Update 20100603: Srednja nadogradnja foruma zaključana tema

poruka: 75
|
čitano: 11.262
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Update 20100603: Srednja nadogradnja foruma
Domagoj kaže...
DamageHigh kaže...

Domagoj, ove strelice su ili totalno bugovite ili ja ne kužim kako ih koristiti. Imam sliku na kraju koju trebam na početku..i nebi ju pomaknuo...

Samo zamjeni mjesta sa slikom pored...

Pa mijenjaš mjesta dok ne dođe do početka. Prvo sa predzadnjom, pa onom prije, pa onom prije i tako sve do prve. Znam da nije baš najjednostavnije na svijetu, no rijetki su to slučajevi pa bi bilo glupo drastično mijenjati sučelje radi toga.

Evo

o čemu pričam..ovo zadnja slika treba na početak..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
Domagoj kaže...

Dragi forumaši!

Evo nam i nadogradnje foruma u kojoj smo rješili neke stare zaostatke koje ste već dugo tražili.

• U desnom stupcu "Aktivne teme" se same refreshaju bez učitavanja stranice.

ovo je najbolje!! hvala!

...trebate pozivnicu za neki torrent tracker? posaljite mi pp...samo ako imate u zamjenu SCC ili TTi...trebate LockerZ invite?samo posaljite pp...
17 godina
Update 20100603: Srednja nadogradnja foruma

Svaka čast na trudu. Upravo sam dobio nove komponente i sve sam složio, instalirao Win 7 64 bit i evo me na forumu sa Firefoxom 3.63 i nekih 5 puta mi crashao (3 puta u istoj temi). Jučer i danas do nekih 18.00 sati sve je ok bilo. Jel još nekome crasha učestalo Firefox?

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Svaka čast na trudu. Upravo sam dobio nove komponente i sve sam složio, instalirao Win 7 64 bit i evo me na forumu sa Firefoxom 3.63 i nekih 5 puta mi crashao (3 puta u istoj temi). Jučer i danas do nekih 18.00 sati sve je ok bilo. Jel još nekome crasha učestalo Firefox?

ako crasha predji na neki drugi browser, preoporucam Operu

edit: odlican update samo rjesite ovo s ponavljanjem aktivnih tema, i bit ce jos bolje

Dajem demonoid pozivnicu na pm
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 23:15 (mind_challenge).
17 godina
moderator
boxer kaže...

Ja isto koristim istu konfiguraciju i nemam problema, tako da sumnjam da je do foruma.

Domagoj
16 godina

I Domagoj..jesam ja lud..ili ovo sa slikama ne valja (klik na video)??:

DamageHigh kaže...
Domagoj kaže...
DamageHigh kaže...

Domagoj, ove strelice su ili totalno bugovite ili ja ne kužim kako ih koristiti. Imam sliku na kraju koju trebam na početku..i nebi ju pomaknuo...

Samo zamjeni mjesta sa slikom pored...

Pa mijenjaš mjesta dok ne dođe do početka. Prvo sa predzadnjom, pa onom prije, pa onom prije i tako sve do prve. Znam da nije baš najjednostavnije na svijetu, no rijetki su to slučajevi pa bi bilo glupo drastično mijenjati sučelje radi toga.

Evo

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Evo

Hvala na pomoći - sad bi trebalo biti u redu!

Domagoj
16 godina

Fala Domagoj, sada radi kao satić - švicarski. =)

15 godina
protjeran

mene nes zanima.. na temelju cega vi odlucujete koji ce broj pisati poslije rijeci update? to isto vrijedi za android, prvo je bio 1.1 pa 1.5 pa 1.6 pa 2.0 2.1 :S

How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

mene nes zanima.. na temelju cega vi odlucujete koji ce broj pisati poslije rijeci update? to isto vrijedi za android, prvo je bio 1.1 pa 1.5 pa 1.6 pa 2.0 2.1 :S

Veličina broja ovisi o veličini updatea. To je slobodna procjena developera jel se nadogradnja vodi kao 0.1 ili 0.5 ili je riječ o skoku na cijelu novu verziju. Uglavnom, ako se ne dira puno po funkcionalnosti, ide se na 0.1 ili 0.0.1. Recimo, windows xp su 5.1 a Sedmica je 6.1 (Vista je bila 6.0). Također, sve prije 1.0 verzije su obično alpha i beta verzije (testne verzije).

BTW, broj nadogradnje foruma je zapravo datum. 2010 06 03 ;)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 1:12 (Sum_of_all_fears).
16 godina
protjeran

Samo nemojte preopteretiti forum bespotrebnim skriptiranjem itd.

Slike još uvijek imaju problema sa učitavanjem - sporo.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_string)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Duplanje aktivnih tema - greškica..

16 godina
Odlican update, svaka pohvala za opciju da se vidi da je sa moba poslano odlicna stvar.
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

sve super,al ipak mislim da bi trebalo oglase malo spustit da se vidi samo par najnovijih oglasa.

ovak ili onak, ako netko želi gledati oglase, će to ići gledati u podgorum oglasi,a ne sa strane.-moje mišljenje.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 14:14 (mali.ivica87).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Bi li bio problem onemogučiti update aktivnih tema dok je miš iznad njih? Upravo mi se dogodilo da se lista osvježila u trenutku dok sam klikao, pa sam ušao u krivu temu.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Bilo bi dobro da se refresh uvede i u Teme u kojima sudjelujem. Tamo mi je još više potrebno.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?

4 0 hvala 0
16 godina
lzgr kaže...

Bilo bi dobro da se refresh uvede i u Teme u kojima sudjelujem. Tamo mi je još više potrebno.

Da..i ne treba se tema micati na vrh (pri autmatskom refreshu). Dovoljno je da samo oblačić promjeni boju.

16 godina
odjavljen

Svaka čast na nadogradnjama, jedino što sam se nadao da će biti omogućeno višestruko citiranje s jedne stranice na drugu, ali svejedno je super.Izlanuo se

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

odlične nadogradnje, samo uvedite nekakve normalne smajlije ili ih maknite, gade mi se. :flop:

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Bugofil kaže...

odlične nadogradnje, samo uvedite nekakve normalne smajlije ili ih maknite, gade mi se. :flop:

Onda ih ne koristi i problem riješen...

17 godina
protjeran

hvala lega :bang:

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bugofil kaže...

Meni su smayliji čist uredu Namigiva

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
16 godina
odjavljen

Neznam jesu nadređeni dosad vidjeli ovaj prijedlog pa ga eto postam tu, da ne otvaram novi topic.

Kao dodatnu mjeru, kod kartoniranja, bilo bi možda dobro da se karton(i) vide na svakom postu od usera (a ne samo u profilu)? Mislim da bi karton imao ipak malo veći psihološki efekt kad ga svi vide na svakom postu. Doduše, nešto se stišalo stanje ali je zadnjih mjesec dana bilo jako puno opomena i suspenzija. Sada, jel to tehnički izvedivo bez nekih velikih komplikacija i što vi mislite o tome? Evo i slika kako bi to po mom mišljenju trebalo izgledat:

EDIT: I ogromni CPU usage kad se ide na Teme u kojima sudjelujem. 100% CPU nekih 2-3 sec, firefox 3.6.3 i minefield 3.7a5pre potpuno neupotrebljivi dok to traje. ABP uključen ili isključen - nema nikakvog efekta. Kako se toga riješit? Evo i slika iz Task managera - prva dva kruga - klik na "Teme u kojima sudjelujem" x2, drugi krug - klik na "Arhiva poruka" x2

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 1:29 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Neznam jesu nadređeni dosad vidjeli ovaj prijedlog pa ga eto postam tu, da ne otvaram novi topic.

Kao dodatnu mjeru, kod kartoniranja, bilo bi možda dobro da se karton(i) vide na svakom postu od usera (a ne samo u profilu)? Mislim da bi karton imao ipak malo veći psihološki efekt kad ga svi vide na svakom postu. Doduše, nešto se stišalo stanje ali je zadnjih mjesec dana bilo jako puno opomena i suspenzija. Sada, jel to tehnički izvedivo bez nekih velikih komplikacija i što vi mislite o tome? Evo i slika kako bi to po mom mišljenju trebalo izgledat:

EDIT: I ogromni CPU usage kad se ide na Teme u kojima sudjelujem. 100% CPU nekih 2-3 sec, firefox 3.6.3 i minefield 3.7a5pre potpuno neupotrebljivi dok to traje. ABP uključen ili isključen - nema nikakvog efekta. Kako se toga riješit? Evo i slika iz Task managera - prva dva kruga - klik na "Teme u kojima sudjelujem" x2, drugi krug - klik na "Arhiva poruka" x2

1. on je problem :)

2. skines operu :)

How yes no.
16 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Neću mijenjat browser radi vražijeg bannera.

15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
EZY-E kaže...

Neću mijenjat browser radi vražijeg bannera.

pa netrebas ga mijenjati, skini operu pa vidi kak ide s njom.

How yes no.
16 godina
Koristim Firefox 3.6.3 i nisam to primjetio. Pogledat ću u task manageru kada stignem na komp, ali ne primjetim nikakvo zastajkivanje ili blokiranje...
15 godina
protjeran

E jel moguće složit u m.bug automatsko mjenjanje stranica bez refresha, tamo je potrebnije Namigiva

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Moguce da je to jer i ti i damage high imate windows 7(zajedno sa nekim int preglednikom) pa to tvori kobnu kombinaciju, ali kod mene je XP SP3 i chrome, pa mi opet skace na 50-ak%

Google IS your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 12:14 (passat).
16 godina
DamageHigh kaže...
Koristim Firefox 3.6.3 i nisam to primjetio. Pogledat ću u task manageru kada stignem na komp, ali ne primjetim nikakvo zastajkivanje ili blokiranje...

Evo pogledao sam sada..

Win7, Firefox 3.6.3 i moj pentium skoči na 50%, kao i kod otvaranja svake druge stranice.

Kada je AdBlock isključen i kada se pojavi onaj banner o nagradnoj igri, onda dođe na 2 sec i do 70%.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice