ne
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav. Dali postoji mogucnost da se ps4 poveze sa starijim tv koji nije hd odnosno ima samo cinceve za ulaz?
Možda ako kupiš HDMI na činč adapter.
Proguglaj malo.
Ljudi vasa misljenja?Xbox One moze igrat Xbox 360 igre.Za mene na primjer je to ogromna stvar.Vama?Ne pise se dobro Soniju kako sad izgledaju stvari.No treba pricekat jos njih
Ljudi vasa misljenja?Xbox One moze igrat Xbox 360 igre.Za mene na primjer je to ogromna stvar.Vama?Ne pise se dobro Soniju kako sad izgledaju stvari.No treba pricekat jos njih
ne moraju staviti da mozes igrati ps3 igre,ja bi vise volio da vrate neke serijale sa ps1 i ps2 kao crash bandicoot,syphon filter i ostali
Sony-u se tako loše piše da ima samo 13 milijuna prodanih konzola više od xbone-a.
Ali sad ce im se priblizit ;) Ne moze te rec da ne bi htjeli da mozete igrat PS3 igre na PS4.
Ali sad ce im se priblizit sada ;) Ne moze te rec da ne bi htjeli da mozete igrat PS3 igre na PS4.
One najbolje većinom su izašle ili će izaći ponovno na PS4 u boljoj naprednijoj verziji tako da mi to ne predstavlja puno meni osobno. A i bio sam vlasnik prošle generacije konzola, odigrao sve što sam želio i to je bio i razlog da pređem na PS4.
Fair enough.
To je stvar koja me ne dira nimalo :)
Ali sad ce im se priblizit ;) Ne moze te rec da ne bi htjeli da mozete igrat PS3 igre na PS4.
Ni najmanje. PS3 sam igrao od 2008. Baš mi se i ne vraća nazad
US PSN
Driveclub - 24,99$ (prvo spustanje cijene ikada ) cudno nije bilo nikakve najave...
The Order: 1886 - 39,99$
US PSN
Driveclub - 24,99$ (prvo spustanje cijene ikada ) cudno nije bilo nikakve najave...
The Order: 1886 - 39,99$
mislim da sam the order vidio negdje kod nas disk izdanje za cca 300 kn. možda 320.
U sony centru west gate je 199kn
aj pomozite daj te mi link dje mogu naci trailere,gameplaye da pogledam od svih konferencija:sonya,betesde,ea,ubisofta i ostalih
aj pomozite daj te mi link dje mogu naci trailere,gameplaye da pogledam od svih konferencija:sonya,betesde,ea,ubisofta i ostalih
Sony
Ms
EA
Ubisoft
Bethesda
Nintendo u 6 popodne danas, square 7 i u 2 ujutro pc gaming show.
nisam al evo razmisljam da narucim
Na oko mi izgleda predebelo i teško će se upirati x,krug,kocka i trokut.
Vidim da nitko nije napisao, a ogromna je vijest. Sony je noćas izbacio novi Media Player koje podržava skoro sve formate (mkv, mp4, avi, itd...) i od sad bi trebalo biti moguće gledati filmove sa USB sticka.

Vidim da nitko nije napisao, a ogromna je vijest. Sony je noćas izbacio novi Media Player koje podržava skoro sve formate (mkv, mp4, avi, itd...) i od sad bi trebalo biti moguće gledati filmove sa USB sticka.
mislio sam napisati ali sam zaboravio hehe,inace odlican potez to sam cekao i znao sam da ce kad tad izbaciti
U k*rac, zablesija sam se kao da je film :)
ja cekam The divison :D da izade a betu cu sigurno probat kad izade valjda je nece odgodit po koji put vec