Samo me zanima da li bi mi napajanje bilo
dovoljno za nju?
dovoljno za nju?
Znaci gospoda iz teme Far Cry 4 su pocela pricat kako amd propada tj. da se sve igre optimiziraju za kombinaciju Intel-Nvidia.
Moze li mi netko to razjasniti
Netko trola.
Lijep pozdrav...Posto uskoro krecu popusti zainteresirao sam se za http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov da li je to najbolji izbor u tom cjenovnom rangu?
Sad me zanima da li to moze na moju maticnu (pretpostavljam da moze) te da li mi treba novo napajanje (trenutno je od 450WATT)?
kakvi popusti?
koje točno napajanje?
Ma mislim na praznike i to..neovisno o tome :)
Imam Zalman ZM 450-GS..ako treba neko jace napajanje molim te predlozi neko..hvala :)
bilo tko?hvala
dovoljno za nju?
Dobro je to napajanje, trebalo bi drzati.
bilo tko?hvala
XFX 550w najpovoljnjje
Pozdrav,
Zanima me razlika između brandova Inno3D, MSI i Gainward GTX 970, koja je bolja i zašto? Usporedba sa R9 290 ?
Tnx
Najkvalitetnije su Gigabyte G1 pa MSI. Bilo je već rasprave na tu temu ovdje.
Pozdrav,
Zanima me razlika između brandova Inno3D, MSI i Gainward GTX 970, koja je bolja i zašto? Usporedba sa R9 290 ?
Tnx
MSI i Gigabyte su najbolji, sa time da je stvarno ovaj G1 ( OC non OC ) model ponajbolji,
Vezano na 290, od nje je skuplja nekih 400kn no svakako se isplati jer je jaca - bolje se kloka - i trosi mbnogo manje -
Jedino istrazi probleme 9 serije sa Coil whineom.
Pozdrav, zanima me koju grafičku da uzmem da bih mogao pokrenuti ove novije igre kao što su Far Cry 4 , AC Unity, Watch Dogs ...
Išao bih do nekih 1600-2000 KN i imam sljedeću konfiguraciju, unaprijed puuno hvala !
AMD Phenom II X4 965 Black Edition
6GB RAM
XFX 550 W Core Edition
Pozdrav, zanima me koju grafičku da uzmem da bih mogao pokrenuti ove novije igre kao što su Far Cry 4 , AC Unity, Watch Dogs ...
Išao bih do nekih 1600-2000 KN i imam sljedeću konfiguraciju, unaprijed puuno hvala !
6GB RAM
XFX 550 W Core Edition
Koju matičnu ploču posjeduješ?
Gigabyte GA-78LMT-S2P , mATX
6GB RAM
XFX 550 W Core Edition
ovo je najbolja grafaa do 2000kn link
Kakve to veze ima ?
Kakve to veze ima ?
to je pitao najvjerojatnije iz razloga ako bi prodao taj PII i uzeo jaci cpu pa onda i grafu, jer bi tako imao vece perfomanse, ili eventualno zbog overkloka...LP
Kakve to veze ima ?
to je pitao najvjerojatnije iz razloga ako bi prodao taj PII i uzeo jaci cpu pa onda i grafu, jer bi tako imao vece perfomanse, ili eventualno zbog overkloka...LP
Tako je, prodati Phenoma II X4 965 BE za ~400kn,potom kupiti snažniji FX6300(~750KN) radi sprječavanja eventulnog bottlenecka u igrama,za preostali novac kupiti kakvu R9 280/280X i to je to.
Znači ako se ipak odlučim za tako nešto, može li XFX 550W PSU to izdržati ?
Znači ako se ipak odlučim za tako nešto, može li XFX 550W PSU to izdržati ?
XFX 550W je kvalitetno i snažno napajanje tako da ne brini,držati če.
Tako je, prodati Phenoma II X4 965 BE za ~400kn,potom kupiti snažniji FX6300(~750KN) radi sprječavanja eventulnog bottlenecka u igrama,za preostali novac kupiti kakvu R9 280/280X i to je to.
Ok, to je logično, no on nije naveo da bi prodavao matičnu i procesor, iako je istina da uz grafu do 2000kn bi imao određeni BTN od strane Phenoma 965 na r9 280x sto sam mu predlozio, no taj BTN bi bio zanemariv, uz to zar nije prelaz sa Phenoma 965 koji je i dalje jako dobar procesor na FX 6300 nedovoljan upgrade, zar nije logicno da uzme barem fx 8320 kad vec mjenja platformu ili jos bolje da uzme i5 SB IB HSW ako ce dugorocno gledati.
Ok, to je logično, no on nije naveo da bi prodavao matičnu i procesor, iako je istina da uz grafu do 2000kn bi imao određeni BTN od strane Phenoma 965 na r9 280x sto sam mu predlozio, no taj BTN bi bio zanemariv, uz to zar nije prelaz sa Phenoma 965 koji je i dalje jako dobar procesor na FX 6300 nedovoljan upgrade, zar nije logicno da uzme barem fx 8320 kad vec mjenja platformu ili jos bolje da uzme i5 SB IB HSW ako ce dugorocno gledati.
Ili bolje da ostavi CPU i kupi mrvicu slabiju R9 270X,budimo realni nema te igre koju dotična grafa nemože pokrenuti na maxed out u FullHD rezoluciji,u ovom slučaju je dovoljno mrvicu OC Phenoma i pojavu Bottlenecka smo djelomično isključili.
I razmišljao sam o R9 270X, čini mi se kao odlična grafa...
http://www.ekupi.hr/Graficka-kartica-Asus-R9270X-DC2T-2GD5-337536.aspx
Pozz, trebam preporuku grafe za konfiguraciju pod MOJ PC, do nekih 1500kn...
kad namjeravas updejtati cpu?, to je ono vaznije pitanje jer s dual core-om i grafom od 1500kn nebus se bas nagledao visokih fps-a u igrama, osim poprilicnog zagrijavanja/iskoristenosti doticnog cpu-a do granica iznemoglosti(bez obzira na taj tvoj krasni cpu cooler:)!lp
Namjeravam updejtati na K verziju broadwell i5
Namjeravam updejtati na K verziju broadwell i5 :P
onda definitivno gigabajtovu R9 280 wf3(rebrand 7950 boost)
http://www.nabava.net/graficke-kartice__150/gigabyte-graficka-kartica-amd-radeon-r9-280-crossfire-3gb-ddr5__5936801
ili ako zelis nvidiju u tom rangu onda jedino gtx 760
http://www.edigital.hr/Nvidia/Gigabyte_PCIe_NVIDIA_GTX_760_2GB_GDDR5_-_GV-N760WF2OC-2GD_video_kartica-p83441.html?bid=&partner=10001
a od polovnih s garom za te novce uzmes gtx770/r9 280x, svasta se nade kako koji dan...
lp
Namjeravam updejtati na K verziju broadwell i5 :P
onda definitivno gigabajtovu R9 280 wf3(rebrand 7950 boost)
http://www.nabava.net/graficke-kartice__150/gigabyte-graficka-kartica-amd-radeon-r9-280-crossfire-3gb-ddr5__5936801
ili ako zelis nvidiju(nazalost mrvu slabija)
gtx 760
http://www.edigital.hr/Nvidia/Gigabyte_PCIe_NVIDIA_GTX_760_2GB_GDDR5_-_GV-N760WF2OC-2GD_video_kartica-p83441.html?bid=&partner=10001
a od polovnih s garom za te novce uzmes gtx770/r9 280x, svasta se nade kako koji dan...
lp
Mozda da sacekam gtx 960? jeste da ce biti vise od 1500, cak sam uvjeren i vise od 2000, ali neka :D
Slažem se, no nije li bolje od r9 270x uzeti r9 280 koju se moze naci za nekih 1500kn novu u trgovini - koja je ujedno i best buy kartica! a ipak dosta jaca od r9 270x
R9 280 - best buy - naravno potreban i5
Mozda da sacekam gtx 960? jeste da ce biti vise od 1500, cak sam uvjeren i vise od 2000, ali neka :D
ako mogu ja , mozes onda i ti...šala uzmi tu 280 i uzivaj!
ako mogu ja , mozes onda i ti...šala uzmi tu 280 i uzivaj!
Ocekujes da ce 960 pojesti 280x i klokati se do 970 haha ccc stari lisac ...
dovoljno za nju?
Dobro je to napajanje, trebalo bi drzati.
bilo tko?hvala
XFX 550w najpovoljnjje
Znaci definitivno mi treba novo napajanje za tu graficku?hvala
zz ljudi, dvoumim se između gtx 970 i r9 290 x pa molim mišlljenja
Sta je ostatak konfiguracije?
Nemas se sto dvoumit - iste performasne a 970 trosi duplo manje struje.