- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa zašto da ne, solidan je i ne bi trebalo biti brige.
je al imam jedan problem...>DVD mi nece procitat cd/dvd ... Ubacim bilo koji drugi radi, ubacim cd od xfx samo ga salta i ne ucita nista..
Pa skines direktno s neta drivere za grafu. Taj cd baci u smece.
Nemoj u smeće, ja to koristim kao podmetač kad pijem pivo.
Ja imam Asus DirectCU II
R9 290 i ne da je dobra ,nego...Overklokovao sam je jos malo , i nevjerujem dobijam oko 100FPS , u BF4 na Max i FullHD...Stvarno Bestbuy...
Ja imam Asus DirectCU II
R9 290 i ne da je dobra ,nego...Overklokovao sam je jos malo , i nevjerujem dobijam oko 100FPS , u BF4 na Max i FullHD...Stvarno Bestbuy...
Do koliko si ju clocknjia ?
Ja imam Asus DirectCU II
Realno, tebi je monitor bottleneck tu, igrati full hd sa takvom grafom je ....
I ne znam odakle ti da je ta grafa best buy
Ja imam Asus DirectCU II
Are u jealous or what the .uck!!!
Bestbuy je subjektivan pojam. Koji problem imas covjece?
Ne budi dijete, ja sam samo realan.
Ako ti je R9 290 best buy na 1080p onda nisi objektivan ni upoznat sa ostatkom R9 serije! Moj komentar je na mjestu, ako si se nasao uvrijedjenim izvini.
Ali budimo realni
Ne budi dijete, ja sam samo realan.
Ako ti je R9 290 best buy na 1080p onda nisi objektivan ni upoznat sa ostatkom R9 serije! Moj komentar je na mjestu, ako si se nasao uvrijedjenim izvini.
Ali budimo realni
Ne, nisi ti mene uvrijedio ni sekunde, ima cinizma u tvojoj recenici, to mi je vec djetinjasto a i bezveze.
Ja sam rekao uopsteno da je bestbuy , moze ona i na UHD ekrane, ali ja licno koristim Full HD... Inace kada se overklokuje , cak i prestize performanse AMD R9 290X sto je odlicno,dobro hladjenje,tiha... Ko je zahtjevan Gamer, nece mu trebati nista bolje od ove jos dugo, a cjena u odnosu na R9 290X varijantu je znatno manja+prestize performanse uz OC. Ovo je moje subjektivno misljenje...Sto se ti ce clock-a ja sam je uspio clock-ovati na 1435MHz Memoriju i 1820Mhz Core, ali sve zavisi od cipa do cipa...
Ja sam rekao uopsteno da je bestbuy , moze ona i na UHD ekrane, ali ja licno koristim Full HD... Inace kada se overklokuje , cak i prestize performanse AMD R9 290X sto je odlicno,dobro hladjenje,tiha... Ko je zahtjevan Gamer, nece mu trebati nista bolje od ove jos dugo, a cjena u odnosu na R9 290X varijantu je znatno manja+prestize performanse uz OC. Ovo je moje subjektivno misljenje...Sto se ti ce clock-a ja sam je uspio clock-ovati na 1435MHz Memoriju i 1820Mhz Core, ali sve zavisi od cipa do cipa...
i 1820Mhz Core@20V
LAŽEŠ MELITA.
Nitko ju još nije diga priko 1260/1600mhz a da je prošla neki bench. Zavrti neki od bencheva na forumu pa daj dokaz za tako nevjerojatnu izjavu.

Ajde ako si ju toliko digao odmah na Hwboot.org,jedino ako imaš neko ekstremno hlađenje. Makar mislim da si se uvalio u laži do grla.
Evo i rezultata za r9 290
moj post je bio šala, covjek je ocigledno pogrijesio!lp
Ja imam Asus DirectCU II
Zasto je usko grlo, ta grafa je taman za 1080p, na 1440p jedna se vec muci u zadnjim naslovima.
Ja imam Asus DirectCU II
Zasto je usko grlo, ta grafa je taman za 1080p, na 1440p jedna se vec muci u zadnjim naslovima.
Ma pusti trolla. Po njemu je R7 240 taman za 1080p.
Kad pogledam vase komentare i "vase" konfiguracije koje ste naveli da imate, mogu jedino zakjuciti da lazete o njima (a iskreno lazete sebe sto je jadno) jer danas jedna r9 270 je dovoljna za HD gaming.
Boze svasta ima na ovom forumu.
Chaselol tebe vidim da se u velikom broju tema trpaš i kad treba i kad ne treba i uglavnom sa gugl znanjem, ako nisi siguran a nisi probao, pusti nek netko drugi odgovori, pametuješ ljudima o proizvodu koji oni imaju...
Kad pogledam vase komentare i "vase" konfiguracije koje ste naveli da imate, mogu jedino zakjuciti da lazete o njima (a iskreno lazete sebe sto je jadno) jer danas jedna r9 270 je dovoljna za HD gaming.
Boze svasta ima na ovom forumu.
Hoces da kazes da ja zapravo nemam konfiguraciju koja mi stoji napisana?
Ma pusti redikula. Nek svrsava po svojoj 270. To mu je najbolje sta moze.
Edit: ispravak typa.
moj post je bio šala, covjek je ocigledno pogrijesio!lp
jesam Sorry , nije 1435 vec 1235mhz i umjesto 1820 je 1620Mhz , u brzini sam pogrjesio...Nije bila namjera. Iskreno kazem i ne hvalim se sto imam dobar OC , jer i bez njega gura sve naslove na 1080p sa 60+FPS (High to Ultra settings), i po meni je jos jednom kazem bestbuy za 1080p , jer vec na najnovijim naslovima zaostaje , u +1440p rezolucijama.
Ma pusti redikula. Nek svrsava po svojoj 270. To mi je najbolje sta moze.
woah, tacno neke ljude yebe gramatika strasno.
Elem, kroz moj komp je proslo vise 280x/270x grafickih kartica nego sto ste vas dvojica cevapa pojeli, tako da znam sta pricam a laprdajte i dalje /ignore
P.S. jedini razlog sto stavljam linkove sa google jer se drugacije s vama ne moze razgovarati.
I od najpametnijeg ima pametniji. To je nase drustvo. To su balkanska posla
Nema veze s ismijavanjem. Neka krajeve za njegov 270. To mi je najbolje što mogu.
woah, istina neki ljudi yebe gramatiku strastveno. Eleme, kroz moj comp je više 280x/270x grafičke kartice od vas dvoje ĆEVAPI jesti, tako da znam o čemu pričam je laprdajte i dalje / ignore
PS jedini razlog zašto sam stavio linkove od Googlea, jer inače s vama ne mogu govoriti. A tu su i pametniji od najpametniji. To je naše društvo. To su balkanska posla
Ako je nekome 30fps igrivo, onda se može reći da je R270 je dovoljna.
i btw i kroz moj pc je proslo hrpa flagship karti, pa se ne kurcim.
Nema veze s ismijavanjem. Neka krajeve za njegov 270. To mi je najbolje što mogu.
woah, istina neki ljudi yebe gramatiku strastveno. Eleme, kroz moj comp je više 280x/270x grafičke kartice od vas dvoje ĆEVAPI jesti, tako da znam o čemu pričam je laprdajte i dalje / ignore
PS jedini razlog zašto sam stavio linkove od Googlea, jer inače s vama ne mogu govoriti. A tu su i pametniji od najpametniji. To je naše društvo. To su balkanska posla
Ako je nekome 30fps igrivo, onda se može reći da je R270 je dovoljna.
i btw i kroz moj pc je proslo hrpa flagship karti, pa se ne kurcim.
a dobro sad 30 fps, to još nisam vidio kod sebe
Pokreni crysis 3 na very high sa msaa, ili bf4 na ultra, i ubrzo ces vidjeti i manje od 30.
Pokreni crysis 3 na very high sa msaa, ili bf4 na ultra, i ubrzo ces vidjeti i manje od 30.
Pa nisu to jedine dvije igre koje ljudi igraju. Crysis je ionako igra napravljena samo radi benchmarka i niceg drugog, sranje obicno.