Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 613.597
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
sharxtreme kaže...

690tka je čista perverzija, ali isplativija od 680 SLI, jel. ono, 1000$ za duplu 680tku, a već sa jednom možeš sve živo igrati na max s v-syncom.  

Šokiran sam da ide na 44C u punom loadu. To je suludo dobro.

U ful loadu ide barem na 80 uz ajmo reć podnošljivu buku venta

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
17 godina
itomic009 kaže...

Gdje si pročitao da ide na  44C u loadu ??

U Modroj Lasti.

14 godina

Hahaha, pa i meni se čini {#}.

15 godina
neaktivan

Ma pročitao je kod onog ćelavog retarda iz motherboards

Onu Classified mozes da koristis kao hladno uruzije, kao ciglu da ubijes nekog sa njom - Vlada011
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
sutra idem u ADM po MSI 680GTX, wish me luck :D
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina

We wish u luck :) Ma taj tip i hrpa njihovim pregleda su čisti cirkus. Ja nevjerujem kako oni objavljuju svoje review-e po netu sa tolikom hrpom gluposti, a još više nevjerujem da ima bisera koji popuše to !!!

15 godina
neaktivan
Ja mislim da on jako dobro zna šta radi, a neko to dobro podmazuje.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ništa nije besplatno, pogotovo ne reklama!! {#}

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
sharxtreme kaže...

690tka je čista perverzija, ali isplativija od 680 SLI, jel. ono, 1000$ za duplu 680tku, a već sa jednom možeš sve živo igrati na max s v-syncom.  

Šokiran sam da ide na 44C u punom loadu. To je suludo dobro.

U ful loadu ide barem na 80 uz ajmo reć podnošljivu buku venta

jesi i ti to u modroj lasti pročitao? Il imaš nekim čudom 690tku pa tako samouvjereno pričaš kolika joj je buka i temperatura, ma ajd.

Drugo, direktno sam komentirao video jer lik kaže na kraju : Temperatura 44C pri full loadu, ma da radi samo na jedan GPU opet je spektakularno.

15 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

jesi i ti to u modroj lasti pročitao? Il imaš nekim čudom 690tku pa tako samouvjereno pričaš kolika joj je buka i temperatura, ma ajd.

Drugo, direktno sam komentirao video jer lik kaže na kraju : Temperatura 44C pri full loadu, ma da radi samo na jedan GPU opet je spektakularno.

Ne čitam modru lastu

13 godina
neaktivan

Čitaš, jer je to glupost. Tvoja 7970tka ide na 40C u IDLE??

Ako ne ide zašto linkaš takve gluposti?

Drugo zar nisi rekao da ne vjeruješ, niti čitaš niti jednu drugu stranicu osim ove kad sam linkao review sa Anandtecha. Odjednom ti se vratilo povjerenje?

Zašto bi itko vjerovao tim reviewima, a ne ovom liku s mbo.orga? Rezultati za 680tku mu se otprilike poklapaju s mojima.  

Treće, moja 680tka je sad na 26C sa referentnim hladnjakom pri 1%loada(dakle idle), u full loadu ide do max 77C pri 50% ventilatora, više nisam zabilježio. Zašto misliš da onakav dobar referentni hladnjak na 690tki ide na 80C, nema logike nikakve. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

Da otprilike, 35-40c

sharxtreme kaže...

Ide ko što je išla 6950, 5850 itd.. za tebe su možda gluposti, za one koji su probali nisu

sharxtreme kaže...

Drugo zar nisi rekao da ne vjeruješ, niti čitaš niti jednu drugu stranicu osim ove kad sam linkao review sa Anandtecha. Odjednom ti se vratilo povjerenje?

Zašto bi itko vjerovao tim reviewima, a ne ovom liku s mbo.orga? Rezultati za 680tku mu se otprilike poklapaju s mojima.  

Čekaj ti stvarno to pitaš il se zaje? Ako imaš 10 reviewa koji vele da je 80, a jedan da je duplo manje ti ćeš vjerovat ovom drugom?

sharxtreme kaže...

Zašto misliš da onakav dobar referentni hladnjak na 690tki ide na 80C, nema logike nikakve.

Da, nema logike da duplo jača karta od GTX680 ide na 80C.

Čovjek se zapita nesh...

13 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
sharxtreme kaže...

Da otprilike, 35-40c

sharxtreme kaže...

Ide ko što je išla 6950, 5850 itd.. za tebe su možda gluposti, za one koji su probali nisu

sharxtreme kaže...

Čekaj ti stvarno to pitaš il se zaje? Ako imaš 10 reviewa koji vele da je 80, a jedan da je duplo manje ti ćeš vjerovat ovom drugom?

sharxtreme kaže...

Zašto misliš da onakav dobar referentni hladnjak na 690tki ide na 80C, nema logike nikakve.

Da, nema logike da duplo jača karta od GTX680 ide na 80C.

Čovjek se zapita nesh...

Ozbiljno ti 7970 ide na 40C u idle čak i sa tim dodatnim coolerom? Svašta.

Maloprije kažeš da mjeri temperaturu gdje mu radi samo jedan GPU(dakle praktički underclockana 680tka) i tu mu pokazuje 44C.  Ovima pokazuje 80C sa dva GPU u full loadu nakon punog sata 3DMarka. 

Ti jako brzo mijenjaš mišljenja očito.

I da, ne zaje?avam se, kad god netko linka neki review koji se ne poklapa sa tvojim pretpostavkama  i prekoncepcijama ti počneš s?ati kako nemaju pojma, reklame, modre laste i sl., bio to anandtech, tom's hardware, hardware canucks ili motherboards.org, a kad ti linkaš sve je 5, onda su svi ok, jel'? :)

15 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

Maloprije kažeš da mjeri temperaturu gdje mu radi samo jedan GPU(dakle praktički underclockana 680tka) i tu mu pokazuje 44C.  Ovima pokazuje 80C sa dva GPU u full loadu nakon punog sata 3DMarka. 

I da, ne zaje?avam se, kad god netko linka neki review koji se ne poklapa sa tvojim pretpostavkama  i prekoncepcijama ti počneš s?ati kako nemaju pojma, reklame, modre laste i sl., bio to anandtech, tom's hardware, hardware canucks ili motherboards.org, a kad ti linkaš sve je 5, onda su svi ok, jel'? :)

Ma daj čovječe, stvarno si naporan. Prvo pokušavaš dokazati da je ovaj ćelavi bradonja u pravu, da je GTX690 s ovin fensi kulerom hladna ko led, a onda se odjednom prešaltaš i 80c ti spada pod normalno. I onda meni govorish da mijenjam mišljenja.

Ja kad serem onda serem s pokrićem jer znam kak se ponaša ono šta je prošlo kroz moje ruke. Ako vidim da ovaj ćelo stavlja 7300 3d11 score za 7970, a ustvari ide na 8K, naravno da ću ga iskritizirat. Mislim ajde, vidi se da mu nisu sve na broju al stvarno moraš bit retard da ideš mjerit tessmarkom temperature i onda hvalit grafu na sva zvona kak se malo grije.

15 godina

Ma to se ovaj celavac valjda zabunio pa je mislio 44C u idlu, jer ak on misli da je to full load temperatura onda je stvarno retard...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
sharxtreme kaže...

Ma daj čovječe, stvarno si naporan. Prvo pokušavaš dokazati da je ovaj ćelavi bradonja u pravu, da je GTX690 s ovin fensi kulerom hladna ko led, a onda se odjednom prešaltaš i 80c ti spada pod normalno. I onda meni govorish da mijenjam mišljenja.

Ja kad serem onda serem s pokrićem jer znam kak se ponaša ono šta je prošlo kroz moje ruke. Ako vidim da ovaj ćelo stavlja 7300 3d11 score za 7970, a ustvari ide na 8K, naravno da ću ga iskritizirat. Mislim ajde, vidi se da mu nisu sve na broju al stvarno moraš bit retard da ideš mjerit tessmarkom temperature i onda hvalit grafu na sva zvona kak se malo grije.

Ovdje pričamo o GTX 690. a ona ti nije prošla kroz ruke, tako da samo sereš. Bez pokrića. Ja sam komentirao taj video, bez ulaženja u "expertna mišljenja" o kartici koju nemam. I nema nikakvog razloga da više vjerujem tebi nego ćeli koji zapravo ima tu karticu, ma da ju je testirao i u Solitairu, nije bitno.

I nisam se prešaltao nego sam samo ponovio tvoje izjave o 44C u Tessmarku i tvoje slike o 80C nakon sata u 3DMarku sa stranica koje si do prije par dana isto pljuvao k'o i ćelu. Onako po potrebi i prilici

Čitaj sa razumijevanjem :) 

13 godina
protjeran

Meni se pričinjava da će moj lubimac Vladan dobiti nasljednika za pumpanje rankinga. {#}

Nego ono, mislimo ozbiljno.

Ajd` da ju je o`ladio na -273,15 pa bih mu i povjerovao no takva mrcina ne ide ispod 75° osim ako je u pitanju tekući dušik ili neko drugo ohlađujuće svemirsko tijelo koje ide do -300°{#}

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

3 0 hvala 0
14 godina

Haha, Sharxtereme postaje domaća verzja Vlade {#}.

16 godina

gtx670 izgleda da je jača i jeftinija cijenom od hd7950,izvrsno jer onda amd opet spušta cijenu ožeži

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dery kaže...

gtx670 izgleda da je jača i jeftinija cijenom od hd7950,izvrsno jer onda amd opet spušta cijenu ožeži

ali kako je PCB mali,stvarno smiješno za vidit

15 godina
neaktivan
dery kaže...

ha ha ha PCB im je zakon.{#}

17 godina
neaktivan

Da, ovaj mali PCB me baš fascinira. Predobro, mogla bi bit stvarno zanimljiva kartica.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

po pcb izgleda kao low end kojemu su cijenu nabili u pm

ovde skroz dovoljan jedan ventilator

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 12:33 (dery).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Pa sudeći po ovim rezultatima, zašto bi onda itko kupio GTX 680 kad imaju skoro iste rezultate ??

16 godina

to bi bilo dobro jer onda pada cijena gtx680 koji ima monstruoznu cijenu

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Pa kako stoje cijene za GTX 680 kod nas, GTX 670 bi mogla koštati taman oko 3500 kn koliko košta HD 7970. Ja bih uzeo HD 7970 bez razmišljanja ako su iste cijene. Međutim, sudeći po ovome, GTX 660 bi mogla bit isto dosta brza, samo niti ona onda neće koštati ispod 2500kn. Preskupo je to.

16 godina

referentni gtx670 350$ ili 350 eura znači ne bi smjelo bit preko 3000kn,preskupo ako bude i ovako

sve će te precjenjene gpu spast na 2000 kn kad tržište bude zasićeno,ova 670 bi trebala bit niža cijena jer tsmc pokreče dodatne pogone i pojačava proizvodnju baš za njih

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 13:14 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

jao opet testovi koji nemaju veze s istinom. 7950 u vantage postiže barem 28k na default postavkama tako da ovi opet $eru bzvz

eto opet serem {#} s pokrićem {#}

16 godina

bude li ovako gtx680 može počet kupit prašinu   tras

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 13:45 (dery).
Moj PC  
3 1 hvala 2
17 godina
odjavljen
dery kaže...

bude li ovako gtx680 može počet kupit prašinu   tras

stvarno snažna,jača je od 7970

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice