PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel imaju neke igre koje bi vi preporucilu sa crnog petka da uzmem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PlayStation 4

http://www.thegamecollection.net/ps4.html?p=1 još se logiraj pa će ti cijene bit manje....i ako nisi igrao koju od ovi naslova definitivno neš pogriješit...tomb rider, sleeping dogs, metro redux za jako sitne pare

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Izbrisali ste mi komentar jel nemozete podnjeti cinjenicu da PC rastura u svakom pogledu.Peace!

2 12 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...

Izbrisali ste mi komentar jel nemozete podnjeti cinjenicu da PC rastura u svakom pogledu.Peace!

dobro dečko evo ti keks...

16 godina
zaki23 kaže...
soja kaže...
Evo uspješno sam promjenio sign in adresu te stavio skidat gta na svoj ps, ali nemogu taj account stavit kao primary...

deaktiviraj njegovu konzolu preko PCa jedino ako je on to već uradio onda nemožeš ništa 6 mjeseci....

Kada ju želim deaktivirat preko PC-a onda mi izbaci ovo:

HOW TO DEACTIVATE A PLAYSTATION®4 SYSTEM

You can only deactivate your PlayStation®4 system directly from the system itself.

1. Turn on your PS4.
  2. From your Home Screen, press the Up button to view the Function Screen.
  3. Select [Settings].
  4. Select [PSNSM].
  5. If you are not already signed in, sign in to PSNSM.
  6. Select [Activate as Your Primary PS4] from the menu.
  7. Select [Deactivate].
  8. Select [Yes] to confirm that you want to deactivate this PS4. When the system has been deactivated, you will see 'Deactivated'. The PS4 has been removed from your account.
  9. Select [OK] to return to manage your other PSNSM settings.
12 godina
soja kaže...
zaki23 kaže...
soja kaže...
Evo uspješno sam promjenio sign in adresu te stavio skidat gta na svoj ps, ali nemogu taj account stavit kao primary...

deaktiviraj njegovu konzolu preko PCa jedino ako je on to već uradio onda nemožeš ništa 6 mjeseci....

Kada ju želim deaktivirat preko PC-a onda mi izbaci ovo:

HOW TO DEACTIVATE A PLAYSTATION®4 SYSTEM

You can only deactivate your PlayStation®4 system directly from the system itself.

1. Turn on your PS4.
  2. From your Home Screen, press the Up button to view the Function Screen.
  3. Select [Settings].
  4. Select [PSNSM].
  5. If you are not already signed in, sign in to PSNSM.
  6. Select [Activate as Your Primary PS4] from the menu.
  7. Select [Deactivate].
  8. Select [Yes] to confirm that you want to deactivate this PS4. When the system has been deactivated, you will see 'Deactivated'. The PS4 has been removed from your account.
  9. Select [OK] to return to manage your other PSNSM settings.

Ako deaktiviraš njegovu konzolu u smislu da ona više nije "primary" na tom accountu kojeg ti je dao, bojim se da nećeš moći igrati igru.

PSN - DeniZg80
17 godina
Spike1983 kaže...

kupio shadow of mordor, e sad samo treba skinut cca 30gb :D

Ljubomoran sam! :)

Idem i ja ubost The Walking Dead: Season Two te Oddworld: New 'n' Tasty.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
IvanDado kaže...

Bravo, sad smo prosvijetljeni.

Sad trkom na topic o drugim konzolama i to ponovo napiši, da se zna, jel! :)

11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Pa nisam ja reko da su konzole sranya.Ja imam ps4 ali PC je bolji i to ce ti svaki covijek s imalo mozga potvrdit.

1 11 hvala 0
12 godina

Danas mi stigao DA: Inquisition sa Gamecollectiona.

Dobra igra, ali ima još dosta bugova. Tko nije lud za Dragon Age-om, ne treba žuriti s kupovinom.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Iskreno mislim da Europljani rade bolje RPG-ove.

0 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

Iskreno mislim da Europljani rade bolje RPG-ove.

Ako misliš na Witchera, nekako mi nije sjeo. Par puta sam započinjao dvojku, ali bih nekako brzo izgubio interes.

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen

Pa naravno.Svako ima svoje misljenje :D 

17 godina
IvanDado kaže...

Pa nisam ja reko da su konzole sranya.Ja imam ps4 ali PC je bolji i to ce ti svaki covijek s imalo mozga potvrdit.

Ljudi s imalo mozga nebi ovako nešto napisali. {#}

15 godina
IvanDado kaže...

Da, bolji je za rad. A ti nemaš dovoljno ni za pravopis.

Potpis!
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Nisam ni ja previše zadovoljan sa svojim PS4. Trenutno ga moj PC vodi u nekoliko kategorija. Samo ga idući Uncharted i eventualno 1886 štite od egzekucije.

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sto ste kupovalo ps4 ak niste zadovoljni? Imate viska para?

2 1 hvala 0
15 godina
Wox kaže...

Nisam ni ja previše zadovoljan sa svojim PS4. Trenutno ga moj PC vodi u nekoliko kategorija. Samo ga idući Uncharted i eventualno 1886 štite od egzekucije.

o kojim kategorijama pričaš?

Potpis!
15 godina
HDesignz kaže...

Sto ste kupovalo ps4 ak niste zadovoljni? Imate viska para?

pa konzolu ili bilo šta što služi zabavi ni ne bi trebalo kupovati ako nemas viska para. 

Potpis!
12 godina
i kolko treba da igra stigne
17 godina
PlayStation 4

Ekipa miša kruške i jabuke.

Šta će ti auto, kupi kamion, autobus ili traktor, s njima možeš obavit više stvari.

Dosta OT i pametnih trolerkih upada, idemo dalje :)

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

20% popusta na 50usd bon za američki store. Nisam probao jer treba imati eBay account sa američkom adresom a prelijen sam sad to mijenjati.

http://www.ebay.com/itm/50-Sony-Playstation-Network-Card-for-only-40-Email-delivery-20-OFF/261681290189?afsrc=1

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 11:53 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Problem.

Ne mogu dodati Alien:Isolation u košaricu, samo mi stoji loop animacija loadinga....sve ostale igre doda uredno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da li mi moze netko reci, ova nova akcija na psnu, svakih 48 sati nova igrica na snizenju, trenutno je last of us, pa me zanima koliko ce jos biti, jer trenutno nemam na kartici, pa se bojim da je sutra nebi maknuli?

0 0 hvala 0
17 godina

Rekao bih da će biti do sutra do cca 18h, onda dolazi nova igra na 48h. Ali ako želiš TLOU, radije uzmi čim prije pa si siguran :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
17 godina
neaktivan
lazo30 kaže...

Da li mi moze netko reci, ova nova akcija na psnu, svakih 48 sati nova igrica na snizenju, trenutno je last of us, pa me zanima koliko ce jos biti, jer trenutno nemam na kartici, pa se bojim da je sutra nebi maknuli?

Kolik je cijena tog Last of us?

Na amazonu je 18,99 za download verziju. Doduše to je od nekog tko prodaje preko amazona, pa se ne dobije kod odmah, nego ga se mora kontaktirati, pa se dobije mailom.

http://www.amazon.com/Last-Us-Remastered-Download-Playstation-4/dp/B00OBZNI0O/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1417511716&sr=1-2&keywords=last+of+us+ps4

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 10:19 (ROADRUNNER).
14 godina
PlayStation 4

na kojem store-u je ta akcija? ja imam us acc, i nema nis, last of us je i dalje 50$

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Spike1983 kaže...

na kojem store-u je ta akcija? ja imam us acc, i nema nis, last of us je i dalje 50$

Uzmi si ovdje, ja uzeo i sve 5 (isto imam us account): https://www.g2a.com/the-last-of-us-remastered-ps4-cd-key-us.html

WordPress ❤
13 godina
odjavljen
Robilad kaže...

Ako je netko zainteresiran za PS4 sticker..imam jedan kojeg bih prodao "Gold brushed metal" za dogovor moze na PP 

Znaci GOLD boju prodajem

http://www.ebay.com/itm/Brushed-Metal-Skin-For-PLAYSTATION-4-PS4-Sticker-Wrap-Accessory-Cover-Decal-/161163022790?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item25861091c6

a u slikama mozete vidjet kako to izgleda.

EDIT: da nebude zabune na slikama je boja metal koju sam uzeo za sebe, a prodajem boju gold :D

Bump 

Jos na prodaji, placeno 120kn za 80 prodajem.

15 godina
OriginalEXE kaže...
Spike1983 kaže...

Uzmi si ovdje, ja uzeo i sve 5 (isto imam us account): https://www.g2a.com/the-last-of-us-remastered-ps4-cd-key-us.html

na hrvatskom ps storeu je 170 kn

Potpis!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice