Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.940.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
itomic009 kaže...
SpyGi kaže...

MSi GTX 560 Ti HAWK Twin Frozr III radi na 950mhz mene sad zanima bi li on mogao derati na jedno 1070MHz stabilno ?

Tko to "on" ??

Ma ona,pogrijesio sam sta sad se pravite mutavi ;S da li MSi GTX 560 Ti HAWK moze raditi stabilno na 1070MHz

14 godina
SpyGi kaže...
itomic009 kaže...
SpyGi kaže...

MSi GTX 560 Ti HAWK Twin Frozr III radi na 950mhz mene sad zanima bi li on mogao derati na jedno 1070MHz stabilno ?

Tko to "on" ??

Ma ona,pogrijesio sam sta sad se pravite mutavi ;S da li MSi GTX 560 Ti HAWK moze raditi stabilno na 1070MHz

Zezam te, znam na šta si mislio. Koliko ja znam nedrži nitko GTX 560 Ti na toliko visokoj frekvenciji  !! Uhvatiti 1.0ghz je već puno, a više od toga je previše !

15 godina
protjeran
itomic009 kaže...
SpyGi kaže...
itomic009 kaže...
SpyGi kaže...

Tko to "on" ??

Zezam te, znam na šta si mislio. Koliko ja znam nedrži nitko GTX 560 Ti na toliko visokoj frekvenciji  !! Uhvatiti 1.0ghz je već puno, a više od toga je previše !

Ma oke je :D,a kad je ona na 1GHz moze li konkurirati GTX 570 ?

14 godina
SpyGi kaže...
itomic009 kaže...
SpyGi kaže...
itomic009 kaže...
SpyGi kaže...

Tko to "on" ??

Ma oke je :D,a kad je ona na 1GHz moze li konkurirati GTX 570 ?

Da, na taktovima oko 1.0 Ghz (može i manje malo ) daje u prosjeku performanse kao GTX 570 !! Pogledaj par review-a po netu od GTX 560 Ti pa ćeš vidjeti sam.

14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9744

Moze li se ova otkljucati referentna je i najjeftinija :)

Naravno da se može otključati.

Dokaz:

Šifra proizvoda mi kazuje da je to ova grafa...

http://www.msi.com/product/vga/R6950-2PM2D2GD5.html

Referentan cooler -- BIOS switch -- unlock 100% osiguran.

Nemas beda, uzmi tu grafu i unlockaj je cim prije u HD6970! {#}

To ti bih osobno preporucio i na tvom mjestu bih pozurio dok jos imaju tu ''staru'' zalihu na skladistu!

14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Narucio sam XFX Core80 650W i Gigabyte HD 6970...jer mi je budzet tanji malo..nego mene sad zanima jel 6970 ima 8pin i 6pin konektor i ima li ovaj XFX to ?

http://xfxforce.com/en-us/Products/ProductDisplay/PowerSupplySeries/PowerSupplyModels.aspx?product=34918&Series=Classic-Series&Model=650W-PSU

Pod specifications  ispod same slike ti pise koliko ima konektora!

14 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
itomic009 kaže...
SpyGi kaže...

Tko to "on" ??

Naravno da može, ide ona i na 1130 - 1150MHz bez pol beda... Ipak je to HAWK s TFIII coolerom, koja se OC-a kao bijesna...

16 godina

Triple post!

Za ručak jedes RIBLJU ČORBU,a za užinu DIVLJE JAGODE,dok ti u dvorištu cvjeta CRVENA JABUKA.Ujutro se rano dižeš pa guraš PARNI VALJAK,posle podne čistiš PRLJAVO KAZALIŠTE.U današnjim kafićima je ZAB
14 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Triple post!

Neće se ponoviti, obećajem!

{#}

15 godina
protjeran
Vodič za odabir grafičke kartice

A jesu 8pin i 6pin plus 2pin isto ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Caesar et Brutus kaže...
SpyGi kaže...
itomic009 kaže...
SpyGi kaže...

Tko to "on" ??

Naravno da može, ide ona i na 1130 - 1150MHz bez pol beda... Ipak je to HAWK s TFIII coolerom, koja se OC-a kao bijesna...

Sad si malo pretjero !! Neznam baš da idjedna radi stabilno na preko 1.1 Ghz !!!

15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Kako da ne, na 2GHz...

Ako ja na svoju 6970 stavim Accelero Extreme to znači da bi bez problema radila na 1100Mhz za 24/7!?

14 godina
neaktivan

@itomic, ATi:

Dobro, malo sam pretjerao, što je da je... Isprike zbog toga. Poanta je u tome što sam mu htio dočarati kako 1070MHz ipak ne bi smjelo biti prevelik zalogaj za ovu grafu. Samo sam to predočio na malo pretjeran, preuveličan način.

Hvala što ste me upozorili na pogrješku.

Gledam jednu stranicu: http://www.hardocp.com/article/2011/04/25/msi_n560gtxti_hawk_video_card_review/8

Dakle, HAWK bi bez problema mogao dostici nekih 1050-1070MHz, no ne vjerujem da bi bas isao preko toga.

Ispravio sam gornji post. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 16:21 (Caesar et Brutus).
14 godina

ima li uopce potrebe clockat graficke kartice koje zasad sve tiraju na full hd bez problema...i ima li potrebe objasnjavat to nekom ko ce prije sprzit grafu nego je ocat...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
14 godina
Caesar et Brutus kaže...

@itomic, ATi:

Dobro, malo sam pretjerao, što je da je... Isprike zbog toga. Poanta je u tome što sam mu htio dočarati kako 1070MHz ipak ne bi smjelo biti prevelik zalogaj za ovu grafu. Samo sam to predočio na malo pretjeran, preuveličan način.

Hvala što ste me upozorili na pogrješku.

Gledam jednu stranicu: http://www.hardocp.com/article/2011/04/25/msi_n560gtxti_hawk_video_card_review/8

Dakle, HAWK bi bez problema mogao dostici nekih 1050-1070MHz, no ne vjerujem da bi bas isao preko toga.

Ispravio sam gornji post. {#}

To je extremni overclock sa te stranice sa dizanjem napona maximalno i to po meni nije baš za standradnu 24/7 upotrebu. A inače GTX 560Ti kad je oko 1 Ghz clokana je već na razini GTX 570 pa mislim da netreba onda pretjerivati sa daljnim dizanjem napona za par posto bolje performanse. Sa 1 ghz core taktom se Hawk može nositi kroz stalnu upotrebu i to je kažem odlično već i netreba "ubit" grafu maximalno. Definitivno najbolja kupnja je Hawk verzija GTX 560 Ti grafe sve do nekih nereferentnih GTX 570 grafa . http://www.protis.hr/products/details/msi-gtx560ti-hawk-twinfrozr-iii-1gddr/45201

16 godina
neaktivan

Bok danas sam prodo svoju graficku HD4870 i treba mi sto prije nova naso sam jednu hd5850 za 1200kn sa garancijom na 24mj pa me zanima jel se isplati to kupit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kiki402 kaže...

Bok danas sam prodo svoju graficku HD4870 i treba mi sto prije nova naso sam jednu hd5850 za 1200kn sa garancijom na 24mj pa me zanima jel se isplati to kupit

Uzmi HD 6850 iz trgovine za manje para, ili dodaj za HD 6870 još 150 kn !! Ali inače HD 5850 je još i dalje odlična grafa.

16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
kiki402 kaže...

Uzmi HD 6850 iz trgovine za manje para, ili dodaj za HD 6870 još 150 kn !! Ali inače HD 5850 je još i dalje odlična grafa.

vidim da u protisu ima msi6870 1gb za 1384kn da uzme onda tu jel ima mozda neka bolja u toj cijeni da ne prelazi 1400kn

14 godina
kiki402 kaže...
itomic009 kaže...
kiki402 kaže...

vidim da u protisu ima msi6870 1gb za 1384kn da uzme onda tu jel ima mozda neka bolja u toj cijeni da ne prelazi 1400kn

Nema, HD 6870 i GTX 560 ( bez Ti ) se mogu kupiti do 1400 kn a performanse su im iste maje više. Sad šta preferiraš Nvidia  ili AMD pa izaberi.

14 godina
neaktivan
kiki402 kaže...

Izvoli:

http://www.magazinrs.hr/product.asp?product=vga-ati-xfx-hd6870-900m-1gb-ddr5-displayport-x2-v12&code=XFX%2DHD%2D687A%2DZNFC

To ti je moja preporuka! Malo je jeftinija od MSI-a u Protisu, a jednako dobra.

16 godina
neaktivan

hmm ima li mozda kakve razlike u hladnjacima jer 80kn vise mi nije problem dat ako ce ova mozda malo bolje hladit ili neki k....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kiki402 kaže...

hmm ima li mozda kakve razlike u hladnjacima jer 80kn vise mi nije problem dat ako ce ova mozda malo bolje hladit ili neki k....

Ima razlike u buci i hlađenju, ali su ove dve jednako "loše" ;)

14 godina
neaktivan
kiki402 kaže...

Nema nikakve razlike u hladnjacima, potpuno su isti. TFII/III su nešto skuplji... Preko 1400kn.

16 godina
neaktivan

pa koju onda uzet :D ima u protisu vise vrsta VTX,MSI,SAPPHIRE razlika u 10kn vise manje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kiki402 kaže...

pa koju onda uzet :D ima u protisu vise vrsta VTX,MSI,SAPPHIRE razlika u 10kn vise manje :)

Sapphire ti ima bolji ( čitaj tiši pri punom gasu ) hladnjak od tih, ali tih više trenutno nema. Od ove dve ti je svejedno koju uzmeš kad su iste !!

14 godina
neaktivan
kiki402 kaže...

Na tvom mjestu ja bih požurio i što je prije moguće upiknuo ovu zvijer od grafe: http://www.gor-info.com/shop/komponente/graficke-kartice/msi-1/msi-hd6870-hawk-twinfrozr-iii-1gb-gddr5.

Izvrstan nereferentni TFIII cooler, HAWK verzija koja doslovce rula, da se super OC-ati i sve...

Požuri   pa ih kontaktiraj   jer imaju jos samo jednu. Zaista se isplati za 1450kn.

http://www.gor-info.com/shop/index.php?route=information/contact

Moja preporuka! 

MSI R6870 Hawk :) MSI R6870 Hawk :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 18:00 (Caesar et Brutus).
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
kiki402 kaže...

Na tvom mjestu ja bih požurio i što je prije moguće upiknuo ovu zvijer od grafe: http://www.gor-info.com/shop/komponente/graficke-kartice/msi-1/msi-hd6870-hawk-twinfrozr-iii-1gb-gddr5.

Izvrstan nereferentni TFIII cooler, HAWK verzija koja doslovce rula, da se super OC-ati i sve...

Požuri   pa ih kontaktiraj  jer imaju jos samo jednu. Zaista se isplati za 1450kn.

http://www.gor-info.com/shop/index.php?route=information/contact

Moja preporuka! 

eo bas zovem i nejavlja se nitko :D jel znas mozda koje je radno vrijeme

14 godina
neaktivan
kiki402 kaže...

eo bas zovem i nejavlja se nitko :D jel znas mozda koje je radno vrijeme

Ovdje ti sve lijepo piše:

http://www.nabava.com/gor-info

14 godina
neaktivan

Koja bi grafička bila dobra za rezoluciju 1440*900. Cpu 2,7 athlon x2, 3gb rama, 450 xfx napajanje

0 0 hvala 0
14 godina

GTS 450/HD5770...

kolko para misliš dati za grafu?

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice