NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 3.367
|
čitano: 357.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
Boris grozni kaže...
Inochulum kaže...

8086k je star 7 godina. Tada stroj, ali danas drek sa novim grafama.

Toliki drek da je u rangu 5800x kojeg hvalis daj se odluci

Ajde drži se ti svog HardWooda

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2025 20:40 (Rhodin).
4 godine
NVIDIA Blackwell 50xx

Joj vi crveni ste tako uvredljivi na istinu da to nisu istine

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fromcelltohell kaže...

Ma, previše sam isprobavao drivere, pa mi sad skoro u svemu povremeno nešto zaštuca, zato taj low. Moram Windowse od nule dić, pogotovo jer su mi na 120GB SSD-u koji je skoro uvijek full pun. To je još SSD koji mi je u ovom stroju od početka, sa Win7 upgrade na 10-ku i povremeni upgrade nekog HW-a.

Svjestan sam da trenutno nije u najbolje održavanom stanju.

EDIT:

Evo re-run sa dignutim Afterburner overlayom (koji navodno krade malo FPS). Wukong i Cyberpunk 2077 su mi digli proc samo na 35% 4300MHz na testu sa low postavkama, a GPU je bio na 95%+ cijelo vrijeme. Koliko znam imam postavljeno da mi automatski clocka CPU do 5GHz... I čudi me da nije jače drmalo po CPU sa tim postavkama. Svakako nije bio drop kao na prvom testu.

EDIT 2: Aha, po defaultu kada 1 core optereti onda ide do 5Ghz, kada svih 6 onda je max 4,3GHz. Moram malo prošnjofati i istestirati neku bržu postavku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2025 23:40 (TomoR).
18 mjeseci
Boris grozni kaže...

Joj vi crveni ste tako uvredljivi na istinu da to nisu istine

Istina je da 5800x izriba pod coffee lakeom, kako u gejmanju tako i produktivnosti.

Isto kao što je istina da je stari navi 7900xt brži od 5070ti u Timespy-u :-)

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
10 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Otkazao asus prime 5070ti na amazonu,jutros isplivala "dostupna" i dostavljiva  kroz 5 dana Zotac GeForce RTX 5080 16GB SOLID OC White za 60 eura više...sad u istom dućanu čekam 2 kartice s tim da je asus delivery nepoznat.Vjerovatno 1 Zotac kartica u mom kompu

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2025 7:20 (ZGamer).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

šibni link

10 godina

Švicarski shop :)

4 godine
TomoR kaže...
fromcelltohell kaže...

Ma, previše sam isprobavao drivere, pa mi sad skoro u svemu povremeno nešto zaštuca, zato taj low. Moram Windowse od nule dić, pogotovo jer su mi na 120GB SSD-u koji je skoro uvijek full pun. To je još SSD koji mi je u ovom stroju od početka, sa Win7 upgrade na 10-ku i povremeni upgrade nekog HW-a.

Svjestan sam da trenutno nije u najbolje održavanom stanju.

EDIT:

Evo re-run sa dignutim Afterburner overlayom (koji navodno krade malo FPS). Wukong i Cyberpunk 2077 su mi digli proc samo na 35% 4300MHz na testu sa low postavkama, a GPU je bio na 95%+ cijelo vrijeme. Koliko znam imam postavljeno da mi automatski clocka CPU do 5GHz... I čudi me da nije jače drmalo po CPU sa tim postavkama. Svakako nije bio drop kao na prvom testu.

EDIT 2: Aha, po defaultu kada 1 core optereti onda ide do 5Ghz, kada svih 6 onda je max 4,3GHz. Moram malo prošnjofati i istestirati neku bržu postavku.

Top, to ovi iz crvenog tabora misle da je to normalno, jer je kod njih to pod normalno, spajkovi, microstuttering, bugovi i svi ostali nusprodukti crvene boje😂

17 godina

Borise, Sjepanju, kako god, dosadan si već sa tim crvenim i zeleno plavim taborima, kakve ti to ratove u glavi vodiš jadna li ti majka. Kako nisi već dosadio sam sebi, nama svima jesi. Sjaši više

13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Stigla je i zaliha kartica u HR dućane na nabavi ih ima, cijene su dolje otišle, ali ništa pretjerano. Taman za ove što kupuju RTX 5090 za 3000+ eura.

everyday i'm shuffling...
Moj PC  
1 0 hvala 1
4 godine
Wiz3m4n kaže...

Borise, Sjepanju, kako god, dosadan si već sa tim crvenim i zeleno plavim taborima, kakve ti to ratove u glavi vodiš jadna li ti majka. Kako nisi već dosadio sam sebi, nama svima jesi. Sjaši više

Pa sam si mu napisao da je to do procesora kao slucajno jer je to ipak Intel, da ikojeg kurca znas ili da samo zbrojis 2+2 znao bi da s 120fps avg nemozes imati 24 low pogotovo ne na Intelu

17 godina

Truješ temu bzze, 0.1% low mu je zbog 8g. starog procesora, da se i malo razumiješ znao bi da je tako, kakve sad to veze sa ovim tvojim glupostima što pišeš ima samo ti vidiš....nije ti lako prijatelju.

Nebitno jeli Intel ili AMD, na tebe više trošiti riječi je suvišno jer si toliko naporan i iritantan da više nisi ni smiješan, samom da citiram Marka Twaina, eto mposlat ću ti sliku i završavam sa tobom, ne isplati se nikako, pobjedio si svakako

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2025 8:22 (Wiz3m4n).
15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Boris je poostao svoj rezultat i minimum je imao 18 fpsa

https://forum.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/nvidia-blackwell-50xx/296312.aspx?jumpto=6841136&sort=asc&view=flat&page=103

evo njegova slika dolje

Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina

Nemoguće, fotoshopirao si zasigurno ili je i on to skužio pa ga je zato prodao, nebude trpio tu sramotu

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

On to ni ne skuži na svom 60 hz monitoru, ima tromo oko

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Eh, jos da sam brzi mozda bi i ja dal te novce za 5080 a sad vidim da joj je cijena oko 1400chf tak da za 1070chf .No dobro, cekam i dalje, nije hitno.

13 godina
smajlee kaže...

Eh, jos da sam brzi mozda bi i ja dal te novce za 5080 a sad vidim da joj je cijena oko 1400chf tak da za 1070chf .No dobro, cekam i dalje, nije hitno.

Bile su za msrp doslovno, samo neznam kako ide shipping, mislim da kolega čeka to dosta dugo...

everyday i'm shuffling...
10 godina

Shippaju samo u švicu,već 2 mjeseca traje saga oko grafike,jbt napit ću se kad ju stavim konačno u komp 

16 godina

Nije mi problem shipping :) do kantona Zug u CH dostavljaju, a kolega ZGamer isto zivi u CH ako sam dobr skuzil tak da skicam i dalje pa ako se nekaj pojavi mozda i ubodem kakvu 5080.

10 godina

Brat mi živi tak da je česta relacija ZG-Bern 

16 godina
suspendiran
ZGamer kaže...

Otkazao asus prime 5070ti na amazonu,jutros isplivala "dostupna" i dostavljiva  kroz 5 dana Zotac GeForce RTX 5080 16GB SOLID OC White za 60 eura više...sad u istom dućanu čekam 2 kartice s tim da je asus delivery nepoznat.Vjerovatno 1 Zotac kartica u mom kompu

Sve rtx5080 su malo glasnije osim msi suprim koja je top jer ima najmasivniji hladnjak. Solid ima trislot vapour chamber solidno hlađenje ali blizu 38db oko 65C bi trebalo biti. Nikakav oc samo undervolt.

Memory temp također izvrsna oko te cifre može se to dovest na dosta tiho na 1300rpm uz žrtvu koji stupanj.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2025 13:24 (dery).
10 godina

Sve u svoje vrijeme,kak mi je krenulo sa ovom serijom molim da mi prodaju hardwer za soma eura,još bude došla bez ropova.Onda je vrhunac cirkusa.

16 godina
suspendiran
NVIDIA Blackwell 50xx

Meni je to najljepša iz ove serije super dizajn nahvaljen pogotovo amp verzija top.Zotac je to dobro odradio sa osam heatpipe lijepo raspoređeno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2025 13:46 (dery).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Jako lijepa debeljuca 

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G Shadow 3X OC - €923 - https://www.amazon.de/dp/B0DZD6QV9L

2 in stock. Prodaju se ko lude.

1 0 hvala 0
3 godine
Wiz3m4n kaže...

Jako lijepa debeljuca 

Thx

合気道家 - Yondan --PzKpfw Evropa je poludila. Daje podršku banderovcu i novom banderi Zelenskom. Tko će napasti Hrvatsku? Nitko nas nije napao, 91.
16 godina
suspendiran
ivann.n kaže...

MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G Shadow 3X OC - €923 - https://www.amazon.de/dp/B0DZD6QV9L

Muhe se lijepe na naveče plastično govno u gpu svijetu i na cijenu koja je duplo veča od njene stvarne vrijednosti.

15 godina
dery kaže...
ivann.n kaže...

Muhe se lijepe na naveče plastično govno u gpu svijetu i na cijenu koja je duplo veča od njene stvarne vrijednosti.

Facts, lmaooo. Ali je zasada realno najjeftinija opcija, koliko god očajan moraš biti da ovoliko platiš. No, nestaju brzinom svjetlosti, kao da su za džabe.

Evo nestale i ove dvije koje su bile in stock, lol.

16 godina
suspendiran
ivann.n kaže...
dery kaže...
ivann.n kaže...

Facts, lmaooo. Ali je zasada realno najjeftinija opcija, koliko god očajan moraš biti da ovoliko platiš. No, nestaju brzinom svjetlosti, kao da su za džabe.

Evo nestale i ove dvije koje su bile in stock, lol.

Najlošiji primjerci za msi su do ove serije bili njihovi ventus modeli. Sad su dodali ovaj shadow još niži rang a ja mislio ne može niže, eto ubrali priliku jer se broj ovaca povečava zašto ne. Ovo je možda najgori gpu model koji danas postoji na tržištu nema niže.

15 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Upravo dodali još 3 primjeraka, zaliha već pala na 1. U roku od par minuta. Ako ju netko baš želi, dodavaju ih relativno često pa nema druge nego F5 dok ne prođe.

EDIT: Očekivani datum isporuke je početak 6. mjeseca al bit će to puno ranije, ovo je samo reda radi da nemoraju žuriti ako nisu u mogućnosti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2025 16:23 (ivann.n).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice