U Adm-u vidim cijenu za 5070ti samo 1340 eura..
Cega su se ovi najeli ja ne znam.... ASUS Prime RTX5070 Ti OC, PRIME-RTX5070TI-O16G, 16GB GDDR7, 90YV0MF0-M
U Adm-u vidim cijenu za 5070ti samo 1340 eura..
Cega su se ovi najeli ja ne znam.... ASUS Prime RTX5070 Ti OC, PRIME-RTX5070TI-O16G, 16GB GDDR7, 90YV0MF0-M
Ni Futura nije ništa bolja, čak i skuplje kod njih nego u ADM-u:
https://www.futura-it.hr/asus-prime-geforce-rtx-5070-ti-16gb-gddr7-oc-edition/245905/product/
Za keš ADM jeftiniji 26€ a za obročno plaćanje Futura skuplja u odnosu na ADM 104€
1300 europskih novčanica za karticu koja nema nikakvog napretka naspram generacijski stariju 4070 ti super. Kakav generacijski skok, a tek skok u cijeni. Svi koji imaju 4000 serije, preskočiti ovu 5000 i to sa double jumpom, jedino netko tko je zaglavio na starim serijima ili slaže novi komp pa nema izbora...
Ni Futura nije ništa bolja, čak i skuplje kod njih nego u ADM-u:
https://www.futura-it.hr/asus-prime-geforce-rtx-5070-ti-16gb-gddr7-oc-edition/245905/product/
Za keš ADM jeftiniji 26€ a za obročno plaćanje Futura skuplja u odnosu na ADM 104€
a gle ovu verziju 1600 eura :)
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 OC Edition | Futura IT - Gaming PC Store
Nema dobavljač ni jednu. Naručite pa ćete vidjeti. Reći će da je prodana.
Laž da bi se loadale stranice, a možda nešto drugo i kupiš kad si već na stranici.
Nema dobavljač ni jednu. Naručite pa ćete vidjeti. Reći će da je prodana.
Laž da bi se loadale stranice, a možda nešto drugo i kupiš kad si već na stranici.
Ne bih rekao da su cijene laž...kako god i 1000 eura ja za ovo previše...
EDIT: ovdje pise raspolozivo odmah, kod dobavljaca 1 :)
U DE cak ni sa monitorom nemoguce kupiti manuelno, botovi sve pokupovase barem one ispod 1k€
10% popust
pazi da slucajno ne kupis, povratka nema :)
A jos nismo ni vidjeli najgore od Blackwella, kad 5070 bude losija od 4070 Super :)
Kako GN Steve kaze:
RTX 5070 Ti = RTX 4070 TI Super Duper
Još 8 mj. te ja i RTX 3080 slavimo 5-to godišnjicu.
A ja još namjerno čekao 5000 series, kad ono KU....
U istoj situaciji sam, nedam. Nema smisla.
Ako uleti za normalnu cijenu, uzet ce se, ako ne onda ne.
Imam jos 6 god garancije na njoj i dan danas igram sa undervoltom...
Ovi su baš klošari još kad su kupavali iz Linksa 3xxx i preprodavali za vrijeme mining ludila. Imaju neku štelu i skalpaju.
Ignorirati u punom smislu.
Zar nisu oni prodavali i one rabljene rtx2060 iz mining rigova pod nove pa ti stigne grafa na kutiji jedan serijski broj, na gragi drugi a "računu" treći? Ili su to bili neki drugi. Znam da im je trgovina bila negdje na moru a vidim da su ovi iz Zadra.
Zar nisu oni prodavali i one rabljene rtx2060 iz mining rigova pod nove pa ti stigne grafa na kutiji jedan serijski broj, na gragi drugi a "računu" treći? Ili su to bili neki drugi. Znam da im je trgovina bila negdje na moru a vidim da su ovi iz Zadra.
To su bili ovi:
Upravo vidjeh da je u Instaru najjeftinija rtx 5070 Ti 1400 eurića, pa tko voli nek izvoli
Imaju i TUF model za 100 eura više, ali 1500 eura za karticu nekog vrha srednjeg ranga mi se čini sulido i pomisliti.
Ovo gore je sasvim ok cijena, ali nisam siguran kolko je isplativo u RH naručivati kada dodaju poreze i gluparije.
Jesi ti dobio svoju?To je planulo u pola minute valjda,ove nisam pokušavao kupiti.120 kartica a tisuće klikaju da kupe
Naveo sam; plaćanje pouzećem !
Kad mi dostave karticu, ne preuzmem je.
Mislim, šalim se, ne bih to napravio jer ne bih volio da netko meni to napravi.
No svakako mislim da ju dobavljač uopće nema.
Naručiš, par dana te drže na ledu i onda ti mailom jave da su dobili krivu informaciju o dostupnosti kartice.
Baš bi tu jednu čuvali za tebe ili mene. Kupili bi svojoj rodbini, poznanicima.
E ovo je nova razina ludila ako je istina.....
https://wccftech.com/zotac-rtx-5090-gpus-missing-rops-lower-performance/
E ovo je nova razina ludila ako je istina.....
https://wccftech.com/zotac-rtx-5090-gpus-missing-rops-lower-performance/
Jbt za tu 5000 seriju svaki dan neke nove negativne vijesti.
Sad kad se jos sazna da ima 16GB brzog + 16GB sporog VRAM-a (kao dobra stara GTX970 3.5GB+0.5GB)
Sad si prizvao kolegu picaJEzla 007!!!
On ce ti objesniti da je sve bilo OK sa 970, a mozda ju je cak i koristio. Davno je to bilo.
Postoje barem 3.5 dobra razloga zašto je GTX970 svojevremeno bila top kartica
I 3GB na 1060 minus 10% perf, zar ne?! Sve njam njam
Nvidija ne da svojim korisnicima pljuje u tanjur, nego očekuje da jedu sa poda 😂