Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 622.103
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
donator_bubrega kaže...

Koliko sam čitao performanse nešto ispod GTX 570 i 192-bitna sabirnica.

192- bitna? Nemoguće.

14 godina
neaktivan
NiramX kaže... 

192- bitna? Nemoguće.

GTX660 će biti 192-bitna, ali sa velikom propusnošću memorije, tako da to nije ni važno. GTX660 Ti nemam pojma, nisam uspio naći.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
neaktivan

Zanemari decibele, to je relativna velicina, i svacije uho drugacija reagira na njih. Plus sto ta mjerenja opste nisu izvedena po standardima za mjerenje zvuka, tj. nisu mjerenja izvrsena u posebnim uvjetima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 12:36 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Zanemari decibele, to je relativna velicina, i svacije uho drugacija reagira na njih. Plus sto ta mjerenja opste nisu izvedena po standardima za mjerenje zvuka, tj. nisu mjerenja izvrsena u posebnim uvjetima.

Pa evo ovdje je prikazano kako je mjereno znaci 100cm od kucista tako negdje i bude tvoja udaljenost od kompa tj graficke mozda manje mozda vise.... http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_670_Windforce/27.html

13 godina

Evo offtopic-jel itko ima problema sa sjenama (nazubljene,niske reze,flicker-pogotovo kod likova)?  Meni ista stvar muči kad sam imao 570tku i sad sa 680tkom - mislim nemoguće je da igre trebaju tako izgledati... mislim, baš bode oči kad imaš tesalaciju,fxaa,msaa etc i max payneu

flickeraju texture i sjene na very high izgledaju ko' smeće(govorim o sjenama koje padaju na likove,statičke su u redu)...

14 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...
Leopard_st kaže...

Pa evo ovdje je prikazano kako je mjereno znaci 100cm od kucista tako negdje i bude tvoja udaljenost od kompa tj graficke mozda manje mozda vise.... http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_670_Windforce/27.html

Mjerac je ok donekle, ali nije među najboljim modelima, ali posebna takozvana 0db soba kosta desetine tisuca eura, i tek tada mozes donekle da tacno izmjeris zvuk, do tada, sve podatke uzimas kao referencu. I opet da bi bio 100% siguran koliko je glasno nesto, treba mjeriti i u sonama.

Koja igra je u pitanju DarthMaus?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 17:25 (Leopard_st).
13 godina

Neznam da li je ovo vec negdje upitano a nisam previse ni trazi pa se ispricavam unaprijed :) Isplati li se cekat GTX660 ili da uzmem ATI7850?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
shadowlapy kaže...

Neznam da li je ovo vec negdje upitano a nisam previse ni trazi pa se ispricavam unaprijed :) Isplati li se cekat GTX660 ili da uzmem ATI7850?

Ne isplati se cekati.

clock2much
14 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...

Nemoj čekati. Uzmi odmah GiGu HD7850 za 1.830 Kn ili MSi Twin Froz HD7850 za 1.950 Kn.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.6.2012 18:31 (donator_bubrega).
17 godina
neaktivan

Ovisi koliko se možeš strpiti. Ja se vodim onom strpljen - spašen. Samo se sjetite kad je GTX460 tek izašla, bila je pogođena kartica pristojne cijene i natjerala je da cijene HD5850 idu dolje. Tako da tko zna - ako se možeš strpiti onda čekaj. Ne možeš ništa izgubiti..

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Ma nije mi problem sacekat, ionako trebam jos skupit nesto para kako bi uzeo novu konf. pa ako dotad nista nebude onda idem na ATI-ja :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...
Frenkyca kaže...
Leopard_st kaže...

Mjerac je ok donekle, ali nije među najboljim modelima, ali posebna takozvana 0db soba kosta desetine tisuca eura, i tek tada mozes donekle da tacno izmjeris zvuk, do tada, sve podatke uzimas kao referencu. I opet da bi bio 100% siguran koliko je glasno nesto, treba mjeriti i u sonama.

Ma znam da ali svejedno za msi sam siguran da nije glasna jer sam ima 570 twin for 2 i u bf3 i ovim jacim igrama nije se nista cula.... za gigabyte ova windfore 3 venta sam cuo od kolege da je bucnija jer je on ima.... sad jedino eto za zotac ne znam

14 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Ma znam da ali svejedno za msi sam siguran da nije glasna jer sam ima 570 twin for 2 i u bf3 i ovim jacim igrama nije se nista cula.... za gigabyte ova windfore 3 venta sam cuo od kolege da je bucnija jer je on ima.... sad jedino eto za zotac ne znam

da ni ja neznam za gigabyte ali za msi tf3 znam da nije glasna,meni je 30 cm komp od uha i cula se podnosljivo.jedino kad vent nafrljis do kraja onda je glasna ali to je ionako samo za bench.da je bila 670 tf3 ili tf4 isti cas bi kupio jer sam bio prezadovoljan s hladjenjem

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Penryn kaže...

Ovisi koliko se možeš strpiti. Ja se vodim onom strpljen - spašen. Samo se sjetite kad je GTX460 tek izašla, bila je pogođena kartica pristojne cijene i natjerala je da cijene HD5850 idu dolje. Tako da tko zna - ako se možeš strpiti onda čekaj. Ne možeš ništa izgubiti..

To sa čekanjem je pogotovo u informatici glupavo. Ionako svakih par mjeseci izlaze grafe, ili svakih 6 mjeseci jedna generacija tako da bi mogao godinama čekat. Čekaj sad par mjeseci za GTX 660, onda možeš čekat par mjeseci za HD 8000 i tako dalje.

13 godina
protjeran

Cekanje GTX660 je isplativo radi udara na cijene Radeona 7850.

clock2much

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa sta su cijene narasle 670 gainward je bila 3100 u adm a sad je 3600

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Giga je malo glasnija u idle, ima taj vjetroviti zvuk, TFIII je tisa u idle, u loadu su pa podjednake.

Cisto radi izgleda bi uzeo GTX 670 TFIII.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 12:18 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Leopard_st kaže...

A brate koja nije(ass-cr 2,b3,MaxP,Arkham City,Risen2 npr)neznam ali praktički sve igre danas imaju mušićave sjene,od nazubljenosti do ,užasnog flickera i z-fajta:-)....Da se malo ublažiti isključivanjem ambient occlusiona,ali nije to- to...
Nešto se priča da je to do gddr5 memorije,ali neznam...Ako znaš kako to sanirati bio bih ti zahvalan...

15 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

A brate koja nije(ass-cr 2,b3,MaxP,Arkham City,Risen2 npr)neznam ali praktički sve igre danas imaju mušićave sjene,od nazubljenosti do ,užasnog flickera i z-fajta:-)....Da se malo ublažiti isključivanjem ambient occlusiona,ali nije to- to...
Nešto se priča da je to do gddr5 memorije,ali neznam...Ako znaš kako to sanirati bio bih ti zahvalan...

kupi ati - na njemu nema problema sa sjenama

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
DarthMarkus kaže...

nemoj,tamo ni nema sjene {#}

14 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...
Leopard_st kaže...

Hmm. Ne mozes puno napraviti sem probat druge drivere i OS reinstall.

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
DarthMarkus kaže...

al ima sa svim ostalim?{#}

xfact
17 godina
Frenkyca kaže...

Majke ti a jesmo zaostali nikako da stigne ova graficku u hrv u americi odlazi ko luda cak cekaju na nju u trgovini... grafcika je mrcina gledao sam testove neki lik je radio i max oc i to sve... evo ako koga zanima http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2253165

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 13:02 (Frenkyca).
16 godina

gtx660 moguća u srpnju,možda jaka skoro kao hd7950,tako da ko može čekat neka se strpi jer bi ona trebala uzrokovat pad cijena vijest

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 9:21 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nekako sumnjam da će bit kao hd 7950.
15 godina
dery kaže...

gtx660 moguća u srpnju,možda jaka skoro kao hd7950,tako da ko može čekat neka se strpi jer bi ona trebala uzrokovat pad cijena vijest

nekako mi se ovo čini predobro da bi bilo istina, pogotovo što se tiče cijena. Dakle ako sam dobro shvatio, GTX 660 Ti bi trebala imati slične perfomanse kao HD 7950, a koštala bi 300$? stvarno predobro zvuči da bi bilo istina.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

nekako mi se ovo čini predobro da bi bilo istina, pogotovo što se tiče cijena. Dakle ako sam dobro shvatio, GTX 660 Ti bi trebala imati slične perfomanse kao HD 7950, a koštala bi 300$? stvarno predobro zvuči da bi bilo istina.

300$ i performasne HD7950? No way.

14 godina
neaktivan
dery kaže...

Racunaj da svaka HD 7950 ide na HD 7970 brzine bez diranja napona, i da svaka ide na 1 GHz sa malo ili nimalo diranja napona. I jasno ti je.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 10:10 (Leopard_st).
14 godina
neaktivan

Uz mrvicu dignut napon, frendova GiGa WindForec HD7950 ide na 1.000/1.500MHz, a sa nešto većim naponom i na 1.250MHz. Na 1GHz je jednaka HD7970, a na 1.250MHz ju već lijepo šiša.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.6.2012 10:15 (donator_bubrega).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
donator_bubrega kaže...

Uz mrvicu dignut napon, frendova GiGa WindForec HD7950 ide na 1.000/1.500MHz, a sa nešto većim naponom i na 1.250MHz. Na 1GHz je jednaka HD7970, a na 1.250MHz ju već pomalo šiša.

Na 1250 vec dobro sisa stock 7970.

clock2much
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice