7.1.1 Preview 2 je online... Build: NPF26F
Bum testirao cim prije
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ima li igdje skinuti OTA?
Ako se imalo zanimate za Android sigurno ste makar jednom naleteli na XDA forum, ali verujem da ga većina posećuje makar jednom nedeljno, ako ne i svakodnevno. Dobra vest za ljubitelje ovog OS-a i XDA foruma: pojavio se domaći XDA forum!
XDA Balkan je prvi domaći forum posvećen android uređajima.
Forum je nastao kao ideja i unapređenje grupe članova popularnog “XDA Developers” usled nedostatka mesta okupljanja za ljude sa Balkana koji vole i koriste Android operativni sistem.
Trenutno ima preko 100 članova, ali se nadamo još većem broju u skorije vreme.
Registracija na forum je besplatna i vrlo jednostavna, potrebno je samo da unesete nadimak, email i šifru.
Na forumu se također nalazi i Premium rank koji će dobiti samo aktivni članovi sa kvalitetnim postovima.
Svakako preporuka jer možete dobiti pomoć od korisnika koji su sa naših prostora, pisati i postavljati pitanja na maternjem jeziku, što je glavna prednost ovog foruma.
Ima li igdje skinuti OTA?
Ja sam preko fastboota flasha... provjeri azuriranje, mislim da je OTA krenio ...
Inace, evo vec par sati na njemu ...iman osjecaj da sljaka malo brze (ili je to mozda samo placebo, bum vidjeli jos).
Nema nekih novih promjena(ocekiva sam night mod no nista od toga). Prepostavljam da su promjene uglavnom under t hood.
Ono sto sam jedino vizualno primjeto je to da su dodali ikonu/precac za mijenjanje temperature fotografije (cloud, sunny i slc :D)
I da, dosta dosta brze se boota :)
Jučer čitav dan koristio Pixel XL i baš ostao razočaran....pa sve, baš sve je identično kao na 6P....nikakve razlike nema. Još me smeta malo manji ekran
Posebno me razveselila oem maska koju došla poštom. Nisu tvrde po tipkama i taman za zimu :)
Još samo da nabavim reader za microSD i miran sam.
Dečki, hvala na preporuku i linkove na pm.
Pa daj link na masku...
Pa rekao je OEM....dakle originalna
Danas odem na Google Store, a ono prevedeno na HR prvi puta....što se to kuha
Pa rekao je OEM....dakle originalna
Napisao malim slovima pa previdio ;)
Ima li kakvih novih informacija (ili suskanja) gdje se moze jeftinije nabaviti mobitel?
Plan mi je uzeti ga u iducih 2, 3 tjedna pa me zanima postoje li neke sanse da ce se naci ispod 3500kn koliko je trenutno u Neutrinu?
Ja sam ga u pon naručio u Neutrinu. Javili mi da pošiljka kasni i da će doći 30-og. Jesu li od povjerenja? Ne znam, prvi put kod njih naručujem/kupujem.
6. prosinca stiže 7.1.1 službeno na 6p, znači tokom 2 tjedna bi trebali dobiti svi OTA.
Jel ima kakvih novih službenih informacija vezanih za swipe gestures na fingerprint senzoru?
Probaj kod tehnik.hr. Imaju oglas na njuški, 3289kn.
Jučer čitav dan koristio Pixel XL i baš ostao razočaran....pa sve, baš sve je identično kao na 6P....nikakve razlike nema. Još me smeta malo manji ekran
Imao sam ja prilike probati manji Pixel. Gotovo ne vidim razliku brzine u odnosu na 6P. nono
Sad štediti na sljedeći, možda preskočim na Pixel 2 :)
Posebno me razveselila oem maska koju došla poštom. Nisu tvrde po tipkama i taman za zimu :)
Još samo da nabavim reader za microSD i miran sam.
Dečki, hvala na preporuku i linkove na pm.
Pa daj link na masku...
Izvoli link (naručio sam još jednu za rezervu)
Primjetio sam da me preusmjerava na US store ali sa prijevodom.
Nego, namjeravam naručiti USB-C to female A OTG kebel/adapter i nisam pametan u izboru. Može preporuka?
Ima li kakvih novih informacija (ili suskanja) gdje se moze jeftinije nabaviti mobitel?
Plan mi je uzeti ga u iducih 2, 3 tjedna pa me zanima postoje li neke sanse da ce se naci ispod 3500kn koliko je trenutno u Neutrinu?
Tko načeka, dvije sreće grabi. Brzo se rasprodaju kao vruće kifle.
Jeli ko koristi NEXUS 6P NAKED WRAP? Vrjedili cemu
Uzeo prije par dana rhinoshield pa rekoh da uzmem i neki skin dok traju akcije :D
Ja osobno koristim od Dbranda i preporucujem ih, jednom mi nije dosla zelena boja od slova X, poslao im mail oni mi sve novo poslali, vrijednost 30€ skinovi.
Evo, samo da se pohvalim. Od danas sam novi vlasnik Nexusa :) jedva ga dočekoh. Odličan!
Vec neko vrijeme pratim 6p i moram priznati da trgovine opasno dribljaju sa cijenama...Jucer je Neutrino imao 6P silver na skladistu za 3399 kn (3499 crni)i htio ga otic kupiti,ali jednostavno nisam stigao po njega radi obaveza.
Danas gledam na stranici, cijena je skocila na 3659 za oba..
Svijet medija ih je imao u ponudi po 3799 kn (no ne i na stanju)danas gledam,3999 kn je nova cijena...
Napominjem da nije bilo akcija,popusta i sl...
Čekanjem neće riješiti niti pojeftinjenje. Barem za ostale koje pitaju
Pitanje jedno. Enroll-ao sam se u beta program, ali mi obavijest ne dolazi već dan i pol, zašto? Pokušavam i ručno provjeravam, ali ništa.
Uredbe EU o jedinstvenom digitalnom tržištu i geo-blockingu
Europska komisija zahtjeva od svih online kompanija koje posluju u nekoj od zemalja EU da gledaju EU kao jedinstveno tržište, što znači da ako imaš online trgovinu u Njemačkoj i prodaješ uređaje u drugim djelovima EU, moraš to učiniti u svih 28 zemalja članica. Naravno, multinacionalke se bune jer im HR tržište nije odveć zanimljivo, al pomoću toga i mo ćemo uskoro uživat u raznoraznim blagodatima zapadnog online svijeta, pa tako i ovome :)
Jer realno, nije ništa drugačiji SKU za njemačko ili francusko tržište od hrvatskog za taj telefon. To da je Azija ili Amerika u pitanju, onda da ali Europa je ista.
Pitanje jedno. Enroll-ao sam se u beta program, ali mi obavijest ne dolazi već dan i pol, zašto? Pokušavam i ručno provjeravam, ali ništa.
7.1.1 bi ovaj tjedan trebao preci u Stabile. Pa bolje da jos malo sacekas :)
Izasao je 7.1.1. stable....
OTA 7.1.1 u pogonu!! http://imgur.com/a/AVDDN
Ali da se sve instalirat bez problema s rootom.
Ima čak i jedna aplikacija koja sve to instalira na XDA...samo klik i root i 7.1.1 su potrebni