Photoshop image (galerija slika) izdvojena tema

poruka: 2.995
|
čitano: 613.765
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
16 godina
neaktivan
RE: Photoshop image (galerija slika)
labrovic kaže...

iz prve ruke nisan bas uspiaj naci lipse slike, mislin nasa san samo triba platiti :( inace na slici san ja  :D

the force is strong in you... Namigiva

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
neaktivan
Photoshop image (galerija slika)

Još jedna od mene:

Zamak Zamak
k1.c0
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

Još jedna od mene:

Fora, možda malo previše naivno, ali OK. 

http://www.basketballhoopjam.com
16 godina
neaktivan

Misliš naivno jer nema zidina oko dvorca i to...

k1.c0
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pre tinejdžerski !? Ali OK je u globalu , to je moja impresija ništa više.
http://www.basketballhoopjam.com

0 0 hvala 0
15 godina
labrovic kaže...

new one :D

Fino, samo ja bih sklonio ove shapeove okolo, cini mise da bi bilo bolje

http://singlenesia.com/eris/w
16 godina
neaktivan
k1c0 kaže...

Još jedna od mene:

a sta je ovde tvoje...?

etikete, ovo je nacija etiketa!
17 godina
neaktivan

Evo zadnji rad, sve živo brushano osim pozadineOsmijeh

Moj PC  
29 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BORN kaže...

Evo zadnji rad, sve živo brushano osim pozadineOsmijeh

Vidim da si sve bolji i bolji odkad imaš tablet...

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
17 godina
neaktivan

Tablet je majkaNamigiva

15 godina

evo da i ja postam moj prvi ozbiljniji rad u PS-u (ostalo su samo gluposti i manji zahvati)

original i modificirani:

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina

Moj pokusaj HDR-a + bi filter

Original Original
Bi filter i HDR Bi filter i HDR
Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)

13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

promjenjena pozadina i dodan crveni kamion te jos par sitnica...

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 14:13 (mb_fak_team).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Iako je original previse plav, ovo tvoje je ipak malo prezeleno. Poigraj se sa Curves malo, bit ce bolje.

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
Assassin kaže...
Mitch kaže...

Iako je original previse plav, ovo tvoje je ipak malo prezeleno. Poigraj se sa Curves malo, bit ce bolje.

Ovo zeleno je sa bi filterom, ovako izgleda bez :

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Assassin kaže...
Mitch kaže...

Ovo zeleno je sa bi filterom, ovako izgleda bez :

Neznam, prejake su mi boje opcenito. Kod HDR-a je bit da se poveca kontrast saturacije (neznam to prevest xD), ali mislim da si ti opcenito previse pojacao boje. Ali inace je dobro.

16 godina
neaktivan

riknut ce mi monitor kolko su boje kricave Smijeh

Gle malu vocku poslije kise, uzmem motiku i nema je vise....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Internal beauty

Probudih se. Polako, kao da me strah, otvorim oči. Bila sam u nekoj kupoli, nekom zatvoru kojem, što zbog mojeg slabijeg vida i njegove neobične građe, nisam vidjela kraja. Osjećala sam se kao da je sve oko mene bilo živo, a ja sam bila kao suha, mrtva grana.
Sve se kretalo tako glatko, pomalo sanjivo i dinamično. Obuzeo me neki gnjev, neka srdžba koja je bila toliko neodređena, a opet toliko stvarna. Ništa nije imalo smisla.
Tijelo mi se sad doimalo neobično lijepo, pomalo moćno i zastrašujuće, što me je iz nekog razloga tješilo. Moj život kao da je kolao mojim tijelom i ja sam se napokon osjećala kompletnom.
Na dnu ove sablazne kupole bila je neka sjena, neki stvor sa kojim sam se osjećala povezano i mislima i tijelom. Kao da smo bili u nekoj harmoniji, nepravilnoj sintezi koja je stvarala sklad iz sirovog nemira. Bilo je tajanstveno i smisleno.
Postala sam dijelom svojih največih strahova, svoga puta k unutarnjem miru. Sad sam napokon božanstvena i mrtva, vječni lovac na plaha i preplašena tijela.

Sve ručno crtano, digital painted, a tome čime je crtano i za veču sliku otiđite ovdje i pročitajte više informacija.

Molim komentare i kritike i ovdje i na deviantu....

We are nothing but the stones to pave the way...
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 19:20 (Ad4pt3r).

30 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

TI SI LE-GEN-DA! (god bless you) :D

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Internal beauty

...

Dakle, kao prvo, ovo je odlicno! Nisam vec dosta dugo vidio ovako "snazan" rad (opcenito na netu, ne na ovom forumu). Iako sam imao dosta drukciju sliku u glavi, ovo se jednako dobro uklapa u pricu.

Da nebude komentar obicno hvaljenje, imam samo jedan prijedlog. Jedna stvar samo mi na slici fali, a to je ovo: "Bila sam u nekoj kupoli, nekom zatvoru kojem, što zbog mojeg slabijeg vida i njegove neobične građe, nisam vidjela kraja."

Dakle, mislim da bi mozda trebao napraviti vecu sliku, da ovo sada sto imas bude u sredini, a da se okolo vidi da zatvorenost, jer ovako zapravo neznamo jeli izvan slike nekakva sloboda (iako se iz samog "duha" slike to da zakljucit), ili zatvorenost.

Ali u svakom slucaj, odlican rad!

16 godina
Assassin kaže...
Ad4pt3r kaže...

Internal beauty

...

Nisam vec dosta dugo vidio ovako "snazan" rad (opcenito na netu, ne na ovom forumu).

di ti gledašSmijeh ...odličan je rad al rekao si glupost http://www.3dtotal.com/gallery.php?cat=2dconcept

http://forums.cgsociety.org/forumdisplay.php?f=137

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton
16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Internal beauty

Probudih se. Polako, kao da me strah, otvorim oči. Bila sam u nekoj kupoli, nekom zatvoru kojem, što zbog mojeg slabijeg vida i njegove neobične građe, nisam vidjela kraja. Osjećala sam se kao da je sve oko mene bilo živo, a ja sam bila kao suha, mrtva grana.
Sve se kretalo tako glatko, pomalo sanjivo i dinamično. Obuzeo me neki gnjev, neka srdžba koja je bila toliko neodređena, a opet toliko stvarna. Ništa nije imalo smisla.
Tijelo mi se sad doimalo neobično lijepo, pomalo moćno i zastrašujuće, što me je iz nekog razloga tješilo. Moj život kao da je kolao mojim tijelom i ja sam se napokon osjećala kompletnom.
Na dnu ove sablazne kupole bila je neka sjena, neki stvor sa kojim sam se osjećala povezano i mislima i tijelom. Kao da smo bili u nekoj harmoniji, nepravilnoj sintezi koja je stvarala sklad iz sirovog nemira. Bilo je tajanstveno i smisleno.
Postala sam dijelom svojih največih strahova, svoga puta k unutarnjem miru. Sad sam napokon božanstvena i mrtva, vječni lovac na plaha i preplašena tijela.

Sve ručno crtano, digital painted, a tome čime je crtano i za veču sliku otiđite ovdje i pročitajte više informacija.

Molim komentare i kritike i ovdje i na deviantu....

tekst me se bas dojmio, inspiracija ti je neki drugi tekst, slika...?

16 godina

evo nesto od mene

1 1
2 2
http://movies-monkey.blogspot.com/
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
ExXxEr kaže...

tekst me se bas dojmio, inspiracija ti je neki drugi tekst, slika...?

Tekst je moj, inspiracija je Bioshock i Starcraft 2 i neke slike Salvadora Dalija.

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
Assassin kaže...
Ad4pt3r kaže...

Internal beauty

...

Nisam vec dosta dugo vidio ovako "snazan" rad (opcenito na netu, ne na ovom forumu).

di ti gledašSmijeh ...odličan je rad al rekao si glupost http://www.3dtotal.com/gallery.php?cat=2dconcept

http://forums.cgsociety.org/forumdisplay.php?f=137

Zato sam naglasio ovo "snazan". Neznam, al evo sad bas gledam radove na linkovima koje si dao, i svi (dobro, vecina) su odlicni, ali mi se adapterov svidio jer je bas "snazan", znaci, ostavlja nekakav utisak, za razliku od ovih drugih koji su odlicni, ali ih covijek zaboravi vrlo brzo.

Ali naravno, stvar je ukusa, posto jako volim Dalija, onda je vjerojatno to neka crta koja povezuje moj i adapterov ukus, pa mi se zato njegovi radovi jako svidjaju. I dosta me podsjecaju na Geralda Scarfa, kojeg isto jako volim.

16 godina
neznam di da napisem pa cu ovdje....jel mi netko moze skenirat etiketu od coca cole od pola litre......bit cu mu od srca zahvalan :D
17 godina
neaktivan
dado16 kaže...
neznam di da napisem pa cu ovdje....jel mi netko moze skenirat etiketu od coca cole od pola litre......bit cu mu od srca zahvalan :D

Priznaj da ti treba za sverc :D

16 godina
ma joj,ee imao sam ga skeniratog i kak je pao windows nemam vise,a nemam skener....i da za sverc je,cinim uslugu prijateljici :)
16 godina
protjeran

O_O Bezveze

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 23:32 (SUPER :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo posto se odavno nisam ukljucio jedna mala bezzna slicica, nije mi se ova vatra dobro uklopila, nije mi se dalo bakcat stim

Moj PC  
5 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Photoshop - Pitanja, odgovori, tutorijali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice