Radeon R9 270X Club
- poruka: 917
- |
- čitano: 141.359
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

isto 14.6 i nemam nikakvih problema, zadovoljan
Sapphire r9 270x ili Powercolor r9 270x PCS+
koja je bolja? i koju mi preporucujete uz fx6300 procesor i da li neko poseduje jednu od navedenih?
Sapphire r9 270x ili Powercolor r9 270x PCS+
koja je bolja? i koju mi preporucujete uz fx6300 procesor i da li neko poseduje jednu od navedenih?
imao sam sapphire bas tuu i ne preporucujem,ventovi jako slabasni,jedan mi cak bio poceo lupat u plastiku neku na nekoliko obrtaja,takodje ne drzi ju dovoljno hladnu,ako hoces da ti ne probije mozak moras ju drzat na max 40% fan speed a tad su temperature u full loadu od sale 72 stepena,inace kvaliteta izrade losa,mada i powercolor nije nista bolji,po stocku inace jako bucan
aj ti ko covjek biraj Gigabyte windforce ili Asus DCU II ili makar MSI gaming kartice,ovo ostalo je skalamerija
Imao sam 7770ghzEDPCS+ i grafa je bila tiha i hladna cak i sa jednim ventom!
Bas prije par dana sam bio u dilemi uzeti tu pcs 270x ili od asusa obicnu 270, odlucio sam se za asusa jer ima god vise garancije a kad se clockne daje bolje rez od atock 270x.
Slobodno uzmi tu PowerColorku neces pogrijesiti.

Imao sam 7770ghzEDPCS+ i grafa je bila tiha i hladna cak i sa jednim ventom!
Bas prije par dana sam bio u dilemi uzeti tu pcs 270x ili od asusa obicnu 270, odlucio sam se za asusa jer ima god vise garancije a kad se clockne daje bolje rez od atock 270x.
Slobodno uzmi tu PowerColorku neces pogrijesiti.
pogledaj sve reviewe od 270X i vidjet ces powercolorova je najglasnija
nisam to lupio tek tako,raspitivao sam se kad sam kupovao 270X nazalost nisam imao keša za bolju i uzeo prokleti sapphire
a znas kakvo iskustvo preci sa DCU II coolera na sapphire dual X :/

Imao sam jednu dualX na testu r9 280 i bila je bucna ko sam vrag, a sutra mi stize asus pa cemo testirati.
P.S. odvrnes muziku i ne cujes nista

Kakva je za gaming PSC+ da li moze da gura ove nove igre ?
cuo sam da je tiha i hladna zbog prisustva PSC-a
Pa rezultat ti je 5,9
Pa rezultat ti je 5,9
Ajde pogledaj bolje, koliko piše pod dvije stavke za grafičku karticu? 5.9 je HDD,
e sad je druga stvar što sustav za ukupnu ocjenu uzima najslabiji rezultat,
ali što je je, grafička ima ocjenu 7.9 što je max.
Pa vidis da ga zezam ali ti Valentino ocito sve bukvalno shvacas namjerno sam mu i napisao da je 5.9.A sami razlog zezancije on to dobro zna iz proslih postova na ovom forumu.
Pa vidis da ga zezam ali ti Valentino ocito sve bukvalno shvacas namjerno sam mu i napisao da je 5.9.A sami razlog zezancije on to dobro zna iz proslih postova na ovom forumu.
Ja sam Valentin, pročitaj kako piše.
A ovo nisam znao, ipak na ovome forumu ima svega i svakakvih, tako da mi to ne možeš zamjeriti.
Vidio sam ime ali sam preko moba pa mi se nije dalo uredjivati.
Nego pustimo zezanje na stranu zanima me kakve su temperature kod ostalih kad su ov topli dani dosli.Mislim samo na 270/270x seriju ostalo me ne zanima.
Fan speed na 25% i preko 2000 okretaja ? Moja na 30% vrti na cca. 800 okretaja. E moj Gigabyte...
Fan speed na 25% i preko 2000 okretaja ? Moja na 30% vrti na cca. 800 okretaja. E moj Gigabyte...
da cudne brojke, i mene zanima kaj s tim! moze ss od gpu-z tokom loada?
dakle u idleu ti se ventovi vrte na 2000rpm? morat cu istraziti...lp
edit. nazalost gigabajt je malo pojacao nepotrebno rpm kartici, no zato daje odlicne niske temperature s nesto visom bukom!
Nisam to nigdje vidio da grafa ima 48C u gamingu sa ovim standardnim zračnim hladnjacima.
Nisam to nigdje vidio da grafa ima 48C u gamingu sa ovim standardnim zračnim hladnjacima.
da skoro...
Ja sam spustio voltazu grafi i downclockao je malo, radi mi na 57*C pod opterecenjem, ispod tesko da ce ici bilo koja......
Jel ko stavljao bios od 270X na obicnu 270?
mislim da nemože
mislim da nemože
Ma moze sigurno, znam lika stavljao na asus 270X radi bez ikakvih problema, samo se vise "trosi" da koristi vise struje itd
Dal bi mogla ova napojna (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139008) da drzi ovu graficku (http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=500#Specification) Grafa zahtjeva 2x 6 pin ... a napojna ima 1x 6 pin ali ja bi doda i adapter molex to 6 pin.... dal bi to mogli ici ?