NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 821.166
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
lovac82 kaže...
dreamlord kaže...
pa dobro kako onda na kraju da postavim u nvidia control panelu, a kako u igrama?

da li ostaviti oba AA u control panelu ili isključiti "obični", a ostaviti FXAA? i šta u igrama uradit, isključiti njihov AA ili ga ostaviti?

što se tiče adaptive v-synca ja sam recimo svakih 15tak sec imao mali tearing  s njim (triple buffer je bio uključen). dok s običnim nemam tearinga.

FXAA mozes ukljuciti u nVidia control panelu, mozes i ostavi obicni AA ukljucen u samoj igri ali bas i nema neke koristi od toga.... GPU ce ti raditi "dva" posla, a to bas i nema nekog smisla, FXAA je brzi od klasicnog (manje opterecuje GPU, ali isto tako bas i nije bolji, priblizno dobar jest ali bolji nije).

znači, ako sam dobro shvatio, nema potrebe da ostavljam u igri uključen "obični" AA ako mi je u nvidia control panelu uključen FXAA?

što onda uraditi sa "običnim" AA u nvidia control panelu? staviti ga na "application controlled" ili ga skroz isključiti ako ću već samo taj FXAA koristiti?

p.s. nisam probao adaptive v-sync bez triple buffera. možda probam i to ali opet mislim da će biti po neki tearing.

14 godina

Ostaviš na application controlled i ugasiš u igri AA.. Ostane ti FXAA samo preko NVCP onda.

nanananananananananananananana BATMAAAAN
13 godina
protjeran
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

0 0 hvala 3
17 godina

opa za d3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lijepo je vidjet da i stara GTX560 dobija kakav-takav boost u performansama sa novijim driverima. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Penryn kaže...

Lijepo je vidjet da i stara GTX560 dobija kakav-takav boost u performansama sa novijim driverima. {#}

?

clock2much
17 godina
neaktivan

Čovjek bi pomislio da su se okrenuli optimiziranju samo za Kepler arhitekturu, ali izgleda da nije tako. link

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Penryn kaže...

Čovjek bi pomislio da su se okrenuli optimiziranju samo za Kepler arhitekturu, ali izgleda da nije tako. link

Koliko je moguce da i ja dobijem nekakav boost sa GTX 260 SOC?Morati cu probati te drivere, sumnjam da ima pomaka za DX10 seriju kartica, jer vidim tu samo DX11 naslove.

clock2much
13 godina
Penryn kaže...

Čovječe, pa nemoj tako, kupih gtx560 prije manje od pola godine, nije valjda već za otpad :P

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Čovječe, pa nemoj tako, kupih gtx560 prije manje od pola godine, nije valjda već za otpad :P

Ma kakav otpad, šta ti je. {#}

Ima ona još snage za puno toga.. {#}

15 godina
Piše da driveri daju perfomance boost za 400, 500 i 600 seriju kartica. Baš ću isprobati to na GTX 460, taman imam Batmana instaliranog.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Pa da, logicno je da ce podrska biti i za 400 seriju jer je i ona DX11 serija.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 17:53 (Vegeta).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
Penryn kaže...

Koliko je moguce da i ja dobijem nekakav boost sa GTX 260 SOC?Morati cu probati te drivere, sumnjam da ima pomaka za DX10 seriju kartica, jer vidim tu samo DX11 naslove.

Probaj, nista te ne kosta.

13 godina
neaktivan

zadovoljan sam jako novim driverima,480 bodova vise u 3dmarku 11 od prijasnjih,to je mogu rec odlicno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sorry, ali zasto su polovica vas zapeli za te brojke, to puno ne znaci..... FPS-i, FPS-i....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
lovac82 kaže...

Sorry, ali zasto su polovica vas zapeli za te brojke, to puno ne znaci..... FPS-i, FPS-i....

pa znači ako ti je primjerice fps malo ispod 30, tada ti je svaki fps viška koji možeš dobiti bitan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina

Mislio sam na sinteticke testove i njihove brojke, mene zanimaju samo rezultati u praksi i njihove brojke aka FPS-i.

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Šta je, dobri ovi novi drajveri, ha? Ja još nisam prešao sa 301.10. Je li tko sa keplerom probao ovdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

Šta je, dobri ovi novi drajveri, ha? Ja još nisam prešao sa 301.10. Je li tko sa keplerom probao ovdje?

I ja sam jos uvijek na 301.10 :D

13 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

napisao sam prije,480 bodova vise u 3Dmarku 11 sa gtx 670,to je odlican boost samo promjenom drivera,ista postavke

13 godina
protjeran

Ima li netko ideju zašto mi se jezik kod instalacije tih drivera iz engleskog prebaci u slovenski? I kako, pobogu, da to vratim nazad na engleski???

0 0 hvala 0
16 godina
NiramX kaže...

Ima li netko ideju zašto mi se jezik kod instalacije tih drivera iz engleskog prebaci u slovenski? I kako, pobogu, da to vratim nazad na engleski???

Skini ponovo i instaliraju, te budi siguran da si skinuo drivere na engleski(US)

EDIT:mislim izabereš english(us) prije skidanja tamo na geforce siteu

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.6.2012 17:58 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Skini ponovo i instaliraju, te budi siguran da si skinuo drivere na engleski(US)

EDIT:mislim izabereš english(us) prije skidanja tamo na geforce siteu

Probao sam to već prije i ništa.

13 godina
neaktivan
NiramX kaže...

hm... ne razumijem kako ti se to desi,meni je uvijek engleski

13 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...

I meni je svih ovih godina (a ima ih zaista puno) koliko sam vjeran NVIDIA- i uvijek bio engleski. I onda odjednom neugodno iznenađenje.

13 godina
neaktivan
NiramX kaže...
Blade Runner31 kaže...

I meni je svih ovih godina (a ima ih zaista puno) koliko sam vjeran NVIDIA- i uvijek bio engleski. I onda odjednom neugodno iznenađenje.

ovako si to trebao napisat kad si slovenac haha In me je vsa ta leta (in tam so dejansko veliko), kot sem zvest in NVIDIA nekdaj angleščini. In potem nenadoma neprijetno presenečenje.

13 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...

ovako si to trebao napisat kad si slovenac haha In me je vsa ta leta (in tam so dejansko veliko), kot sem zvest in NVIDIA nekdaj angleščini. In potem nenadoma neprijetno presenečenje.

Još samo da naučim slovenski... {#} Zar stvarno nitko nema nikakve ideje kako to popraviti?

13 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Još samo da naučim slovenski... {#} Zar stvarno nitko nema nikakve ideje kako to popraviti?

nemam pojma stari,ako se skine samo eng driver onda bi trebao biti na engleskom tako da ne kuzim zasto ti se ti desava.drage volje bi ti pomogao ali neznam

13 godina
neaktivan

Neznam dal je pravo mjesto

Ugl. grafička mi rikava (probat ću je ispeć)- imam vertikalne zelene pruge i kockice po ekranu

probao sam problem rješit da sa driver sweeperom, jer sam zabrijo izbrisat totalno sve drivere i planirao snimiti nove. Izbrisat ih mogu preko add-remove programs, ali preko ds ne mogu-jer nešto kenja: Unhandled exception- odem na details neki errori ??

Pitanje je kako da ih se riješim (a da nije rušenje win), i dali postoji neki drugi sličan program?

Znači zanimljivo je da kad uđem u windowse da nemogu ništa- niti otvarat mape, i nakon min- ekran se ugasi. (safe mode radi-ali također s artefaktima, a u biosu nema artefakta)

A kad uđem sa obrisanim driverima (preko add-remova)- mogu se služit windowsima, otvarat mape, slušatr mjuzu- samo što je i slika i dalje u banani? Wif?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 0:37 (klapna).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je isključivo tema o NVidia driverima kao što piše u naslovu

tako da si promašio.

OT:

vraćam upravo sa 304.48 Bete na posljednji WHQL 301.42 jer

su mi stvarali velike probleme.

Adaptive anti-aliasing za sad u niti jednoj aplikaciji ne radi kako treba,

stvara se screen tearing.

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice