NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 4.623
|
čitano: 807.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
Mauro kaže...

Bemti, odem poslije rucka malo ubit oko i propustim najbolje dijelove 

ima li neki wayback machine ili nešto slično za bug forum... ovakve situacije su toliko rijetke i nepoželjne da ih je doista šteta propustiti 

17 godina
nikonja kaže...

Jel ima itko ovde "Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S", u dojčlandu je oko 750 eura i nekako me vuče da je ubodem pa me zanima dali ima išta bolje za iste pare?

obicna palit pro je deblja i zauzima 3 slota, ova ima s jer je tanaj verzija i uzima 2.5 slota, obicna pro ima odlicne termalne performanse, e sad koliko je S isti ili losiji nisam siguran ali svakako su to kvalitetne graficke kartice za 750 eura ne mozes kupit bolje u ovom trenutku.. Eventualno ako oces AMD.

Probaj vidjet kakva je obicna palit s cijenom i ja bih radije dao 30 - 40 eura vise i uzeo deblju graficku jer sigurno ima i deblji heatsink

8 godina
toxic kaže...
nikonja kaže...

Jel ima itko ovde "Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S", u dojčlandu je oko 750 eura i nekako me vuče da je ubodem pa me zanima dali ima išta bolje za iste pare?

obicna palit pro je deblja i zauzima 3 slota, ova ima s jer je tanaj verzija i uzima 2.5 slota, obicna pro ima odlicne termalne performanse, e sad koliko je S isti ili losiji nisam siguran ali svakako su to kvalitetne graficke kartice za 750 eura ne mozes kupit bolje u ovom trenutku.. Eventualno ako oces AMD.

Probaj vidjet kakva je obicna palit s cijenom i ja bih radije dao 30 - 40 eura vise i uzeo deblju graficku jer sigurno ima i deblji heatsink

Ma koliko sam čitao ovaj model nema baš najtiši ventilator, ali kako vidim Ventus od MSI i Windforce od Gigabyta su par eura skuplji ali reviewi po internetu su razlićiti za sva tri, jednima su tihi, drugi imaju coil-vine, drugima su preglasni.... tako da me j... više nisam pametan. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice