napisem temu i jednostavo izbrisete tko god da je sto nereces izbrisao sam ti temu zbog ovog i ovog razloga nego ko cigan izbrise i suti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ta slika nije za tebe.
Ova je.
Moderatori su 100% imali neki razlog da ti izbrišu temu.
napisem temu i jednostavo izbrisete tko god da je sto nereces izbrisao sam ti temu zbog ovog i ovog razloga nego ko cigan izbrise i suti
Kako se zvala tema?
Kako se zvala tema?
Glupi moderatori
Pravilno je reci: "Zasto ste obrisali temu?".
Ponovljena radnja brisanja ne moze se vrsiti nad jednim objektom jer je vec u prvoj radnji taj objekt obrisan.
Kako se zvala tema?
Glupi moderatori
hahhahah i onda se čudi?! o joj joj......
napisao sam temu o problemu sa citiranjem jer u nekim slucajevima kada citiram nemogu kliknuti dole dno da napisem post nego kad kliknem dole pojavi mi se da moram napisati post ispod citiranog posta tj. u citiranom postu i kad objavim post bude kao da sam napisao post u postu,a drugi problem je kada isto to ucinim i zelim odvojiti svoj post od citiranog tj kliknem na dno citiranog posta i kliknem par puta enter da se odvoji post i onda mi bude da sam taj citirani post citirao nekoliko puta.....primjer ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/vasi-prankovi-sale-hackovi/21055.aspx?page=23
btw ime teme nije bila glupi moderatori tako da lukavg nemoj lagati idi mami to govori........uostalom ako sam ja napisao ovaj post za ljude koji se brinu o forumu zasto hrpa djece poput vas mora ovdje dolazit i spamat bezveze gdje vam nije mjesto?
Ako ti je dosadno povlaci majku za dojku, ne spmaj po forumu.
ja spamam po forumu? ja sam napisao ovo za moderatore/admine a ne za vas djecu tako da jedini koji spamaju ste vi......ti spamas onda meni govoris u mojoj temi da ja spamam wtf? idi leci crtici su gotovi
napisao sam temu o problemu sa citiranjem jer u nekim slucajevima kada citiram nemogu kliknuti dole dno da napisem post nego kad kliknem dole pojavi mi se da moram napisati post ispod citiranog posta tj. u citiranom postu i kad objavim post bude kao da sam napisao post u postu,a drugi problem je kada isto to ucinim i zelim odvojiti svoj post od citiranog tj kliknem na dno citiranog posta i kliknem par puta enter da se odvoji post i onda mi bude da sam taj citirani post citirao nekoliko puta.....primjer ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/vasi-prankovi-sale-hackovi/21055.aspx?page=23
btw ime teme nije bila glupi moderatori tako da lukavg nemoj lagati idi mami to govori........uostalom ako sam ja napisao ovaj post za ljude koji se brinu o forumu zasto hrpa djece poput vas mora ovdje dolazit i spamat bezveze gdje vam nije mjesto?
Jesi li ti retardiran? Ja postavim pitanje, a ti mi kažeš da lažem?
ajde djeco na spavanje!
a ako imate problema s nesanicom, onda u "nespavalice"
ps.
ti koji ne znaš pošteni naslov napisati, a imaš problema s citiranje, malo eksperimentiraj... bitno je da kursorom klikneš na područje u editoru ISPOD citati, tako da bi tamo mogao pisati svoj tekst/komentar
pps.
i smanji doživljaj s tim svađanjem i spominjanjem obitelji, jer nećeš se dugo zadržati ovdje ako tako nastaviš!