da li ostaviti oba AA u control panelu ili isključiti "obični", a ostaviti FXAA? i šta u igrama uradit, isključiti njihov AA ili ga ostaviti?
što se tiče adaptive v-synca ja sam recimo svakih 15tak sec imao mali tearing s njim (triple buffer je bio uključen). dok s običnim nemam tearinga.
FXAA mozes ukljuciti u nVidia control panelu, mozes i ostavi obicni AA ukljucen u samoj igri ali bas i nema neke koristi od toga.... GPU ce ti raditi "dva" posla, a to bas i nema nekog smisla, FXAA je brzi od klasicnog (manje opterecuje GPU, ali isto tako bas i nije bolji, priblizno dobar jest ali bolji nije).
znači, ako sam dobro shvatio, nema potrebe da ostavljam u igri uključen "obični" AA ako mi je u nvidia control panelu uključen FXAA?
što onda uraditi sa "običnim" AA u nvidia control panelu? staviti ga na "application controlled" ili ga skroz isključiti ako ću već samo taj FXAA koristiti?
p.s. nisam probao adaptive v-sync bez triple buffera. možda probam i to ali opet mislim da će biti po neki tearing.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Zar stvarno nitko nema nikakve ideje kako to popraviti?