Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 195.226
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Huawei Nexus 6P

7.1.1 Preview 2 je online... Build: NPF26F
Bum testirao cim prije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Re: Huawei Nexus 6P

Ima li igdje skinuti OTA?

8 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ako se imalo zanimate za Android sigurno ste makar jednom naleteli na XDA forum, ali verujem da ga većina posećuje makar jednom nedeljno, ako ne i svakodnevno. Dobra vest za ljubitelje ovog OS-a i XDA foruma: pojavio se domaći XDA forum!

XDA Balkan je prvi domaći forum posvećen android uređajima.

Forum je nastao kao ideja i unapređenje grupe članova popularnog “XDA Developers” usled nedostatka mesta okupljanja za ljude sa Balkana koji vole i koriste Android operativni sistem.

Trenutno ima preko 100 članova, ali se nadamo još većem broju u skorije vreme.

Registracija na forum je besplatna i vrlo jednostavna, potrebno je samo da unesete nadimak, email i šifru.

Na forumu se također nalazi i Premium rank koji će dobiti samo aktivni članovi sa kvalitetnim postovima.

Svakako preporuka jer možete dobiti pomoć od korisnika koji su sa naših prostora, pisati i postavljati pitanja na maternjem jeziku, što je glavna prednost ovog foruma.

0 1 hvala 0
16 godina
Torent kaže...

Ima li igdje skinuti OTA?

Ja sam preko fastboota flasha... provjeri azuriranje, mislim da je OTA krenio ...

Inace, evo vec par sati na njemu ...iman osjecaj da sljaka malo brze (ili je to mozda samo placebo, bum vidjeli jos).

Nema nekih novih promjena(ocekiva sam night mod no nista od toga). Prepostavljam da su promjene uglavnom under t hood.

Ono sto sam jedino vizualno primjeto je to da su dodali ikonu/precac za mijenjanje temperature fotografije (cloud, sunny i slc :D) 

I da, dosta dosta brze se boota :)

13 godina
Vratio ponovno na stock i root. I opet flešao betu 2 :)
Posebno me razveselila oem maska koju došla poštom. Nisu tvrde po tipkama i taman za zimu :)

Još samo da nabavim reader za microSD i miran sam.

Dečki, hvala na preporuku i linkove na pm.

1 0 hvala 0
16 godina
Huawei Nexus 6P

Jučer čitav dan koristio Pixel XL i baš ostao razočaran....pa sve, baš sve je identično kao na 6P....nikakve razlike nema. Još me smeta malo manji ekran

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
C.Moltisanti kaže...
Posebno me razveselila oem maska koju došla poštom. Nisu tvrde po tipkama i taman za zimu :)

Pa daj link na masku...

16 godina

Pa rekao je OEM....dakle originalna

16 godina
Huawei Nexus 6P

Danas odem na Google Store, a ono prevedeno na HR prvi puta....što se to kuha

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Mitch kaže...

Pa rekao je OEM....dakle originalna

Napisao malim slovima pa previdio ;)

8 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ima li kakvih novih informacija (ili suskanja) gdje se moze jeftinije nabaviti mobitel?
Plan mi je uzeti ga u iducih 2, 3 tjedna pa me zanima postoje li neke sanse da ce se naci ispod 3500kn koliko je trenutno u Neutrinu?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ja sam ga u pon naručio u Neutrinu. Javili mi da pošiljka kasni i da će doći 30-og. Jesu li od povjerenja? Ne znam, prvi put kod njih naručujem/kupujem.

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Nexus 6P

6. prosinca stiže 7.1.1 službeno na 6p, znači tokom 2 tjedna bi trebali dobiti svi OTA. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Jel ima kakvih novih službenih informacija vezanih za swipe gestures na fingerprint senzoru? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 9:00 (steve90).
8 godina
neaktivan

Probaj kod tehnik.hr. Imaju oglas na njuški, 3289kn.

13 godina
Mitch kaže...

Jučer čitav dan koristio Pixel XL i baš ostao razočaran....pa sve, baš sve je identično kao na 6P....nikakve razlike nema. Još me smeta malo manji ekran

Imao sam ja prilike probati manji Pixel. Gotovo ne vidim razliku brzine u odnosu na 6P. nono

Sad štediti na sljedeći, možda preskočim na Pixel 2 :)

Torent kaže...
C.Moltisanti kaže...

Pa daj link na masku...

Izvoli link   (naručio sam još jednu za rezervu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2016 20:10 (C.Moltisanti).
13 godina
Mitch kaže...

Primjetio sam da me preusmjerava na US store ali sa prijevodom. 

Nego, namjeravam naručiti USB-C to female A OTG kebel/adapter i nisam pametan u izboru.  Može preporuka?

poseidon111 kaže...

Ima li kakvih novih informacija (ili suskanja) gdje se moze jeftinije nabaviti mobitel?
Plan mi je uzeti ga u iducih 2, 3 tjedna pa me zanima postoje li neke sanse da ce se naci ispod 3500kn koliko je trenutno u Neutrinu?

Tko načeka, dvije sreće grabi. Brzo se rasprodaju kao vruće kifle.

16 godina
Huawei Nexus 6P

Jeli ko koristi NEXUS 6P NAKED WRAP? Vrjedili cemu

Uzeo prije par dana rhinoshield pa rekoh da uzmem i neki skin dok traju akcije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Ja osobno koristim od Dbranda i preporucujem ih, jednom mi nije dosla zelena boja od slova X, poslao im mail oni mi sve novo poslali, vrijednost 30€ skinovi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Evo, samo da se pohvalim. Od danas sam novi vlasnik Nexusa :) jedva ga dočekoh. Odličan!

8 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Uzivaj...
14 godina
Huawei Nexus 6P

Vec neko vrijeme pratim 6p i moram priznati da trgovine opasno dribljaju sa cijenama...Jucer je Neutrino imao 6P silver na skladistu za 3399 kn (3499 crni)i htio ga otic kupiti,ali jednostavno nisam stigao po njega radi obaveza.

Danas gledam na stranici, cijena je skocila na 3659 za oba..

Svijet medija ih je imao u ponudi po 3799 kn (no ne i na stanju)danas gledam,3999 kn je nova cijena...

Napominjem da nije bilo akcija,popusta i sl...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2016 9:03 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Problem je u tome što više čekaš i to poskupljuje. Naravno da trgovac će poskupiti kad nanjuši koliko prodaju ko vruće kifle.

Čekanjem neće riješiti niti pojeftinjenje. Barem za ostale koje pitaju

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Pitanje jedno. Enroll-ao sam se u beta program, ali mi obavijest ne dolazi već dan i pol, zašto? Pokušavam i ručno provjeravam, ali ništa.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Uredbe EU o jedinstvenom digitalnom tržištu i geo-blockingu 

Europska komisija zahtjeva od svih online kompanija koje posluju u nekoj od zemalja EU da gledaju EU kao jedinstveno tržište, što znači da ako imaš online trgovinu u Njemačkoj i prodaješ uređaje u drugim djelovima EU, moraš to učiniti u svih 28 zemalja članica. Naravno, multinacionalke se bune jer im HR tržište nije odveć zanimljivo, al pomoću toga i mo ćemo uskoro uživat u raznoraznim blagodatima zapadnog online svijeta, pa tako i ovome :)

Jer realno, nije ništa drugačiji SKU za njemačko ili francusko tržište od hrvatskog za taj telefon. To da je Azija ili Amerika u pitanju, onda da ali Europa je ista.

16 godina
Marko04 kaže...

Pitanje jedno. Enroll-ao sam se u beta program, ali mi obavijest ne dolazi već dan i pol, zašto? Pokušavam i ručno provjeravam, ali ništa.

7.1.1 bi ovaj tjedan trebao preci u Stabile. Pa bolje da jos malo sacekas :)

9 godina
odjavljen

Izasao je 7.1.1. stable....

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

OTA 7.1.1 u pogonu!!  http://imgur.com/a/AVDDN

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ništa od Pixel značajki :-( Sve isto ka na DP2, bar na prvu.
16 godina
Naravno da ništa, ne žele si ubit proizvod.
Ali da se sve instalirat bez problema s rootom.

Ima čak i jedna aplikacija koja sve to instalira na XDA...samo klik i root i 7.1.1 su potrebni
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice