Pa pitaš jel ima smisla kupovati 3080 kraj 2080 i dlss.
Jednakog ili nikakvog ili manjeg ili većeg, ovisi o osobi i onime što očekuje.
Također ovaj trenutak možda ne, al za godinu dvije sa dostupnosti jačih grafa će i proizvođači dić kvalitetu grafike, jer mogu, pa ćeš na 2000 smanjivat detalje, a 3000 će biti taman.
Pa su tu igre gdje dlss nije podržan, a opet nema svako iste želje, pa će nekome biti svejedno, nekome če baš 3080 trebat, a nekome će 3090 trebat za to.
To su sve želje, željice i osobne stvari
Kao odgovor da li ima smisla... ovisi o tebi ili onome ko pita.
To sta pitam ne znaci da to koristim ili ne koristim.
Puno Vas tu na forumu se svasta pita a nema nista od navedenog pa nikom nista...
Ajmo ovako, svojim komentarom nisam mislio ništa posebno, osim da tu nigdje nema isplativosti, čisto da je to stvar osobnog mišljenja, želja i željica.
Nije mi jasno što točno misliš pod "puno vas se svašta pita, a nema ništa od navedenog" ?
Pa eto ja sam postavio jedno pitanje ili jedno razmisljanje odmah si se nasao se sjetiti zasto sam ja prosao na Intela iz Ryzena radi 60 fpsa, odakle to?
Jel ja pitam ekipu zasto ima XY stvar a komentira to ? ili zasto komentira kada to nema ?
Mogao si jednostavno staviti komentar bez Intel\AMD pitanja zar ne ? Sto si htio postici uopce sa time? I sto je zalosno to je bila jedina tvoja recenica na cijeli moj tekst...