jabeš Amd i pre skupe radeonke, ali i ovo je žalosno da moraš pomicati dva slajdera na grafi od 1000 eura i igri stroj više godina. ak je tebi to brutalan fpsza tenovce, neka ti je :D meni je tragikomičan :D
igre znaju imati opcije koje tankaju FPS napola na najvišoj postavci a ne vidiš nikakvu razliku... npr. oblaci u open world Ubisoft igrama
A vi zavidnici baš ste jadni... jbg nisamo vam mi krivi da nemate novce pa sad ispuštate tu frustraciju nad nama sretnicima... s komentarima tipa "da sam potrošio tisuču evra na grafu pa ne mogu sve igrati na max postavkama na 4k bi se streljil"....
Imam grafu prek mjesec dana i sve što sam pokrenuo, mogao sam igrati na 4k... ajd ako igra ima raytracing onda se još uključi DLSS i nemaš brige...
Tako da... haters gonna hate.... fuck off and fuck you
boli mene kifla na što si ti potrošio svoj novac, što se mene tiče možeš ga baciti u Savu.
evo ti RT i DLSS i konzolaški 30 FPS-a na RTX 3090. toliko o "nemaš brige" :D :D :D :D
još jedan ubisoftov neoptimiziran šrot... mislim ono si toliko jadan da tražiš primjer 2-3 igre koje se ne mogu pokrenuti na 4k na max postavkama
daje li ti to veliko zadovoljstvo to trolanje?
.... čovječe 3080 poždere sve što se baci na nju na 4k... ajd u neoptimiziranim šrotovima se možda treba koji slider pomaknuti za jednu opciju i opet imaš stabilnih 60 fpsa....