PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.443.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Wolf88 kaže...
aquaevivae kaže...
Wolf88 kaže...

Jel netko ispunjavo ono dodatno jamstvo od SD, gdje mogu naći

Model (P/N) SD produljeno jamstvo

Model (P/N) uređaja

A kaj ti misliš di? Pa valjda na konzoli...{#}

Ajde mi pokaži gdje piše na konzoli, pošto ja vidim samo serijski broj konzole.

Branimir82 kaže...

Rok za aktivaciju produljenog jamstva ističe u petak, za sve one koji su uzeli na launch dan.Nema načina za ktivaciju.

http://www.sancta-domenica.hr/Novost.aspx?news=deb1de12-77ad-445a-aee0-e486bcd3648f

jedino imaš ova dva naćina, pošto izgleda da kreteni nisu ustanju napraviti web stranicu za aktivaciju produljenog jamstva.

Ali nisam dobio nikakav obrazac.

Imam onu ceduljicu od SD, koju zasigurno ne mogu poslati na mail.Ili misle da postavke iz ceduljice prepišem na mail i takvog im pošaljem.

Kreteni su u svakom slučaju, iako su rekli da mi jamstvo neće nitko oduzeti i da će i produljiti vrijeme za produženje.Zvati ću ih sutra pa vam javim šta kažu.

17 godina

Model (P/N) SD produljeno jamstvo - SD PS4 Dodatno Jamstvo 3 god. ukupno
Model (P/N) uređaja – Serijski broj uređaja nalazi se na samoj konzoli ili na bijeloj kutiji počinje sa S01: ima 6 znamenki pa crtica i onda broj ili slovo.

BF3:fluffy_inside
12 godina
PlayStation 4

Da sam znao da ce bit takvih problema s tom garancijom nebi ju ni uzeo. a nista ispunit cu to sutra danas me nema doma do navecer i faxirat cu im. valjda se moze aksirat????

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovak, imam doma Battlefield 4 za PS4, disk je oštecen, frend je isprobal na svojem Playstationu instalirat i instaliralo je singleplayer, multiplayer se nije htio instalirati, e sad pošto ja više nemam Playstation 4, ja bi igru poklonio, makar radi samo singleplayer, da napravim neku igru pa na random.org izbaci nekog kome ide igra? 

Ako ste za, naravno, ako ne, nek stoji disk doma na ladici :D 

XBL - skols1555

2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
sk0ls kaže...

Ovak, imam doma Battlefield 4 za PS4, disk je oštecen, frend je isprobal na svojem Playstationu instalirat i instaliralo je singleplayer, multiplayer se nije htio instalirati, e sad pošto ja više nemam Playstation 4, ja bi igru poklonio, makar radi samo singleplayer, da napravim neku igru pa na random.org izbaci nekog kome ide igra? 

mislim da mozes zamjenit igru ako ga je ps4 ostetio zar ne ?

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
sk0ls kaže...

Prvu igru mi je oštetio PS4, drugi put mi poslali s Amazona opet istu igru, al onda je došla oštecena, samo je podrapan cover diska, iza di laser čita disk je bez ogrebotine. Ne mogu vise zamjeniti igru pošto je prošlo vec 3 mjeseca od kad su mi je poslali.

XBL - skols1555
13 godina
odjavljen
sk0ls kaže...
Arnold Layne kaže...
sk0ls kaže...

Prvu igru mi je oštetio PS4, drugi put mi poslali s Amazona opet istu igru, al onda je došla oštecena, samo je podrapan cover diska, iza di laser čita disk je bez ogrebotine. Ne mogu vise zamjeniti igru pošto je prošlo vec 3 mjeseca od kad su mi je poslali.

:\ da onda pokloni nekome 
steta kaj nema nacina da se skine digitalno

Jesi probo cistit sa alkoholom ili neke druge kombinacije ? 

14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
sk0ls kaže...
Arnold Layne kaže...
sk0ls kaže...

nisam probal ocistit, a nemam di provjerit kad nemam više plejku

o ovome ja pricam, s druge strane je disk bez ogrebotine o ovome ja pricam, s druge strane je disk bez ogrebotine
XBL - skols1555
13 godina
odjavljen
sk0ls kaže...
Arnold Layne kaže...
sk0ls kaže...
Arnold Layne kaže...
sk0ls kaže...

nisam probal ocistit, a nemam di provjerit kad nemam više plejku

aha kuzim sad 
tome nazalost nema pomoci 

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ajde onda ovako, ko zeli Battlefield 4 igru, neka mi pošalje na PM poruku "Battlefield 4".

Svatko ce dobiti jedan broj u odgovoru na poruku, po tome broju ce se znati tko je pobjednik.

Još jednom da napomenem da disk instalira samo singleplayer, multiplayer se ne zeli instalirat zbog oštecenja diska. No onaj ko osvoji, nek ocisti disk pa mozda kojim cudom instalira i multiplayer {#}

Igra traje do 00:00 znaci jos kojih 6-7 sati. Izvlacenje dobitnika bude na random.org 

Dobitnik plaća poštarinu, a ako je dobitnik iz Varaždina il okolice, onda si moze doci po igru {#}

Poštarina nebi trebala biti skuplja od 20-30 kuna.

NE ŠALJEM VAN HRVATSKE.

XBL - skols1555
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 17:13 (sk0ls).

8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Šteta 20kn, pa nije to AC da budem igral SP :) {#} 

edit: al ok, donacija na mjestu!

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 17:38 (aquaevivae).
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina

Nek onda pošalje Tiskom za 15. :P

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan
aquaevivae kaže...

Šteta 20kn, pa nije to AC da budem igral SP :) {#} 

edit: al ok, donacija na mjestu!

A čuj, ako je nekom do SP-a i China Rising kod-a onda 20 kuna za poštarinu mislim da je ok :D

kratos091 kaže...

Nek onda pošalje Tiskom za 15. :P

Nisam siguran, al mislim da kad šaljem preporučeno iz HP-a, košta 7-8 kuna. 

XBL - skols1555
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Možda je več negdje rečeno, ali nisam našao. Kako kupiti PSN bon na Amazonu?  Ja kada probam veli mi da je to samo za stanovnike SAD. Kaj moram i na amazonu raditi neki fake acc? Hvala

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa tu adresu koju imaš na US acc na PS4 dodaj u Amazon....i kupiš, billing adresa mora biti US a kartice amazon prihvaća sve za razliku od PSN-a!

http://www.amazon.com/b/?node=1289533011

Tu kupuj ! 

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 18:18 (aquaevivae).
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da bi mogao igrat te igre na HR akauntu morao bih prvo aktivirat US kao primary na konzoli? Imam ps+ na HR racunu i ne bih sad uzimao jos jednu na US nego samo igre pa ih igrao na svom postojećem. Je li problem kaj su igre skinute na US akauntu, a PS+ na HR?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
B3b3t0 kaže...

Da bi mogao igrat te igre na HR akauntu morao bih prvo aktivirat US kao primary na konzoli? Imam ps+ na HR racunu i ne bih sad uzimao jos jednu na US nego samo igre pa ih igrao na svom postojećem. Je li problem kaj su igre skinute na US akauntu, a PS+ na HR?

PS+ ti vrijedi za konzolu bez obzira koliko accounta imas na njoj i gdje si je kupio, zako da nemas brige samo igraj i uzivaj.

17 godina
neaktivan
Evo za sve kupce produljenog jamstva u Domenici ovako ga mozete regat.

Vaš popunjeni registracijski listić možete poslati na način da ga skenirate ili poslikate i pošaljete na mail servis@sancta-domenica.hr ili na faks 01/33 69 556.
1. Model SD produljenog jamstva je : SD PS4 ukupno 3 godine jamstva
2. Model broj ( P/N) uređaja je serijski broj uređaja koji se nalazi na samoj konzoli ili možete prepisati sa kutije. Na kutij serijski broj počinje sa S01-6... i ima 7 znamenki opet - i broj ili slovo.
Nakon slanja i provjere podataka poslati ćemo Vam potvrdu registracije jamstva na mail koji navedete na registracijskom listiću.
Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
12 godina
PlayStation 4

E fala ti stari sutra se za to moram pobrinut

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
B3b3t0 kaže...

Trebao si onda lijepo sve na US acc, i miran si...tamo ti je i pretplata jeftinija, ne samo igre, i nemaš brige oko tog šaltanja! Ma da ni ovak nije problem!

edit: 

Ne znam dal ste vidjeli, možda i jeste! Kad se ulogirate na svoj US acc prek PC-a, i idete na "Add Funds to Wallet" možete odabrati PAYPAL plačanje !! Što znači da ne morate kupovat bonove sa Amazona i slično, naravno ako imate paypal račun, a večina ga ima jer svi više manje kupujete sa ebaya!

Znači ne trebaju vam bonovi, samo si prek paypal-a prebacite na US acc 5,10,20,50...$, koliko vam treba. {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 22:57 (aquaevivae).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Evo gotov giveaway :D 

9 članova foruma mi se javilo na PM, svaki je dobio jedan broj, brojevi su išli po redu, znaci prvi je dobio broj 1, zadnji je dobio broj 9.

Random.org je izbacio broj 4

Forumaš s brojem 4 neka mi se javi na PM s adresom na koju treba poslati igru. 

winner :D winner :D
XBL - skols1555

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

ovo je prijevara

sigurno se radi o susjedu ili rodjaku

a slika je photoshopirana -.-

vishe ne kupujem bugov forum

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 6:38 (nebuloZZa).

3 4 hvala 0
17 godina
nebuloZZa kaže...

{#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
14 godina
neaktivan
nebuloZZa kaže...

ovo je prijevara

sigurno se radi o susjedu ili rodjaku

a slika je photoshopirana -.-

ajme meni, ne vjerujem da i takvih ima na forumu, chill covjece, bude sve ok :)

XBL - skols1555
15 godina
PlayStation 4

šala curke

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 9:10 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je ovo krajnje sumnjivo, tu se izvlače neki sumnjivi brojevi. Ja mislim da je on poklonio igru samom sebi :)

PSN Lepi18

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Neke stvari se isplati kupiti na Amazonu jer su još jeftinije nego na PSN. Jučer sam kupio Killzone za 40$. Koliko vidim na PSN je 60$.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Taman sam kupio Sony PlayStation 4 Vertical Stand.

Ima li ko ovaj komad plastike, kako figura?

Popodne cu ga tek instalirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve ti je nacrtano u uputstvima.

Vrlo je jednostavno za staviti.

Čitaj koji je prednji dio, stavi ga, zakreni dva velika plastična vijka i voila.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
17 godina
Dachande kaže...

Sve ti je nacrtano u uputstvima.

Vrlo je jednostavno za staviti.

Čitaj koji je prednji dio, stavi ga, zakreni dva velika plastična vijka i voila.

Hvala dragom Bogu, znam to {#}

Pitam kako figura, izgleda uživo kad ga se "metne" na konzolu {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice