Nvidia GeForce 8800 GTS pregrijavanje?

poruka: 7
|
čitano: 4.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozz svima...zanima me zna li neko koja je ajmo rec defaultna temperatura ove graficke kartice.

Sa zatvorenom stranicom kod mene u sobi gore na katu temperatura je GPU diode je bila 80 C stupnjeva.

Sad sam otvorio stranicu i uperio sobni ventilator da ju hladi malo. Naravno temperatura je opala i sad je na 66 C

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

to su vruce serije...tako da to nista nije cudno...inace odlicna kartica :)...al promini joj pastu i malo se pozabavi protocnoscu zraka u kucistu jer ce lito pa ce skocit jos vise temperature...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nvidia GeForce 8800 GTS pregrijavanje?

pa da zato pitam za temperature...jucer sam ju skinio i ocistio....moram nesta smislit da ne moram sobni ventilator koristit....kad bi mogo kupit one negdje venitlatore sto idu na bocnu stranicu onaj veliki

mislim da je sharkoon to imo neko kuciste od 25 ja mislim vent velicine...graficka je stvarno dobra samo kazem uplasio se temperature ja :P

14 godina
pancurak kaže...

pa da zato pitam za temperature...jucer sam ju skinio i ocistio....moram nesta smislit da ne moram sobni ventilator koristit....kad bi mogo kupit one negdje venitlatore sto idu na bocnu stranicu onaj veliki

mislim da je sharkoon to imo neko kuciste od 25 ja mislim vent velicine...graficka je stvarno dobra samo kazem uplasio se temperature ja :P

inace 80 stupnjeva je normalno za load neki jaci za 8xxx...al mos ti to smanjit...malo ventova postavi i ocisti vent sta je na njoj... stavi novu pastu...

17 godina
neaktivan

moracu da i pastu promjenit i smislit nesta neki vent da napravim

17 godina
neaktivan

ma kupujem onaj mali stolni ventilator stavim ga dolje otvorim stranicu da piri u kuciste i to je to....

s ovim velikim sam uspio super ohladit...hlad cijelo kuciste fino....milina :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

odlicno je to :D

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice