PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.442.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
Ezio kaže...

ali zašto onda na nekim ruterima nema problema? recimo na bnet ruteru još iz vremena ps3 od 2008 godine sve mi radi bez ikakvih dodatnih podešavanja. a po forumima čitam da ljudi imaju svakakvih problema sa svojim ruterima.

Isključivo je Sony kriv zbog loše implementiranog voice chata. Nisu ruteri eksplicitno krivi, ali ljudi na razne načine rješavaju te probleme pa onda ispada kao da je problem u ruteru. Jer zašto bi inače samo bio problem sa voice chatom, dok chat, multiplayer i sve ostalo radi ok.

Mene više zanima da li problem može biti u NATu operatera, jer znam 100% da Optima ima još jedan level NATa kod sebe čime štede public IP adrese. Tek ako ih zatražiš pismeno onda će ti dati pravu dynamic public IP što je kod T-coma normalna stvar.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 10:15 (Bitanga).
17 godina
neaktivan
shorty35 kaže...

pozz ljudi....Novi sam ovdje pa me zanima par pitanja.

Planiram uzeti PS4 pa me zanima malo kako funkcionira playstation +? Dali se isplati uopče uzimati 4 ili bolje možda trojka radi igrica. Znam da je 4 tenutno bolja i novija. Samo nebi htio uzeti plejku i onda iščekivati novu igricu. Možda tipkam gluposti ali do sada sam imao dvojku, pa sad došlo vrijeme promijene....hehe

Hvala unaprijed

PS4 all the way. 2g su prosle. Starije igre se daju nac ispod 150kn. Druge su vise manje stalno na akcijama.

PS+ ti treba, ako zelis igrati multiplayer naslove. BF, CoD, Destiny, PES/Fifa i sl. Mislim za neke f2p naslove ti ne treba PS+

Stize uskoro World Of Tanks f2p. Tako da imas sta igrati i ako ti nedostaje love za igre.

Dobijes mjesecno 2 besplatne igre za PS4, ali oko toga se lome koplja, jer nekima su dobe, nekima nisu.

Recimo mene zanima Gauntlet od ovog mjeseca.

Ako bas jako skripis s parama onda PS3.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
9 godina
neaktivan

Pozdrav. Novi Sam molim vas pomozite mi imam ps3 kada gledam film na Netflix zastaje mi zvuk, zatim kad upalim muziku isto mi se desaje. Da li za ko u cemu je problem. Pozz

0 0 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...
Bladepu kaže...
Ezio kaže...

Koji se sad hard diskovi preporučuju za ps4? 500 gb mi je definitivno premalo. Nisam tip koji igra jednu igru dok ju ne prođe nego se povremeno prebacujem sa igre na igru. Ovih dana sam morao zbog instalacije star warsa, witchera i mgs-a deinstalirati 3-4 igre. Očito mi treba veći disk. Koji je najbolje kupiti? U ZG.

Ja sam u svoj PS4 stavio WD Blue 1TB kojeg sam iz nekog laptopa izvukao. Mogu reći da sve radi sasvim normalno, nikakvih problema.

to je ovaj?

Da, to je taj disk.

I have… seen things you people wouldn't believe… Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams glitter in the dark near the Tannh&am
12 godina
PlayStation 4
a kad se disk mijenja kako prebaciti sve sa starog od igrica
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kopiras sve igre i sejvove na USB disk. Samo spremi se na to da će kopirat cijelu vječnost. 

Evo postupak:

http://gadgets.ndtv.com/games/features/how-to-take-a-backup-of-your-ps4-games-and-data-686575

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 14:24 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
EraserHead kaže...

Kopiras sve igre i sejvove na USB disk. Samo spremi se na to da će kopirat cijelu vječnost. 

Sejvove može spremiti i u cloud storage ako ima PS+ pretplatu. Puno jednostavnije rješenje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
Plavac kaže...

Pozdrav. Novi Sam molim vas pomozite mi imam ps3 kada gledam film na Netflix zastaje mi zvuk, zatim kad upalim muziku isto mi se desaje. Da li za ko u cemu je problem. Pozz

Novi PS3 ili polovni?

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Sejvove može spremiti i u cloud storage ako ima PS+ pretplatu. Puno jednostavnije rješenje.

Može naravno, ja sam spremio i na cloud i na usb kad sam mijenjao konzolu. Čisto da budem siguran. Sejvovi se kopiraju u sekund.

Za igre je kopiranje jako sporo.

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 14:35 (EraserHead).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozz ekipa prije par dana kad je bia crni petak uzea sam na nasem ps storu diablo 3 ultimate za ps4 dosta jeftino 175kn ....kad sam instalira igra pojavile su se 2 ikone ko da su se prepolobvile jedan file ima 20g drugi 40g i u kad udjem igrat otvori mi igru na drugi jezik uglavnom nije engleski te moram izac iz igrre i ponovo uc da bi bilo na engleskom jeziku...opce nisam vidia postavke za jezik pa eto pitam ako je neko kupova na crni petak diablo da li ima slicnih iskustava...hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa instaliraj ponovno. Ili pobrisi jedan file, ako mu nesto fali skinuti ce ostatak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kalidor kaže...

pozz ekipa prije par dana kad je bia crni petak uzea sam na nasem ps storu diablo 3 ultimate za ps4 dosta jeftino 175kn ....kad sam instalira igra pojavile su se 2 ikone ko da su se prepolobvile jedan file ima 20g drugi 40g i u kad udjem igrat otvori mi igru na drugi jezik uglavnom nije engleski te moram izac iz igrre i ponovo uc da bi bilo na engleskom jeziku...opce nisam vidia postavke za jezik pa eto pitam ako je neko kupova na crni petak diablo da li ima slicnih iskustava...hvala

Ja sam kupio još prije, i skužio sam to odmah, jer je krenuo skidat 2 filea. Pa sam proguglao i na vrijeme prekinuo onaj koji nije engleski.

Da, glupo su to složili. Nema nikakvog odabira nego skida oba automatski (i nigdje ne vidiš koji je koji, samo po veličini).

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako to da na US PSN-u nema božićne akcije "12 deals of Christmas"? Obično su europljani zakinuti za popuste i jeftinije igrice! Vidjeli na TV-u da izbjeglice iz Sirije vole PS4 pa misle "ajmo im uzeti i to malo love što imaju".

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2015 17:48 (ChillyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ChillyBoy kaže...

Kako to da na US PSN-u nema božićne akcije "12 deals of Christmas"? Obično su europljani zakinuti za popuste i jeftinije igrice! Vidjeli na TV-u da izbjeglice iz Sirije vole PS4 pa misle "ajmo im uzeti i to malo love što imaju".

"malo"

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jeli moguće da nemogu ući u chat party jer imam NAT3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo postao sam ponosni vlasnik PS4. Blaženi Tele2 i ljudi koji ga prodaju na njuškalu za 1900kn :D

Prvo kratko pitanje, kako aktivirati PS NOW trial iz Hrvatske na US accountu? Hoce da mu dam karticu ali ne prihvaća master iz PBZ-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Polovni je. Sta bi moglo biti?
17 godina
neaktivan
Plavac kaže...
Polovni je. Sta bi moglo biti?

Da li steka zvuk na svemu? DVD/Blu-Ray film, igre, fileovi s USB-a, s mreze?

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozdrav

koje slušalice bi preporučili do 300-400 kn? pošto se neće koristiti isključivo za gaming već i za slušanje muzike bilo bi dobro da se mikrofon može maknuti

0 0 hvala 0
15 godina
Danas je mad max na popustu. Ja cekam uncharted😄
Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
i ja to cekam :)
14 godina
PlayStation 4

odlicne dvije ponude zasad, kaj bu tak svaka igra bila 229kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...

...kaj bu tak svaka igra bila 229kn?

Ne vjerujem. Ovisi o pocetnoj cijeni igre.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Dajte ljudi ne mogu nigdje nac blops 3,a da nije 550kn?Odkad toliko?Sta nema bar za 450?

1 0 hvala 0
10 godina
IvanDado kaže...

Dajte ljudi ne mogu nigdje nac blops 3,a da nije 550kn?Odkad toliko?Sta nema bar za 450?

ovdje je http://www.thegamecollection.net/call-of-duty-black-ops-iii-ps4.html
37 funti

11 godina
odjavljen

Jel se moze platit pouzecem?

12 godina
na njuskalu pogledaj, imas i rabljenih
11 godina
odjavljen

Nekak mi je puno davat 400kn za rabljenu igru iskreno.Gledo sam i nema jeftinije od tog.

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Izgleda da cu se morat provuc :(

0 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Velike su sanse da ce blops 3 biti na ovom bozicnom popustu na 50% ako se mozes strpiti. (Osim ako mora biti medij...)

[M|C] pleXx
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice