da li ostaviti oba AA u control panelu ili isključiti "obični", a ostaviti FXAA? i šta u igrama uradit, isključiti njihov AA ili ga ostaviti?
što se tiče adaptive v-synca ja sam recimo svakih 15tak sec imao mali tearing s njim (triple buffer je bio uključen). dok s običnim nemam tearinga.
FXAA mozes ukljuciti u nVidia control panelu, mozes i ostavi obicni AA ukljucen u samoj igri ali bas i nema neke koristi od toga.... GPU ce ti raditi "dva" posla, a to bas i nema nekog smisla, FXAA je brzi od klasicnog (manje opterecuje GPU, ali isto tako bas i nije bolji, priblizno dobar jest ali bolji nije).
znači, ako sam dobro shvatio, nema potrebe da ostavljam u igri uključen "obični" AA ako mi je u nvidia control panelu uključen FXAA?
što onda uraditi sa "običnim" AA u nvidia control panelu? staviti ga na "application controlled" ili ga skroz isključiti ako ću već samo taj FXAA koristiti?
p.s. nisam probao adaptive v-sync bez triple buffera. možda probam i to ali opet mislim da će biti po neki tearing.