Kupujem PS3, molim par savjeta zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 4.187
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupujem PS3, molim par savjeta

Pozdrav ekipa. Evo, kao što naslov kaže, odlučio sam se na kupnju Sony PS 3, pa me zanima nekoliko stvari, tj. molio bih par savjeta.

Vidim na njuškalu i svugdje negdje, postoji nekoliko verzija PS3, od 40 gb pa do 320 gb.. Mene zanimaju isključivo piratske igre, znači konzola će morati biti "jailbreakana". Imajući to u vidu, koju je verziju PS3 najbolje kupiti? Cijene variraju od 1500 do 2600 kuna, manje više. Ali ne znam koju verziju uzeti, tj. s koliko gb?? Da li postoje neke razlike, i kako se recimo prebace te igre koje skinem s torrenta sa d na HDD od PS3?? Što preporučate njubeku? :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas temu P&O pa tu potrazi, vec je sve odgovoreno.

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-pitanja-odgovori/53029.aspx

Za tvoj slucaj firmware ne smije biti veci od 3.55

Imas FAT i SLIM modele PS3ce. Ovi od 40, 60, 80 su obicno FAT modeli i stariji su. Brojevi ti znace velicinu diska.

120, 250, 320 su obicno Slim modeli, noviji i preporucujem ti da uzmes njih.

U principu mozes u njega ubaciti disk koji hoces (ali 2.5" velicine).

Vjerujem da mozes pokretati i s eksternog diska, ali nemam takvih iskustava, pa neka me ispravi netko tko tocno zna.

I ako ostanes na 3.55 verziji firmwarea ne mozes se spajati online, te igrati multiplayer online.

Polovnih igara se da naci prilicno jeftino, a ni nove nisu preskupe, ako pricekas koji mjesec da padne cijena.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru. Znači bilo koja slim verzija valja. No, kako se igre onda prebacuju na taj HDD od PS3? Ili svaku igru koju skinem, fino spržim na DVD i ubacim u PS3? Ako je to slučaj onda mi nije toliko ni važno kolika je veličina hard diska same konzole?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stvarno nisam bas previse upoznat s tim.

Probaj onu temu sto sam ti linkao ili Google.

Igre dolaze na BluRay diskovima pa ne vjerujem da ih mozes snimati na obicne DVD-e.

Pretpostavljam da ima neki FTP program ili nesto slicno za prebacivanje, stvarno ne znam.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

igru preko programa ftp programa prebacis i igras.mozes i  na externi hard ali neke igre ti nebu radile.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice