za D3 na PS4 skoro uopće ni ne izlaze). A ustvari bi trebao biti ogorčen na Blizzard, a ne platformu.

Htio sam reći da i na konzolama ima cheatera/exploitera i sl. Vjerojatno manje to je istina, ali to ne rješava problem. 

Ovo što je movie pisao o Fifi nisu nikakvi cheateri nego očito ekipa koja exploita "kvalitetno" napisani EA kod, ali hajde, krivimo platformu za te gluposti.

Isto tako u Diablu3 ekipa exploita loš kod pisan za tu platformu jer je server potpuno drugog principa nego za PC (omogućava offline igranje pa je zato exploit i moguć).

Kažem, ionako ne igram igre gdje ima cheatera, a sigurno ne bih igrao BF4 ili neki drugi FPS na konzoli s kontrolerom zato jer na PCu ima cheatera... prije ga ne bih igrao uopće.

Problem je skroz drugi, što igre izlaze van dok nisu spremne i poslije se nikome ne da više zajebavati s patchiranjem ili je prekasno za popraviti.

Neke kompanije olako shvaćaju svoje igre koje prodaju. Neke druge imaju kvalitetne igre bez cheatera ili ih rješavaju po kratkom postupku i isprave kod u igri koji cheateri iskorištavaju.

Prelazak na PS4 radi cheatera je poprilično smiješan razlog.

I BTW, nisam frustirani PCjaš, prije frustrirani PS4-aš. Imam ja još jednu konzolu koja nije PS4 ;-) I za koju ne treba pretplata da bi se igrao multiplayer!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2016 0:49 (Bitanga).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice