A šta kažete na Asus hd6870 mogu je kupiti za oko 500 kn
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.823
- |
- čitano: 6.903.550
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A šta kažete na Asus hd6870 mogu je kupiti za oko 500 kn
BAS TO.... ;)
Na tu sam i ciljao, R7 260X 2GB...
Da li je neka velika razlika izmedu 250X i 260X? Da li je npr. R7 260X od 1GB, jaca od R7 250x 2GB... ovo pitam cisto iz znatizelje, jer mi je jedan forumas rekao da je, pa cisto da provjerim :)
To mi je ipak too much :D
Znaci za 900KN ova R7 je best buy?
Na tu sam i ciljao, R7 260X 2GB...
Da li je neka velika razlika izmedu 250X i 260X? Da li je npr. R7 260X od 1GB, jaca od R7 250x 2GB... ovo pitam cisto iz znatizelje, jer mi je jedan forumas rekao da je, pa cisto da provjerim :)
To mi je ipak too much :D
Znaci za 900KN ova R7 je best buy?
to je to uzimaj dok ima ak si odlucio.....lp
al ova rabljena elektrana 6950 je super kartica ak je sve ok i cijena je vise nego dobra...lp
je fina cijena ali je starija od r serije i trosi vise tako da uzmi r seriju
Ok, bolje mi je da odmah za tih 100-tinjak kuna odma uzmem bolju grafu pa da budem mirniji.
Posto sam u cilju prvo imao uzeti od 1Gb 260X, nadam se da zbog ove od 2GB ne moram nista mjenajt u svojoj konfiguraciji koju sam slozio?
Nadam se da je to-to, pa da napokon narucim :D
Ako ces uzimat navedene graficke kartice obavezno ubaci neki hladnjak i overclockaj na bar 3Ghz+
Vracam se na malo starije pitanje. Dakle, clockanje ne dolazi u obzir jer mi se zna pregrijat i bez clockanja + napajanje je ugrađeno u kuciste i lose je, barem ja tako mislim haha.
Nego, nije mi problem dat 800kn, ali isto tako nebih htio da bude bottleneckana(malo guglanja) pa da se ispostavi da sam mogao proc jeftinije i dobit isti rezultat?
Ako je upravu, 7750m bi mi uštedila 150kn, ali svejedno me zanima vaše mišljene?
razmisljam izmedu gtx780 3gb ili gtx770 2gb,sada imam hd7870 2gb, koju bolje uzeti onda
razmisljam izmedu gtx780 3gb ili gtx770 2gb,sada imam hd7870 2gb, koju bolje uzeti onda
Čuj, GTX 780 je jača kartica, ali i skuplja.
znam,e sad dal se tih 1000 kn isplati dati vise za nju
znam,e sad dal se tih 1000 kn isplati dati vise za nju
Naravno da ne, inace r9 290 ima identicne perfomanse kao i gtx780, a jeftinija za cijelu placu!:)

dobro,i koja je razlika gtx 760 4gb u odnosu na moju gtx650 2gb osim u memoriji i cijeni? ako je razlika minimum ond mi se i nesplača ,al mislim da bi se trebalo poznat tih 4gb ..
dobro,i koja je razlika gtx 760 4gb u odnosu na moju gtx650 2gb osim u memoriji i cijeni? ako je razlika minimum ond mi se i nesplača ,al mislim da bi se trebalo poznat tih 4gb ..
Razlika je u cipu kartice, dakle noviji brzi, veci, jaci! Gtx760 je za 100% brza kartica od gtx650, kolicina memorije nema nikakve veze s perfomansama!lp

Jel mora ići za ovu grafičku pomoćna struja sa napajanja
R7 260X
Sad točno model napajanja imam Spire Sp ATX 420W C1 PFC
R7 260X
da, ide jedan 6pinski konektor, ako te to muci imas nesto slabiju gtx750 bez ikakvog extra napajanja!lp
e ovako pozdrav svima i hvala na pomoci oko grafe. ipak sam se odlucio i uzeo radeon Gigabyte R9 270x OC, 2048 mb, gddr 5.256 bit,pci 3.0 dvl,l/dvi-d/hdmi displey port
itd,za 900kn.u trgovinama sam gledao nvidiu koja je bila 1300kn isto msi,a radeon ovakve su bile 1600kn. tad nisam imao za onu sto mi kolega porucio od msi, ali mislim da je isto.uglavnom nisam htio nesto polovno i jako zastarjelo nego sam uzeo polovno i malo novija generacija grafe.
nadam se da se nisam u necemu zeznu,no ono sto hocu rec nisam fan ni nvide ni radeona ,ali sam imao nvidiu,ovo mi je sad prvo iskustvo s radeonom i ako mislim da su nvidia bolja.
ono sto me zanima ako sam sad instalirao grafu R9 270x, dali moram znaci brisat. nvidia control panel,Physx,nvidia hd audio driver ,nvidia graphics driver,cuda.
nvidi je jos imala neki svoj program s kojim sam atumatski povlacio nove driver za grafu.ono sto me zanima dali i ati radeon ima isto tako svoje vozace za bolij rad i prefomanse recimo sto se tice grafe i bolji rad igar,pa bih vas molio link ili automatski odakle da si to skinem,jer imam dojam da ovi orginal draveri sto sam dobio uz nju to nije to. bio bih zahvalan kad bih mi pomogli, i rekli nesto vise o toj grafi dali sam fulao ili je dobra i naravno gdije i sto i kako da za nju skinem sve kako spada.
ovako inace ta grafa izgleda.lp
R7 260X
da, ide jedan 6pinski konektor, ako te to muci imas nesto slabiju gtx750 bez ikakvog extra napajanja!lp
A ako može da mi kažete koje napajanje da uzmem za ovu r7 260x neko jeftino
Pa ću ga zamjeniti kasnije
R7 260X
A ako može da mi kažete koje napajanje da uzmem za ovu r7 260x neko jeftino
Pa ću ga zamjeniti kasnije
Ni slucajno, za 400Kn možeš nać Corsair CX430m((klik)) i miran si!
E onda ništa , ostajem na ovom svojem napajanju i kupujem gtx 750
A i ona troši manje struje od r7 260x i nije neka prevelika razlika
Koju graficku uzeti za 1600kn? Procesor: FX 6300. Hvala i LP
Koju graficku uzeti za 1600kn? Procesor: FX 6300. Hvala i LP
r9 270x ili r9 280, koji je psu?
r9 270x ili r9 280, koji je psu?
Fortron Hexa+ 500w 80+
Asus Gigabyte ili nesto trece? Nekako me gigabyte najvise privlaci.
Fortron Hexa+ 500w 80+
Asus Gigabyte ili nesto trece? Nekako me gigabyte najvise privlaci.
pogledaj moze li ti stati u kuciste prvo, ogromne su to grafe
pogotovo gigabyte, koja je dosta veca od asus-a
(bar mi se cini)
pogledaj moze li ti stati u kuciste prvo, ogromne su to grafe
pogotovo gigabyte, koja je dosta veca od asus-a
(bar mi se cini)
Mislio sam uzet ovu graficku i ovo kuciste. Na ovom videu ju je uspio nekako ugurat ,a slicni su modeli... Valjda bi stala... :D
Mislio sam uzet ovu graficku i ovo kuciste. Na ovom videu ju je uspio nekako ugurat ,a slicni su modeli... Valjda bi stala... :D
ja bih ipak asus jer kad jednom odlucis zamjeniti, lakse ces asus prodati nego gigabyte a i nekako volim asus vise :D
sta god da uzmes neces pogrijesiti, samo naprijed
ja bih ipak asus jer kad jednom odlucis zamjeniti, lakse ces asus prodati nego gigabyte a i nekako volim asus vise :D
sta god da uzmes neces pogrijesiti, samo naprijed
Stvar ukusa ;) U ovo kuciste ce svaka stati ,a i ustedit cu malo para... Hvala na pomoci
stane bez problema, odlican model!
dakle kuciste prima do 290mm, grafa ima 285mm!
edit. iako za samo 199kn vise mozes uzet znacajno jacu 280x, ne tako dobar model kao gigabajt wf3, no solidan dual-x od sapphira!
dakle kuciste prima do 290mm, grafa ima 285mm!
edit. iako za samo 199kn vise mozes uzet znacajno jacu 280x, ne tako dobar model kao gigabajt wf3, no solidan dual-x od sapphira!
ako ce dodavati love, onda radije jos 100 i uzme r9 290 :D
za 1900kn se ne kupuje grafa danas, a da nije r9 290
e ovako pozdrav svima i hvala na pomoci oko grafe. ipak sam se odlucio i uzeo radeon Gigabyte R9 270x OC, 2048 mb, gddr 5.256 bit,pci 3.0 dvl,l/dvi-d/hdmi displey port
itd,za 900kn.u trgovinama sam gledao nvidiu koja je bila 1300kn isto msi,a radeon ovakve su bile 1600kn. tad nisam imao za onu sto mi kolega porucio od msi, ali mislim da je isto.uglavnom nisam htio nesto polovno i jako zastarjelo nego sam uzeo polovno i malo novija generacija grafe.
nadam se da se nisam u necemu zeznu,no ono sto hocu rec nisam fan ni nvide ni radeona ,ali sam imao nvidiu,ovo mi je sad prvo iskustvo s radeonom i ako mislim da su nvidia bolja.
ono sto me zanima ako sam sad instalirao grafu R9 270x, dali moram znaci brisat. nvidia control panel,Physx,nvidia hd audio driver ,nvidia graphics driver,cuda.
nvidi je jos imala neki svoj program s kojim sam atumatski povlacio nove driver za grafu.ono sto me zanima dali i ati radeon ima isto tako svoje vozace za bolij rad i prefomanse recimo sto se tice grafe i bolji rad igar,pa bih vas molio link ili automatski odakle da si to skinem,jer imam dojam da ovi orginal draveri sto sam dobio uz nju to nije to. bio bih zahvalan kad bih mi pomogli, i rekli nesto vise o toj grafi dali sam fulao ili je dobra i naravno gdije i sto i kako da za nju skinem sve kako spada.
ovako inace ta grafa izgleda.lp
znaciu nikoga bas nema da mi odgovori i na sve iformacije sto se tice svega oko grafe R9 270x,koje sam naveo....