Radeon R9 270X Club

poruka: 917
|
čitano: 141.724
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Radeon R9 270X Club
ZekoPeko5 kaže...

A mogao si navesti koji točno procesor koristiš, čak nije od lošega za 100 kn uzeti i aftermarket hladnjak, npr. LC CC 95 košta toliko, pasta dolazi s njime.

Nadalje, kakvo kućište imaš??? Možeš i u njega dograditi kakav ventilator, te na taj način pojačati protok zraka, a samim time i hlađenje svih komponenti unutar kućišta.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
10 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

kakav procesor imas i jel na njemu stock hladnjak?

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Dakle, 

Processor: AMD A8 6600K APU  3.9 ghz 4 jezgre

kuciste ima 2 ventilatora(1 prednji i jedan iza) s tim da je 1 na procesoru i jedan na grafi,dakle sve ukupno 4

dalje nez ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 20:31 (ZekoPeko5).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupiš si bolji cooler za CPU, i pasti će ti temperature.
Ima ih od 120, do 500, ako ne i preko 500 kn.
Optimizam je nedostatak iskustva.
10 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

ma dosta mu je lcc 95 za 100 kuna, a ako hoce malo bolje nek uzme lcc 120 koji je best buy, a krece se malo iznad 150 kuna.

Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

jel mi mozes dat trgovinu koja ima za prodat,ako moze da ima i prijevoz...

10 godina
neaktivan
ZekoPeko5 kaže...

jel mi mozes dat trgovinu koja ima za prodat,ako moze da ima i prijevoz...

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=lc+95

http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=LC-CC-120

12 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Evo naruci sam 120-etku,s prijevozom dode 200kn... jos samo da grafa dode u trgovinu i to je to,valjda..

hvala

javim kad dode

3 0 hvala 2
15 godina
Radeon R9 270X Club

ja imam lcc 120 i temperatura nakon igranja gta v sad po ovim vrucinama je ispod 30

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Radeon R9 270X Club

sigurno imas amd konfu...krivo ti pokazuje to vec i "vrabpci" na granama znaju!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Pa ako ga drzi (FX 8300) na 3.3Ghz nece taj preci 40*C realno.... dok ne clockne na barem 4ghz, taj proc se ne isplati (s jacom grafom ofkors)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
Radeon R9 270X Club

40°c nemres na vodi, daj molim te...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Stjepanj kaže...

40°c nemres na vodi, daj molim te...

Pa na vodi i 3.3ghz CPU 95W sumnjam da ce preci 40stepeni C

http://valid.canardpc.com/cache/banner/gru6mh-4.png
15 godina
Stjepanj kaže...

chaselol kaže...
Stjepanj kaže...

Pa ako ga drzi (FX 8300) na 3.3Ghz nece taj preci 40*C realno.... dok ne clockne na barem 4ghz, taj proc se ne isplati (s jacom grafom ofkors)

imam da, pa prije je temp bila jos niza, sad kako je vislja vani je vislja i ovako...zasto nemoguce? cuo sam i ja da znaju imati problema sa pokazivanjem temp, kako se to moze rijesti, da ocitam tocnu temp?

12 godina
RuskeGTT kaže...
 imam da, pa prije je temp bila jos niza, sad kako je vislja vani je vislja i ovako...zasto nemoguce? cuo sam i ja da znaju imati problema sa pokazivanjem temp, kako se to moze rijesti, da ocitam tocnu temp?

pa rekao si ispod 30 stupnjeva na vrućinama i nakon igranja gta

ako su vrućine, onda je barem 25 stupnjeva vani, u kućištu još koji stupanj gore i nema šanse da ti proc radi (i to nakon igranja gta - koliko "nakon"?) na par stupnjeva iznad temperature na kojoj stoji i kad je ugašen - sigurno je iznad 30 i kad je idle

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 16:15 (picajzla0707).
15 godina
picajzla0707 kaže...
RuskeGTT kaže...

pa rekao si ispod 30 stupnjeva na vrućinama i nakon igranja gta

ako su vrućine, onda je barem 25 stupnjeva vani, u kućištu još koji stupanj gore i nema šanse da ti proc radi (i to nakon igranja gta - koliko "nakon"?) na par stupnjeva iznad temperature na kojoj stoji i kad je ugašen - sigurno je iznad 30 i kad je idle

30-45min, max 1h...

12 godina
protjeran
Radeon R9 270X Club

Meni temeratura 270x xfx je 39 stupnjeva kada nis neradim , upravo sada pisem na bugu i to je to . Proc se grije na 47.5 . Jesu to normalne temperature za nikakav rad na kompu . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Adict kaže...

Meni temeratura 270x xfx je 39 stupnjeva kada nis neradim , upravo sada pisem na bugu i to je to . Proc se grije na 47.5 . Jesu to normalne temperature za nikakav rad na kompu . 

Pa opet su povelike temperature sto se tice procesora kod mene su te u full loadu za procesor  kad je na stock a graficka mi je u idle jedna 25°C a druga 29°C 

13 godina
neaktivan
Adict kaže...

Kad si zadnji put cistio masinu od prasine i koliko ti je stara pasta na procesoru :P

12 godina
protjeran
chaselol kaže...
Adict kaže...

Kad si zadnji put cistio masinu od prasine i koliko ti je stara pasta na procesoru :P

MAsinu cistim svakih mj dana , trenutno je jos otvorena bocna stranica i ima malo prasine , Pasta je stara mj dana , mozda malo vise od kako sam proc uzeo novi . trenutno proc na 55 stupnjeva , ili sam nanio krivo pastu ili je hlčadnjak slab iili krivo opcitala temperature , cudno mi je jer proc rade na 10 posto tj nimalo nerade a on je kipuc ;) 

15 godina
Adict kaže...

MAsinu cistim svakih mj dana , trenutno je jos otvorena bocna stranica i ima malo prasine , Pasta je stara mj dana , mozda malo vise od kako sam proc uzeo novi . trenutno proc na 55 stupnjeva , ili sam nanio krivo pastu ili je hlčadnjak slab iili krivo opcitala temperature , cudno mi je jer proc rade na 10 posto tj nimalo nerade a on je kipuc ;) 

Pa onda ili ti je los hladnjak  ili ga nisi dobro postavio pa su ti tako velike temperature jesi li klokao procesor. Medjutim ovo nije tema za procesor nego za graficku tako da mislim da ostala pitanja postavljas za procesor u drugoj temi a ne ovdje.

14 godina
Adict kaže...

Provjeti ti temperature pod opterećenjem, npr. dok nešto igraš ili dok recimo vrtiš neki benchmark, ovo što sad pitaš ne znači ništa.

Imaš temu za takva pitanja, Temperature vaših PC grijalica.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
12 godina
neaktivan

Ej,dosla je 120. i nije imala jedan dio(onaj za pricvrscivanje) ali opet se dalo ugradit,stavio sam novu pastu,ali temperatura mi se cini ista,zasto?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 19:12 (ZekoPeko5).
10 godina
Radeon R9 270X Club

Moze pomoc decki,imam powercolor r9 270x i na dvi na vga mi radi super samo sto u gamingu dobijam neke horizontalne linije kao sjene,e toga nema kad spojim na hdmi al mi se rusi drajver na hdmi portu,jel itko zna zasto i jeli imao slican problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Ja znam da nikad vise amd necu kupiti, vidim da masa ljudi ima razne probleme, ukljucujuci i mene...

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Igormaric kaže...

Moze pomoc decki,imam powercolor r9 270x i na dvi na vga mi radi super samo sto u gamingu dobijam neke horizontalne linije kao sjene,e toga nema kad spojim na hdmi al mi se rusi drajver na hdmi portu,jel itko zna zasto i jeli imao slican problem?

Ako imas problema sa slikom dok koristis VGA kabl, onda je to problem sa kablom jednostavno.
A sto se tice HDMI, reinstaliraj drivere kako treba i sve ce raditi :)

Da, to se zna desavati ako si clockao memoriju tako da spusti je nazad malo!

@alien, ja preko 4 godine koristim amd i kad nadjes na hardverski problem to se rijesi preko garancije, a softverski se da rijesiti isto tako. Sta je kod tebe problem?

P.S. nisam vise clan ovog kluba, prodao sam svoju r9 270 i uzeo starijeg i jaceg brata 7950 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 18:01 (chaselol).
11 godina
neaktivan
Radeon R9 270X Club

Ma imao sam 2 nvidie prije amd-a i nikad problema, ni sa driverima ni hardwerski, evo sad prvi amd, odmah neki problemi... Ma crashaju se driveri, black screen, vertikalne linije, ingame radi normalno, samo u 2d se dogada...

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP

0 0 hvala 0
11 godina
Ja ne razumijem kako ja nikad nisam imao problema sa amd grafikama, a dosta sam ih imao.
Ovdje malo, malo neki problemi sa grafuljama, driverima i sa cim jos. Pomozite mi da i meni krenu ti problemi molim vas.
Hejjjjj
13 godina
neaktivan
alien20 kaže...

Ma imao sam 2 nvidie prije amd-a i nikad problema, ni sa driverima ni hardwerski, evo sad prvi amd, odmah neki problemi... Ma crashaju se driveri, black screen, vertikalne linije, ingame radi normalno, samo u 2d se dogada...

Sad sam se sjetio tebe i tvoje kuknjave. Imas problema s hardverom otkad si kupio grafu i ne nosis je na garanciju. 

11 godina
neaktivan
chaselol kaže...
alien20 kaže...

Sad sam se sjetio tebe i tvoje kuknjave. Imas problema s hardverom otkad si kupio grafu i ne nosis je na garanciju. 

ma treba mi racunalo i nemogu ostati tjedan dana bez njega

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice