Odabir grafe
- poruka: 55
- |
- čitano: 6.377
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Nisam siguran, uzmii sve u jednoj trgovinu, svedno kojoj, i sračunaj cjene, i pogledaj gdje je najeftinije kad sve skupa izračunaš + poštarina, u onim u kojim moraš platit, i uzmi tamo gdje je najeftinije, najveća gluposti bi ti bila da sve uzimaš iz druge trgovine, jer ćeš dat 300 kuna samo na poštarinu, ovak kad uzmeš iz jedne, izbjegneš to, a i nemoj to gledat, što je pojedini dio skuplji ili jeftiniji, jer negdi je proc skuplji 100 kuna, negdi grafa jeftinijia, negdi ovo skuplje, negdi ono skuplje, kad se sve izračuna izađe maltene na isto, stoga, kupi sve u jednoj trgovinu, i to je to, 50 kuna za poštarinu na 6000 kuna, ni tamo ni vamo!?
Grafička kartica PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4870 VAPOR-X Dual Slot Fansink, 1GB DDR5, DVI, HDMI, HDTV
LINKS
Grafička kartica PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD 4870 VAPOR-X Dual Slot Fansink, 1GB DDR5, DVI, HDMI, HDTV
LINKS
Kolko para?!
LINKS
Kolko para?!
Koliko ja znam 1500 kn.
NEISPLATIVO
GTX 460 way to go.
LINKS
Kolko para?!
Koliko ja znam 1500 kn.
NEISPLATIVO
GTX 460 way to go.
Znam da je budžet 1500, al je pito za HD 4870, a ako je skuplja od 1100 kuna, onda ne, jer za mal više dobiješ GTX460, ali ako ti je budžet 1500 KN rastegni se malo, i uzmi GTX 460, nećeš se pokajat!?
Pa ja sam reko cijenu, ne buđet.
Grafa dođe 1500 kn koliko znam.
Još najbolje da tražiš HD 5970 za 1500kn.
Dodaj 200 kn, žrtvuj se te kupi 1 gb.
Haha, presmješno, nisam mogo pojmit da je to cjena ha HD 4870, ja sam ju kupio prije dvije godine za 1000 kuna!?
autoru teme, ako je to stvarno cjene, nema šanse, i nemoj puno ispitivat, ljepo smo ti objasnili da za 1500 i nešto sitno više, kupit GTX 460 pa makar i od 786 Mb, iako je po mene smješno da za 100 kuna ne uzmeš verziju od 1 Gb, jer ako se igraš na full HD, osjetit ćeš razliku zbog memorije u propustnosti sabirnice!?
Ako nemaš tolko para, onda nema razmišljanja, kupi neku koja ti je u budžetu (HD 5770, HD 4870, GTX 260 ili HD 4890 - poslagane po snazi), i gotovo, nema razmišljanja ako se para nema!?
a da postavis cijelu konfu pa da te netko savjetuje?
Haha, presmješno, nisam mogo pojmit da je to cjena ha HD 4870, ja sam ju kupio prije dvije godine za 1000 kuna!?
autoru teme, ako je to stvarno cjene, nema šanse, i nemoj puno ispitivat, ljepo smo ti objasnili da za 1500 i nešto sitno više, kupit GTX 460 pa makar i od 786 Mb, iako je po mene smješno da za 100 kuna ne uzmeš verziju od 1 Gb, jer ako se igraš na full HD, osjetit ćeš razliku zbog memorije u propustnosti sabirnice!?
1. To je cijena Vapor-X grafe, a ne obične HD 4870, ali ipak previše.
2. Njegov izbor, ali pošto GTX460 nije grafa za fullHD, onda je model od 768mb logičniji izbor.
2. Njegov izbor, ali pošto GTX460 nije grafa za fullHD, onda je model od 768mb logičniji izbor.
Sve igre igram na HD rezoluciji na najvišim postavkama (samo ponekad bez AA (ili na 2x) jer osjetno zakoči, i Metro baš i nije na vrhuncu...).... I zašto GTX460 nije za fullHD?, Onda nije niti GTX260, GTX275, 4870, 5770, 5830, 5850...
Autore teme, a da ti nama kažeš svoju trenutno konfiguraciju ili koju planiraš kupit?
Mogo si i bolje, ali OK.
Ovo je EPIC FAIL!
U rangu do 1.5k kuna on uzme hd5770 -.-
E da si pametnijidao bi 1 600kn i uzeo gtx 460(gigabyte)
Koja tu 5770 pozdere probavi isere posere i vuce je po podu te je pljune i popisa joj se niz vrat!
P.S.Molim moderatore da ignoriraju ovaj post
Koja tu 5770 pozdere probavi isere posere i vuce je po podu te je pljune i popisa joj se niz vrat!
Sve igre igram na HD rezoluciji na najvišim postavkama (samo ponekad bez AA (ili na 2x) jer osjetno zakoči, i Metro baš i nije na vrhuncu...).... I zašto GTX460 nije za fullHD?, Onda nije niti GTX260, GTX275, 4870, 5770, 5830, 5850...
Nije jer ne može sve upogonit na max.
Sve grafe koje si nabrojo mogu na full HD, ako ti je ostatak konfe extra, ali inače ntit jedna neće pokrenut metro na fullHD sve na max ukljućujući max AA i AF.
Sa GTX460 se može igrat na Full HD rezoluciji i uživat u detaljima! Kao šta sam rekao sve do jedne igre igram na full detaljima sa AA na 0 ili 2 u HD rezoluciji; osim Metro, a čak i Kriza na entuzijast i sa 0xaa kada kloknem grafičku radi na kakvih 30tak FPS-a šta je igrivo). I gotovo.
Da ali bez AA, a meni bez AA igra ne izgleda isto.
Nije jer ne može sve upogonit na max.
Sve grafe koje si nabrojo mogu na full HD, ako ti je ostatak konfe extra, ali inače ntit jedna neće pokrenut metro na fullHD sve na max ukljućujući max AA i AF.
Subjektivno mišljenje je kako kome šta izgleda sa kojim postavkama, i da te ispravim, "svaka" grafa može potjerat sve max na full HD, samo što će sve stojat, al nema veze max je i na full HD, stoga nemoj pričat o nečem o čemu nisi siguran, osim ako imaš GTX 460 sa 786 Mb, i testove s kojima možeš pokazat da neće sve glatko radit na full HD!?