komp mi je ovakav:nvidia geforce 9800gt 1gb,intel core 2 quad 8200 2.33ghz,4 gb ram,dal da kupim ps3 ili xbox 360.najbolja igra na konzolama mi je guitar hero
komp mi je ovakav:nvidia geforce 9800gt 1gb,intel core 2 quad 8200 2.33ghz,4 gb ram,dal da kupim ps3 ili xbox 360.najbolja igra na konzolama mi je guitar hero
Vau jako si me zaintrigirao pogotovo s tim da imaš zakon komp,a nemaš get a life.ps xbox 360,jednostavno pirati.
nije meni problem originalne igre imam 4 frenda koji su jako bogati i imaju na tonu igra za ps3,pitam koju zbog grafike u igrama,zbog igara i tako,ps3 ima wifi,bluray,playstation home itd 70% posto kupujem ps3
Dajem glas za PS3... slim po mogućnosti... jer je tiši, hladniji i troši manje strije...
Stvarno kvalitetna konzola (blu ray player) i vrijedi svake od 2000kn koliko sam je platio. Igre nabavljam na game.co.uk ili preko oglasnika.
evo ovak ću pitat pa nek sve ide ispočetka koju da kupim konzolu (imam dobar pc) na konzoli želim multyplayer,internet,super igre,i tako.sad odgovorite.mana ps3-a za xbox 360 dolazi project natal
evo ovak ću pitat pa nek sve ide ispočetka koju da kupim konzolu (imam dobar pc) na konzoli želim multyplayer,internet,super igre,i tako.sad odgovorite.mana ps3-a za xbox 360 dolazi project natal
dolazi ti i slicno za ps3
http://www.engadget.com/2009/06/02/sony-announces-new-ps3-motion-controller/
al ovo ti je jos prototip izgledat ce drugacije a izac ce negdje u isto vrjeme ko natal
Pozz...raja...sam naslov teme govori sta ja zelim da mi pomognete...Imam po mom misljenju jak PC...mozete li mi pomoc pri odluci da li da kupim ps3 Slim...? stvarno sam u zabuni..:D
Pozz...raja...sam naslov teme govori sta ja zelim da mi pomognete...Imam po mom misljenju jak PC...mozete li mi pomoc pri odluci da li da kupim ps3 Slim...? stvarno sam u zabuni..:D
ako mislis kupovat igre onda ps3 ima jer ima puno bolje ekskluzive
GT5,metal gear solid,killzone 2,resistance 1 i 2,little big planet,eye pet,uncharted 1i2,deamon souls,
heavy rain,the last guardian,rachet n clank,inFamous,god of war 3 ..(gow3,gt5 i heavy rain ce uskoro doc)
i dolazi jos dosta kvalitetnih igara koje su samo za ps3
pa sad vi meni nabrojite xbox360 eksluzive(samo xbox
koje ne dolaze na pc a da su vrjedne spomena)
nije meni problem originalne igre imam 4 frenda koji su jako bogati i imaju na tonu igra za ps3,pitam koju zbog grafike u igrama,zbog igara i tako,ps3 ima wifi,bluray,playstation home itd 70% posto kupujem ps3
1.frendovi su ti zato sto su bogati ?
2. oni imaju puno igara za ps3 pa bih mozda trebao uzeti xbox ?
Stvari su tu vrlo jednostavne. ps3 bi trebao bit bolji izbor. Prvenstveno za tebe jer kažeš da igraš multiplayer, a to se kod sonya ne plača dok kod x360 se plača. Dakle tu je ps3 u prednosti. Sad sve ovisi o tome čije te exclusive igre više privlače. Malo proguglaj pa vidi. Ja sam recimo imao ps3, i da nisam odigrao MGS4 pojeo bi se živ. To je za mene od onog dana kad sam odigrao postala najljepša, najbolja i najkvalitetnija igra svih vremena (zvuk, igrivost, grafika, radnja). Dakle malo razmisli i o tome (exclusive).
imam problem više nema ps3-a slim 120gb za 2.200kn,pa da kupim ps3 fat(1.999kn) sa 80gb harda.kakva je razlika.moji frendovi kažu da je neš na slimu bolji surround.pls odgovorite koji je bolji i koji da kupim.kupujem u santa domenici(soni centru) cijena mi treba oko 2.000kn jer ću još kupim band hero super-bundle i guitar hero 5 (bez gitare)
(nisam citao sta su ostali pisali, samo prvu poruku autora)
Ako imas vise od 16 godina netreba ti uz PC jos jedna stvar na kojoj mozes igrati.
Investiraj jos u PC ako bas zelis potrositi novac.
Imas odlicnih igra za PC i netriba ti konzola.
ljudi pls pročitajde moje zadnje pitanje i odgovorite mi
ljudi pls pročitajde moje zadnje pitanje i odgovorite mi
A šta reć osim da probaš nać slim. Noviji i manje se grije. Tako da probaj nać.
KOja mi je naj plazma za ps3 od nekih 4800kn
nema koja je najbolja uzmi koja ti se sviđa samo da bude full hd,a ne hd ready
PS3 naravno i to samo zboge jedne fanatstičnog serijala, Gran Turismo.
nema koja je najbolja uzmi koja ti se sviđa samo da bude full hd,a ne hd ready
Pa..po vashem izboru neka KOja prednjaci od ostalih..a za te Novce
Hmh, tebi treba nešto sa malim input lagom jel igraš, onda je IPS LCD poželjan, a plazma još poželjnija. Kako je 99% igara za PS3 ipak samo 720p onda neka plazma tipa Panasonic TX-P42X10Y il takva ista samo 37'', LCD-ovi u tom cjenovnom ranfu uglavnom nemaju 100Hz pa pri pokretima daju samo 300 linija rezolucije i ako su čak 100Hz ne daju preko 650 linija dok plazme sa tim nemaju problema.
http://www.europatrade.hr/content/hr/proizvodi/catalog_detail.aspx?GID=103&PID=503 Pogledaj u EuropaTrade-u..
Hmh, tebi treba nešto sa malim input lagom jel igraš, onda je IPS LCD poželjan, a plazma još poželjnija. Kako je 99% igara za PS3 ipak samo 720p onda neka plazma tipa Panasonic TX-P42X10Y il takva ista samo 37'', LCD-ovi u tom cjenovnom ranfu uglavnom nemaju 100Hz pa pri pokretima daju samo 300 linija rezolucije i ako su čak 100Hz ne daju preko 650 linija dok plazme sa tim nemaju problema.
Sta misli da igram na svom monitoru...225MW samsung..ima HD...?
Bit će ok, mada bi bilo bolje da je full hd.
Daj obajsni zašto bi bilo bolje da je FullHD ako 99% igara za PS2 je 720p? Molim objasni!
Daj obajsni zašto bi bilo bolje da je FullHD ako 99% igara za PS2 je 720p? Molim objasni!
Prvo radi se o ps3, a ne o ps2 igrama. Drugo imaš pravo radi se o večini igara koje su napravljene u 720p ali sve više igara će dolazit u 1080p. Šta da ti kažem osim da probaš spojit na full hd monitor i uživaš, ništa više. Mada ja ne kažem niti sam rekao da će izgledat loše na tom monitoru. Dapače izgledat će odlično i osobno ne bi uopće razmišljao o trošenju novaca za neku plazmu/lcd tv. I da se razumijemo ja nisam rekao da treba uzet full hd nego samo da bi to bio bolji izbor. Ali kažen i na ovom monitoru će igre izgledat prekrasno.
gtanturismo 5 ti je 1080p i 1080i
pc ti je bas zakon, da je meni takav. . .
e ljudi jel se može na ps3-i slim instalirat igra,pa da je igraš bez cd-a
Ne može se ni na jedan ps3. Jedini slučaj da igraš bez cd-a je taj da igraš demo. Sve ostalo ne prolazi.
kako je kolega rekao nemoze se,instaliravanje ti sluzi da bi se igra brze ucitavala,mozes ju instalirat al moras jos cd ubacivat
znaci samo demo igre ili ako kupis preko store-a igru
ok
jel ko zna gdje se može nać(u hrvatskoj) gh5 bez gitare rabljeni za 200-300kn