TVZ-Informatika

poruka: 1.272
|
čitano: 542.974
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Treba ti 2 komada 4x6 ako se ne varam, za index.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: TVZ-Informatika
Slash 666 kaže...

Idem u konavonsku 2 na upise, vjerojatno dolazim s vlakom.
Što dalje?

Postoji neka veza busom koja te dovede do tamo ali nikada tako nisam putovao...

Uvijek sam uzimao tramvaj za Ljubljanicu i onda je bilo 10 minuta šetnje do konavoske 2.Preporučam ti da si isprintaš kartu sa google mapsa kako doći od ljubljanice do konavoske 2

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
odjavljen
TVZ-Informatika

Najblje je busom sa Mažuranićevog trga. Jedna jedina linajija na toj stanici,vozi direkt do Konavoske.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Tamo di sam ti označio B je stanica . Ideš do zadnje ili predzadnje stanice i tamo iziđeš. Izađeš na drugoj ili trećoj od ulaska u bus. Jedina linija ti je tamo 118 pa nemreš fulati 

https://maps.google.com/maps?saddr=Konavoska+ulica,+10000,+Zagreb,+Hrvatska&daddr=Ul.+Dragutina+Golika&hl=hr&ll=45.808786,15.929779&spn=0.00203,0.005284&sll=45.809306,15.92995&sspn=0.00203,0.005284&geocode=FbvZugIdtAzzACmLzFOxtdZlRzF44gZ-8hio9w%3BFQH-ugIdZxLzAA&t=h&mra=mift&mrsp=1&sz=18&z=18

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Na kraju sam pješačio od kustošije do TVZ-a, i nema previše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Na kraju sam pješačio od kustošije do TVZ-a, i nema previše.

Pa nema. Nekih cca 10-15 minuta. Ja svaki put pješačim :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Kakva je razlika izmedu elektrotehnike na Ritehu ( Tehnicki fakultet Rijeka ) i TVZa ( Tehnicko veleuciliste Zagreb ) kad su oboje stručni studiji ?

Ja sam izabrao da iduce godine prijavim na Ritehu elektrotehniku zbog reputacije faxa i samog grada ( more je blizu ;) ), no cisto me zanima !

Pogodnosti / nepogodnosti !?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam bila jučer.. meni je trebala sam jedna 4x6 i za e-indeks su me tam slikali...  i mora biti 4x6 (makar ne stane u mjesto predviđeno za fotografiju, nek te to ne zbuni..)

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ja sam prislonio prvo tu 4x6 sliku, i pitam ih jel mogu stavit manju, jer ova prekriva JMBAG (ako se ne varam on je bio iznad prostora za sliku) i prekriva dolje što je već bilo ispod prostora za sliku. Nadam se da neće biti problema nekakvih, pošto su mi oni rekli da mogu staviti tu manju.

0 0 hvala 0
16 godina
TVZ-Informatika

Ja idem na upis u ponedjeljak i zanima me dal se još što treba posebno plaćati kod njih ili samo onih 250 kn upisnine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
k1RS kaže...

Ja sam prislonio prvo tu 4x6 sliku, i pitam ih jel mogu stavit manju, jer ova prekriva JMBAG (ako se ne varam on je bio iznad prostora za sliku) i prekriva dolje što je već bilo ispod prostora za sliku. Nadam se da neće biti problema nekakvih, pošto su mi oni rekli da mogu staviti tu manju.

Nemaš frke. Da ti nešto ne valja upozorili bi te kada si predavao papire.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
Mojo51 kaže...

Ja idem na upis u ponedjeljak i zanima me dal se još što treba posebno plaćati kod njih ili samo onih 250 kn upisnine?

Ništa više, samo donijeti potvrdu da si uplatio upisninu.

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Može mi netko reći kako da izvadim potvrdu da sam redovni student?
Trebala bi mi za zdravstveno osiguranje.
Danas sam bio u zgradi TVZ-a na Voltinom i došao do studomata, ulogirao se, i ispisao mi je da sam sve potvrde iskoristio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Može mi netko reći kako da izvadim potvrdu da sam redovni student?
Trebala bi mi za zdravstveno osiguranje.
Danas sam bio u zgradi TVZ-a na Voltinom i došao do studomata, ulogirao se, i ispisao mi je da sam sve potvrde iskoristio?

Takav problem je bio i prije nekima ali se ne sjećam šta je bilo...Si pitao referadu?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Nisam bio sam u žurbi nažalost.
Gdje se nalazi točno?
Sutra ujutro idem opet. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Gdje se nalazi točno?
Sutra ujutro idem opet.

To ti je tamo onaj pult gdje su se upisi održavali ja mislim(mislim da se tamo prvo čekalo)...Nemoj se sramit pitati referadu za svašta,njima je posao da ti odgovore.

15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Gdje se nalazi točno?
Sutra ujutro idem opet. 

Trebas ici pod bolonjske studije u studomat, pise ti na velikom bijelom papiru iznad samih tih strojeva.

17 godina
dedaa kaže...

Trebas ici pod bolonjske studije u studomat, pise ti na velikom bijelom papiru iznad samih tih strojeva.

E baš to, ja pak nisam nikog ni pitao nego sam sam skužio.

Ali ono da nisi probao sve opcije to je fail, jbte nisam lud da opet idem sljedeći dan i potrošim preko 4 sata (tamo i nazad) na putovanje i dižem se ujutro, ako živiš u Zagrebu nije problem naravno, makar i tamo ode jako puno vremena na prijevoz.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
17 godina
TVZ-Informatika

Da li se zbog te potvrde mora ići na studomat u konavoskoj ili se studomati nalaze i na vrbiku, pa se onda tamo može podići?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 22:14 (denix).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
dedaa kaže...

E baš to, ja pak nisam nikog ni pitao nego sam sam skužio.

Ali ono da nisi probao sve opcije to je fail, jbte nisam lud da opet idem sljedeći dan i potrošim preko 4 sata (tamo i nazad) na putovanje i dižem se ujutro, ako živiš u Zagrebu nije problem naravno, makar i tamo ode jako puno vremena na prijevoz.

Vidio sam taj papir ali mi nije bio baš jasan, a i kao što sam rekao, imao sam oko 2 minute da sve to obavim pošto sam bio u žurbi. Ništa, sutra fino polako ujutro :)

17 godina
denix kaže...

Da li se zbog te potvrde mora ići na studomat u konavoskoj ili se studomati nalaze i na vrbiku, pa se onda tamo može podići?

Samo konavoska.

Just washing it aside, all of the helplessness inside, pretending I don't feel misplaced, It's so much simpler than change
12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Imam pitanje vezano uz onu prijavu za http://moj.tvz.hr/ .. Dakle, pri prvom pokretanju studomata postavila sam lozinku i u onaj http://www.isvu.hr/studomat mogu ući i sve je u redu, ali na  http://moj.tvz.hr/ ne mogu.. pokušala sam na sve moguće načine... Ima netko sličnih poteškoća i dal netko zna kako da rješim taj problem.. ?? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
klam kaže...

Imam pitanje vezano uz onu prijavu za http://moj.tvz.hr/ .. Dakle, pri prvom pokretanju studomata postavila sam lozinku i u onaj http://www.isvu.hr/studomat mogu ući i sve je u redu, ali na   http://moj.tvz.hr/ ne mogu.. pokušala sam na sve moguće načine... Ima netko  sličnih poteškoća i dal netko zna kako da rješim taj problem.. ??

Lozinka i username za studomat i moj tvz nisu isti... ako nisi znala...

12 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

nisam znala... isto tako nisam dobro čitala... :(  uglavnom prerano sam postavila pitanje.. sve sam rješila.. hvala

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TVZ-Informatika

Koja je procedura ponovnog upisa kolegija na TVZ-u?

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Da li itko zna da li je moguće da kao student na razmjeni odem studirati u SAD?
I da li je moguće nekome tko nema nikakvih veza u Americi, otići studirati tamo, bez da je student na razmjeni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Da li itko zna da li je moguće da kao student na razmjeni odem studirati u SAD?
I da li je moguće nekome tko nema nikakvih veza u Americi, otići studirati tamo, bez da je student na razmjeni?

1. slučaj s TVZ-om mislim ne. Postoji London,Ljubljana i Munich ako se nevaram

2. slučaj koliko znam da. Ali budi spreman platiti opake pare. TAmo je studiranje jako skupo. Pogotovo strancima

15 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Ma pare su najmanji problem, trenutno imam za kartu dotamo, i nekakvih mjesec dana života. Našao bi si neki side job da preživim i valjda nekako da platim taj faks.
Nekako mi je nelogično da je strancima skuplje, jesi siguran u to? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TVZ-Informatika

Siguran sam. Frend je bio godinu dana tamo. MIslim neželim ti rušiti snove ali školarina godišnja ti je bar 3-4 puta veća nego na TVZ-u. A na TVZ-u je puna školarina oko 7500kn.

BTW ponovni upis kolegija upisuješ na studomatu i na upisima. Nemreš fulati sve ti objasne tamo. Dobiš uplatnicu uplatiš i to je to. Cijena prošle akademske godine za jedan ECTS je bila 188kn

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Siguran sam. Frend je bio godinu dana tamo. MIslim neželim ti rušiti snove ali školarina godišnja ti je bar 3-4 puta veća nego na TVZ-u. A na TVZ-u je puna školarina oko 7500kn.

BTW ponovni upis kolegija upisuješ na studomatu i na upisima. Nemreš fulati sve ti objasne tamo. Dobiš uplatnicu uplatiš i to je to. Cijena prošle akademske godine za jedan ECTS je bila 188kn

Da, tako nešto sam i očekivao.
Ma ne rušiš, sve se može kad se hoće :) 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice