Hvala dečkovi, budemo vidjeli sad sam kontaktirao dilere dolazi samo 5 komada 770 a to bude vjerojatno otišlo samo tako.
Hvala dečkovi, budemo vidjeli sad sam kontaktirao dilere dolazi samo 5 komada 770 a to bude vjerojatno otišlo samo tako.
Molim malu pomoć oko nedoumice, Gigabyte HD 7970WF OC ili 770WF OC razlika u cijeni je ni
200kn.
Nekako me vuće prema 770 iz razloga novija generacija, malo je snažnija na stock postavkama.
Hvala
sad sam vidio da imas 7950! cemu "lagani" upgrade?
sad sam vidio da imas 7950! cemu "lagani" upgrade?
Iskreno htio bi isprobati Nvidiju a osim toga dok još nešto dobijem razumljivo za svoju grafu a za cf nisam nešto zagrijan.
Makar i ova 7950 zadovoljava sve moje potrebe.
Naravno to su želje a u stvarnosti budemo vidjeli kako se bude sve odvijalo.
Ipak su veliki novci u igri.
Tesko je odg na pitanje kada ne znam doslovce koje je zapravo pitanje :D
Daj malo objasni sto ti planiras i zelis uopce?
Zelis sliku na obe grafe, spajati vise monitora ili zelis jače perf grafičke? ili nešto trece?
Ma mislio sam da li ih je moguče uparit kao crossfire
tako samo mozes FM1 i FM2, sa određenim grafama, u vecini slucajeva max je 6670 grafa...
Ma mislio sam da li ih je moguče uparit kao crossfire
Vecina Z68/Z77 ploca podrzava Virtu MVP (HyperFormance) tehnologiju, koja kombinira diskretnu graficku sa integriranom da bi se dobile bolje performanse (cak i do 30%), ali tehnologija nije bez mana u vecini igara ima problem sa micro stuttering-om.
mozete li mi preporuciti neku graficku sa ove stranice.
http://www.portio.hr/index.php?page=katList&cat=010514
mislim se izmedju 7770 , 7790 i 6850
ovo sam gori stavio 7770 i 7790 msi iako neznam razliku izmedju marki vjerojatno je u hlađenju razlika pa ako mi mozete i tu malo pomoc a 6850 sam jedino vtx nasao,
koja se najvise isplati uzet???
Uzmi si ovu Sapphire HD7790 Dual Fan ! Nemoj uzimat HD6850 !
Uzmi si ovu Sapphire HD7790 Dual Fan ! Nemoj uzimat HD6850 !
jeli velika razlika izmedju te i msiove? jer je tamo 3 godine garancije a vamo 2 ipak ta jedna godina znaci puno :D
Razlika je samo u hladnjaku , kod Sapphirke malo bolji ! No , slobodno uzmes i MSI koja ima duze jamstvo !
Razlika je samo u hladnjaku , kod Sapphirke malo bolji ! No , slobodno uzmes i MSI koja ima duze jamstvo !
jos samo jedno pitanje ovo iza za ustekat monitor u mene je drugaciji ulaz manji je nije ovako sirok jeli dobijem nesto da mogu svoj monitor pristekat na to?
Da , dobis VGA - DVI adapter !
Kupi si ili HDMI ili DVI kabel zato što će ti s Vga kabelom slika titrat kada je grafa opterećena :)
Kupi si ili HDMI ili DVI kabel zato što će ti s Vga kabelom slika titrat kada je grafa opterećena :)
a to mu sta tocno vrijedi ako ima monitor sa VGA?
Nisam znao kakav monitor ima :) Moja progreška :)
Pozdrav, htio bi uzeti novu grafu pa me zanimaju par stvari!!
Imam acer monitor 24" , maticnu asus m2n68 plus , napajanje Xilence 580W , i 4 gb ddr2 rama i procesor phenom II x6 1090t !!
1. Trebao bi graficku koja bi mogla vrtit bf3 i novije igre u rangu do 900 kn ako je ikako moguce!
2.Zanima me dali bi moje napajanje izdrzalo neku noviju graficku posto je 580w ( ne kuzim se bas u napajanja)
3.Mojatrenutna graficka je hd4870 1gb iznaci grafa je gddr5 256-bitna a kolko sam gledo ove novije su sve ddr3 i 128 bitne ,dal ima neke razlike ako ju zamjenim sa ddr3 i 128 bitnom ???
Uzmi HD7790 , napajanje ce drzat bez problema ! Sve novije su skoro GDDR5 !
HD7790 je GDDR5 i nema veze sto je 128 bitna , radi na dosta visim taktovima od stare HD4870 !
Kupi si GTX 770 iako je i 7970 odlična kupnja(GHZ).
HD7790 je GDDR5 i nema veze sto je 128 bitna , radi na dosta visim taktovima od stare HD4870 !
OK budem pogledo za ovu karticu daj mi jos samo reci jel ide grafa koja ima pci 3,0 na pci x16 ??
Znaci ne radi 128 bitna ako je stara bila 256 ili nisam te skuzio bas?
Kupi si GTX 770 iako je i 7970 odlična kupnja(GHZ).
Ako bude sve ok možda stigne drugi tjedan, makar malo sumnjam navodno dolazi samo 4 komada a to vjerojatno bude planulo.
OK budem pogledo za ovu karticu daj mi jos samo reci jel ide grafa koja ima pci 3,0 na pci x16 ??
Da , ide na pci-e x16 !
Radit ce sve !
Imaš na njušci po par mjeseci stare HD7850 za 1 000kn, ona je jača od HD7790...
ali neznatno jaca pa ak ti se neda zajebavati s polovnim stvarima onda je ta 7790 odlican izbor!
ali neznatno jaca pa ak ti se neda zajebavati s polovnim stvarima onda je ta 7790 odlican izbor!
Pa i ne baš neznatno, nekima 10-15 FPS-a nešto i znači , ali i to varira od igre do igre, evo i nekog testa na YT
HD 7850 je slabiji potrošač i jača je u startu a sitno skuplja.
Bolje kupi nju ako ikako možeš ili 650Ti Boost.
HD 7850 je slabiji potrošač i jača je u startu a sitno skuplja.
Bolje kupi nju ako ikako možeš ili 650Ti Boost.
Jača je, ali nije slabiji potrošač...
Jača je, ali nije slabiji potrošač...
Slabiji je potrošač, isto kao i 6850 naspram njenog škart čipa 6790.
Malo prosurfaj...
EDIT: imaš pravo, to sam vidio za OC verziju :)
Za te novce bolju novu neces naci , ova ima i vrlodobro hlađenje !