Stigla mi graficka iz adm-a na slici kad sam narucivo bila ova http://www.legitreviews.com/article/1455/3/
a dobio sa malo drukciju jesam bolje proso ili sam ispusio :D
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=981&lid=1
Stigla mi graficka iz adm-a na slici kad sam narucivo bila ova http://www.legitreviews.com/article/1455/3/
a dobio sa malo drukciju jesam bolje proso ili sam ispusio :D
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=981&lid=1
Prošo si bolje. Ova što si dobio ima tiši hladnjak od one referentne !!!
Prošo si bolje. Ova što si dobio ima tiši hladnjak od one referentne !!!
Oke hvala
Imam jedno pitanje: Ukoliko kupim novu grafičku i zamjenim cooler na njoj, dali time automatki gubim garanciju?
molim brzi odgovor, hitno mi je
Imam jedno pitanje: Ukoliko kupim novu grafičku i zamjenim cooler na njoj, dali time automatki gubim garanciju?
Da, automatski se gubi garancija.
U suštini da.Ako i budeš pažljiv sa glavama vijaka na org.hladnjaku,da se ne vidi da je skidan,može se vidjeti po pasti.Recimo XFX stavlja male naljepnice na glave vijaka.
Ne, samo pazi da ne oštetiš šarafiće kojima je pričvršćen hladnjak.
A zašto onda prodaju one silne accelere
Stvar izbora,starije grafičke,tvornički stavljeni...
Aha, to sam i mislio.
mislim kupio bi si neku grafičku, bio bi jaaako pažljiv, i ako nešto crkne, vratio bi sve lijep na svoje mjestu i poslao na servis.
Jel oni tamo mogu kako vidjeti da je to skidano, mislim čak i ako vide, šta ako ja kažem da su to oni skidali
I da, cezare po tvom odgovru opet sumnjam da si ti Links-ov čovjek
To je sigurno u vezi one Donove XFX 4870.Kažem ti da su na neke stavljali naljepnice na vijke.Konkretno ja imam na svojoj,u dijagonali,dvije naljepnice(nije 4870).
To je sigurno u vezi one Donove XFX 4870.Kažem ti da su na neke stavljali naljepnice na vijke.Konkretno ja imam na svojoj,u dijagonali,dvije naljepnice(nije 4870).
Ma kava donova, to je izvan moga ranga :-D
Planirao sam uzeti neku novu grafičku do 400-450kn i staviti pasivca na njega.
Na pamet mi je pala 5670 512mb po mogučnosti xfx...
Aha, to sam i mislio.
mislim kupio bi si neku grafičku, bio bi jaaako pažljiv, i ako nešto crkne, vratio bi sve lijep na svoje mjestu i poslao na servis.
Jel oni tamo mogu kako vidjeti da je to skidano, mislim čak i ako vide, šta ako ja kažem da su to oni skidali
Nebi trebalo biti zavrzlama osim u slučaju eventualnog oštećenja.
Jedino što zaista predstavlja problem su te garantne naljepnice koje đubrad zalijepi da je nemožeš ni očistit kad dođe vrijeme. Sad imaš li je ili ne to ovisi o brandu. Gainward, Palit, XFX stavljaju, Sapphire, VTX3D ne, to ti mogu reći iz prve ruke.
Aha, to sam i mislio.
Naravno da se automatski gubi garancija, ali ja sam to naveo u smislu ako primijete da je skidan originalni cooler. To je logično, zaboga.
Ako budeš oprezan maksimalno što možeš, baš i nema šanse da skuže da je ''prčkano'' po vijcima i cooleru. To tebi ide u tom slučaju u prilog, naravno. Samo moraš biti najoprezniji i strpljiv sa skidanjem i naknadnim montiranjem jer i najsitnija brzopletost, žurba i bilokakav ''tehnički'' propust mogli bi te stajati garancije. Imas moj savjet, sad ti vidi isplati li ti se tako nešto ili ne.
Aha, to sam i mislio.
Nebi trebalo biti zavrzlama osim u slučaju eventualnog oštećenja.
Jedino što zaista predstavlja problem su te garantne naljepnice koje đubrad zalijepi da je nemožeš ni očistit kad dođe vrijeme. Sad imaš li je ili ne to ovisi o brandu. Gainward, Palit, XFX stavljaju, Sapphire, VTX3D ne, to ti mogu reći iz prve ruke.
Pa još nisam kupio, jel znaš koje točno nemaju :-D
Pa još nisam kupio, jel znaš koje točno nemaju :-D
Helou, upravo ti je rekao kako Sapphire i VTX 3D nemaju. ATi se u to uvjerio, buduci da je imao i Sapphire 5850, koju je zamijenio VTX-com HD6950 2GB. Tako da ti je on iz prve ruke (možeš slobodno biti 100% siguran u to, ja mu vjerujem) rekao (iz vlastitog iskustva) kako Sapphire i VTX 3D brandovi ne stavljaju te garantne naljepnice.
Imam i ja sapphire 5550 i sad sam vidio, stvarno nema nikakve naljepnice i izgleda da cooler drže samo 4 šarafa s doljnje strane :-D
samo evo ja sam imao tu sapphire 15 dana i crkla je, dns je nosim na servis...
a kad dođe od tamo, ide direktno na oglasnik :-D
Imam i ja sapphire 5550 i sad sam vidio, stvarno nema nikakve naljepnice i izgleda da cooler drže samo 4 šarafa s doljnje strane :-D
ta 5550 vjerojatno je singleslotaca pa nema naljepnicu...
Ako tražiš zamjenu za nju,sačekaj dak vidiš rezultate servisa.Možeš kasnije u trgovini,gdje si je kupio,uzeti nešto jače uz doplatu.
http://media.schottenland.de/pi/Sapphire-HD5550-11170-23.jpg
zato i nema naljepnicu xD...bia je jedan bolji model sa boljim coolerom a ti uboa losiji xD
Ako tražiš zamjenu za nju,sačekaj dak vidiš rezultate servisa.Možeš kasnije u trgovini,gdje si je kupio,uzeti nešto jače uz doplatu.
A kad su kod njih te 5670 preskupe......
inaće infospot.....
zato i nema naljepnicu xD...bia je jedan bolji model sa boljim coolerom a ti uboa losiji xD
Koja je 5550 bolja od ove?
Koliko vidim,doduše VTX3D,5550 nekih 400-njaka kuna.A ista 5670 oko 500kn.
trenutna konfa:
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 2048MB RAM
Hard Drive: 160 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT
Motherboard:ASUS P5K SE
PS: MS 400W
frend kupuje novu grafičku i htio bi kupit GAINWARD GeForce GTS 450, 1GB GDDR5 ali nezna dal će mu napajanje izdržat... pa imate još kakvih prijedloga? možda hd5750 rađe na tu konfu ili koja druga?
trenutna konfa:
CPU: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz (2 CPUs), ~2.7GHz
Memory: 2048MB RAM
Hard Drive: 160 GB
Video Card: NVIDIA GeForce 8600 GT
Motherboard:ASUS P5K SE
PS: MS 400W
frend kupuje novu grafičku i htio bi kupit GAINWARD GeForce GTS 450, 1GB GDDR5 ali nezna dal će mu napajanje izdržat... pa imate još kakvih prijedloga? možda hd5750 rađe na tu konfu ili koja druga?
Ja bih išao na ovu grafu: http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx-3d-pcie-ati-radeon-hd5670-512mb-v2/39423 zbog napajanja.
On treba mijenjati i to napajanje i to pod hitno !!!
Juče mi je stigao Dell u2311h, prezadovoljan sam. Sad još moram uzet grafu ali malo sam surfao internetom pa sam se zbunio.
Znači izbor je pao na ove dvije grafičke.
MSI GTX 560 ti TWIN FROZR III HAWK i ATI 6970 2 GB.
Šta bi mi bilo bolje od tog dvoje uzet?
Juče mi je stigao Dell u2311h, prezadovoljan sam. Sad još moram uzet grafu ali malo sam surfao internetom pa sam se zbunio.
Znači izbor je pao na ove dvije grafičke.
MSI GTX 560 ti TWIN FROZR III HAWK i ATI 6970 2 GB.
Šta bi mi bilo bolje od tog dvoje uzet?
6970
Evo naručio sam ATI 6970 Saphire iz ADM-a.