Taj FG je koristan samo u sporijim SP igrama, za sve ostalo je smeće. Isprobao sam u BF6, užas.
Taj FG je koristan samo u sporijim SP igrama, za sve ostalo je smeće. Isprobao sam u BF6, užas.
FG je koristan tek ako grafulja more izgurat 60fps bez pomoći, ako to nemore onda dobiješ doslovno smeće.
Lik isprobava u mp igrama fg 🤦🤣
Iskočila mu fg opcija u BF6 pa je isprobao.
Battlefield 6 (PC igre) @ Bug.hr Forum
kao što si ti isprobavao u battlefildu 6 i dao taključak "Frame generation u ovoj igri radi odlicno"
A bogčić maleni....pati od demencije
kao što si ti isprobavao u battlefildu 6 i dao taključak "Frame generation u ovoj igri radi odlicno"
Ovidije je žestoka i vlast i oporba.
Isprobao jesam, i to sam mu htio reci da za razliku od ostalih mp fps fg u bf radi odlicno dok on veli da je sranje
Isprobao jesam, i to sam mu htio reci da za razliku od ostalih fg u bf radi odlicno dok on veli da je sranje
FG u multi igri
FG u multi igri
Čekaj malo on isprobava fg i ti mu se smiješ radi toga. Isto to ti napraviš tebi izgleda dobro i šta je tu smiješno. Egocentrik si dragi naš Stjepane.
FG je koristan tek ako grafulja more izgurat 60fps bez pomoći, ako to nemore onda dobiješ doslovno smeće.
Moja gura 110 pa kad sa fg skoči na 160 osjećaj je užas
Sad ste ga stjerali u kut, očekuje se odgovor sa slikama koliko tržišta drži Nvidia ili slika sa Steam Surveya gdje dominira xx60 serija
Planiram kupiti gigabyte rtx5070 gaming oc, sta mislite o toj kartici
Ako imas ryzen 3600 onda bi ti trebao i jaci procesor pogotovo ukoliko imas taj full HD asus monitor.Uzmi si ryzen 5600 ili 5700X.Kartica je dobra za novije naslove.
Uzeo bi i procesor ryzen 7 5700x i monitor samsung g65b