Sto brisete temu??? zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 1.104
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Sto brisete temu???

napisem temu i jednostavo izbrisete tko god da je sto nereces izbrisao sam ti temu zbog ovog i ovog razloga nego ko cigan izbrise i suti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sto brisete temu???

{#} ta slika nije za tebe.

{#}Ova je.

Moderatori su 100% imali neki razlog da ti izbrišu temu.

2 1 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Sto brisete temu???
Haki1988 kaže...

napisem temu i jednostavo izbrisete tko god da je sto nereces izbrisao sam ti temu zbog ovog i ovog razloga nego ko cigan izbrise i suti

Kako se zvala tema?

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
Haki1988 kaže...

Kako se zvala tema?

Glupi moderatori {#}

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
protjeran
Sto brisete temu???

Pravilno je reci: "Zasto ste obrisali temu?".

Ponovljena radnja brisanja ne moze se vrsiti nad jednim objektom jer je vec u prvoj radnji taj objekt obrisan.

Moj PC  
4 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Frentt kaže...
lukavg kaže...
Haki1988 kaže...

Kako se zvala tema?

Glupi moderatori {#}

hahhahah i onda se čudi?! o joj joj......  {#}

''Znam da ništa ne znam.''
14 godina
protjeran

napisao sam temu o problemu sa citiranjem jer u nekim slucajevima kada citiram nemogu kliknuti dole dno da napisem post nego kad kliknem dole pojavi mi se da moram napisati post ispod citiranog posta tj. u citiranom postu i kad objavim post bude kao da sam napisao post u postu,a drugi problem je kada isto to ucinim i zelim odvojiti svoj post od citiranog tj kliknem na dno citiranog posta i kliknem par puta enter da se odvoji post i onda mi bude da sam taj citirani post citirao nekoliko puta.....primjer ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/vasi-prankovi-sale-hackovi/21055.aspx?page=23

btw ime teme nije bila glupi moderatori tako da lukavg nemoj lagati idi mami to govori........uostalom ako sam ja napisao ovaj post za ljude koji se brinu o forumu zasto hrpa djece poput vas mora ovdje dolazit i spamat bezveze gdje vam nije mjesto?

16 godina
neaktivan
Haki1988 kaže...

Ako ti je dosadno povlaci majku za dojku, ne spmaj po forumu.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related
14 godina
protjeran

ja spamam po forumu? ja sam napisao ovo za moderatore/admine a ne za vas djecu tako da jedini koji spamaju ste vi......ti spamas onda meni govoris u mojoj temi da ja spamam wtf? idi leci crtici su gotovi

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 22:42 (Haki1988).
15 godina
protjeran
Haki1988 kaže...

napisao sam temu o problemu sa citiranjem jer u nekim slucajevima kada citiram nemogu kliknuti dole dno da napisem post nego kad kliknem dole pojavi mi se da moram napisati post ispod citiranog posta tj. u citiranom postu i kad objavim post bude kao da sam napisao post u postu,a drugi problem je kada isto to ucinim i zelim odvojiti svoj post od citiranog tj kliknem na dno citiranog posta i kliknem par puta enter da se odvoji post i onda mi bude da sam taj citirani post citirao nekoliko puta.....primjer ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/vasi-prankovi-sale-hackovi/21055.aspx?page=23

btw ime teme nije bila glupi moderatori tako da lukavg nemoj lagati idi mami to govori........uostalom ako sam ja napisao ovaj post za ljude koji se brinu o forumu zasto hrpa djece poput vas mora ovdje dolazit i spamat bezveze gdje vam nije mjesto?

Jesi li ti retardiran? Ja postavim pitanje, a ti mi kažeš da lažem?

Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
17 godina
moderator
Sto brisete temu???

ajde djeco na spavanje!

{#}

a ako imate problema s nesanicom, onda u "nespavalice"

{#}

ps.

ti koji ne znaš pošteni naslov napisati, a imaš problema s citiranje, malo eksperimentiraj... bitno je da kursorom klikneš na područje u editoru ISPOD citati, tako da bi tamo mogao pisati svoj tekst/komentar

pps.

i smanji doživljaj s tim svađanjem i spominjanjem obitelji, jer nećeš se dugo zadržati ovdje ako tako nastaviš!

...
Moj PC  
9 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice