Prijedlog u vezi crnog kartona.

poruka: 7
|
čitano: 801
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prijedlog u vezi crnog kartona.

Uočio sam kad neki korisnik dobije crni karton da mu se onda mogu pisati privatne poruke, pa zar nije to malo beskorisno da se piše poruke korisniku koji više nije član foruma.

Moj prijedlog je da se onemogući slanje privatnih poruka autoru koji je protjeran.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Prijedlog u vezi crnog kartona.
Moj prijedlog je brisanje protjeranih clanova nakon cca 7 dana...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
14 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...

ja se ne slazem s tobom jer ako ih izbrises onda oni mogu napravit novi acc.... a sve ce bit po pravilima i necesih smit prijavit jer imaju samo 1 acc

15 godina
neaktivan

Kako misliš brisanje? Što je sa svim temama i postovima koje su napisali? To je nemoguće izbrisati.

17 godina
neaktivan
LOL... pa tko ih spriječava da naprave ovako... mislim... svi znamo za jedno 50ak usera koji imaju multice, pa nitko nikome nista...

A koliko tek ima onih za koje ne znamo...
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Kako misliš brisanje? Što je sa svim temama i postovima koje su napisali? To je nemoguće izbrisati.

Pa ne bi se brisali njihovi postovi, nego samo ih izbrises iz user liste da se ne pokazuju u statistikama...

Uostalom na svakom drugom forumu ima izbor kad brišeš usera iz liste da ostavis sve njegove teme ili da pobrises teme koje su pisane s njegovim nickom...

17 godina
moderator
ATiGamer kaže...

Pa ne bi se brisali njihovi postovi, nego samo ih izbrises iz user liste da se ne pokazuju u statistikama...

Uostalom na svakom drugom forumu ima izbor kad brišeš usera iz liste da ostavis sve njegove teme ili da pobrises teme koje su pisane s njegovim nickom...

Zašto misliš da mi to nemamo?

Portjerani nestaju iz statističkih lista, ali im se ne brišu postovi (osim kada su nepitni trolovi koji samo zaspamaju forum).

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice