Te igre sto se vrte na 30fps samo idu u prilog modelu sa od 2gb, jer to znaci da se postavke medu kojima su i teksture ionako moraju smanjiti da bi se dobio normalan fps.
Ta slika je zesca smijurija, genijalac koji je radio test je stavio fanove razlicitih velicina na isti rpm i prema tome donio zakljucak, toliko o kvaliteti te recenzije...
sorry, ali ja nisam nigdje vidio niti čuo (možda je kriv i njegov pidgin english) da je pazio da postavke igri prelaze potražnju od 2gb
gta 5 pokazuje da nije pazio na to, jer bar u toj igri ima jasan pokazatelj koliko vrama se traži
dakle gta 5 bi mu sigurno radio stutter da je stavio postavke kako spada
doom mu ima duplo slabiji rezultat
shadow of mordor pokazuje u dva slučaja razliku od 34,4%
ja nisam rekao da će na svakoj igri biti razlike, ali razlike itekako ima
ona slika je s testa koji smo već raspravljali, nema tu nikakve smijurije - msi na 1500rpm hladi puno bolje od gtr na 1500rpm - što je i neka granica do koje su grafe tihe
na max rpm msi hladi čip na 42 stupnja gtr ne uspijeva spustiti ispod 58 stupnjeva, i uz to msi na max radi na 2500rpm, a gtr na 3.900
i nije "genijalac" kriv što neki proizvođač nije stavio veće ventove, tko im brani da stave veće ventove i dobiju grafu koja je hladnija na nižim okretajima
ali sve smo to već raspravili, čemu sad opet, pogotovo jer sam prvi na 5xx temi upozorio da je msi zajebao i još sam našao prva tri testa koji su to pokazivali - dakle nisam neki msi fanboj pa da mi sad to nabijaš na nos